Żegnaj Capello!
- M.
- Juventino
Mam na ten temat dokładnie takie samo zdanie. Jak można było ufać i wierzyć trenerowi, który uciekł z Romy? Byłem pewien, że każdego dnia będzie w stanie zdradzić nawet na rzecz naszego największego wroga.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zaskoczony nie jestem. Bylem na to gotowy, nawet w dniu kiedy nas obejmował... co co zrobił z romą musial i zrobić z nami, bo taki ma już charakter.
Właśnie okazało się, dzięki komu zdobyliśmy te dwa tytuły :? .Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Należy mu podziękować za 2 lata pracy i 2 tytułu
Gwiazdy zostaną. Inni (np. Zlatan) odejdą. I bardzo dobrze. Byle daleko.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:jendak nie widze siebie, jak normalnie przyjmuję codziennie wiaodmość, o odejściu od nas jednej z gwiazd![]()
:roll:
- tabo89
- Juventino
jest dobrym trenerem i przyniosl nam duzo sukcesow chociaz ostatnio mniej go lubilem za styl naszej gry. a teraz jeszcze pewnie bedzie pracowal w realu wiec calkiem go nie bede lubial bo tego klubu nie nawidze
mysle ze trenerem powinien zostac Deschamp (niewiem jak to sie pisze ale jak bedzie juz naszym trenerem to sie naucze :-D ) i zmienic nasz styl gry na piekniejszy i bardziej ofensywny. po cichu marze troszke o Lippim ale to chyba nie realne. to jak prowadzi reprezentacje imponuje mi i chcialbym zeby wrocił do Juve

mysle ze trenerem powinien zostac Deschamp (niewiem jak to sie pisze ale jak bedzie juz naszym trenerem to sie naucze :-D ) i zmienic nasz styl gry na piekniejszy i bardziej ofensywny. po cichu marze troszke o Lippim ale to chyba nie realne. to jak prowadzi reprezentacje imponuje mi i chcialbym zeby wrocił do Juve
- Gotti
- Juventino
Wszyscy chca Didiera, ale ja osobiście bym się z tym tak nie śpieszył. Jest Alberto Zaccheroni który świetnie zna włoską piłke i styl, więc trzeba się poważnie zastanowić kogo zatrudnić. Jeśli zostaniemy zdegradowani to Deshamps będzie chyba najlepszym rozwiązaniem, ale jeśli jakimś cudem(zdarzają się
) zostaniemy w Serie A to Zaccheroni bardziej mi się widzi jako trener Juventusu.
- adammac
- Juventino
Jestem takiego samego zdania jak większość w tym temacie - niech idzie ...
Żałował nie będę na pewno, bo nie byłem do niego nigdy przekonany. Może, gdy przyjdzie Deschamps, zmieni coś na lepsze, nastawienie piłkarzy czy styl gry. W moim osobistym odczuciu świetnym pomysłem na obsadzenie pozycji trenera, jest kandydatura byłego, jakże przecież świetnego, zawodnika. Panie Didier, Pana wypowiedzią, że "co z tego, że w Serie B, to nadal Juve", przekonał Pan, kto powinien zostać coachem. Mam wielką nadzieję, że tak się stanie. Czego sobie i Wam serdecznie życzę.
Żałował nie będę na pewno, bo nie byłem do niego nigdy przekonany. Może, gdy przyjdzie Deschamps, zmieni coś na lepsze, nastawienie piłkarzy czy styl gry. W moim osobistym odczuciu świetnym pomysłem na obsadzenie pozycji trenera, jest kandydatura byłego, jakże przecież świetnego, zawodnika. Panie Didier, Pana wypowiedzią, że "co z tego, że w Serie B, to nadal Juve", przekonał Pan, kto powinien zostać coachem. Mam wielką nadzieję, że tak się stanie. Czego sobie i Wam serdecznie życzę.
- augustyn
- Juventino
Myslę ze to dobra informacja.Nigdy nie lubialem Capello i tej nieciekawej gry prezentownej przez Juve za jego czasów. Teraz większosc z nas czeka na Deschampsa ale ja juz sam nie wiem co mam myślec o tej kandydaturze.Didier to prawdziwy Juventinio ale czy poradzi sobie z takim wyzwaniem?? Chociaż i tak mysle ze jest lepszy niz Zacheronni':-D'
FORZA JUVE!!!
- kubinho 10
- Juventino
To musiało się tak skończyć. Capello już poprostu taki jest. Jak kto już wczesniej napisał byłoby to dla Niego zniewagą żey prawdzić Juve w Serie B. Ale nikt za nim nie będzie płakał. Teraz czekamy na nowego trenera (oby był nim Didier Deschamp) i zobaczymy co będzie dalej.
A co do piłkarzy. Nie uważam żeby wielu poszło za Capello. Raczej napewno będzie to Zlatan i może Puma. Ale wątpie aby zrobił to ktoś jeszcze. W ogole mam nadzieję że teraz zostaną tylko ci piłkarze ktorzy są dumni że grają w Juventusie, a reszta dla mnie może odejść.
A Panu Capello życze jak najlepiej w nowym klubie. Są tam sami starzy... tzn dojrzali piłkarze czyli tacy jakich Pan lubi.
A co do piłkarzy. Nie uważam żeby wielu poszło za Capello. Raczej napewno będzie to Zlatan i może Puma. Ale wątpie aby zrobił to ktoś jeszcze. W ogole mam nadzieję że teraz zostaną tylko ci piłkarze ktorzy są dumni że grają w Juventusie, a reszta dla mnie może odejść.
A Panu Capello życze jak najlepiej w nowym klubie. Są tam sami starzy... tzn dojrzali piłkarze czyli tacy jakich Pan lubi.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2006, 16:41 przez kubinho 10, łącznie zmieniany 1 raz.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- leniup
- Redaktor
Dokładnie.Diego pisze:Gwiazdy zostaną. Inni (np. Zlatan) odejdą. I bardzo dobrze. Byle daleko.
Nie ukrywam ze od pewnego czasu czekałem na tą wiadomość. I teraz przyjmuje ją z radością, ciesząc się już na nowego trenera. W sumie to dał nam trochę radości ale od zawsze z jego osobą wiązały się przeróżne spory więc odetchnąłem z ulgą. Tak więc nie ma co więcej pisać, nie żałuje idź i nie wracaj DOn Fabio, przyjdzie jeszcze pora kiedy Juventus rozniesie jak zawsze galaktycznych prowadzonych przez Capello.
Real teraz moze i wygra lige hiszpańską jakimś cudem, ale w Lidze Mistrzów nie ma szans z takim trenerem ;]
- wojti-s
- Juventino
Przynajmniej teraz można mieć pewność, że nie nastapi romanizacja naszego ukochanego klubu. Ba...odejdą Ci którzy grali poniżej oczekiwań - przede wszystkim Ibrahimovic, Emerson. Zapewne po przyjściu Deschampsa poleci także Vieira ( Didier jest jednym z oponentów którzy krytykowali obecną drużyną. Vieira ma 30 lat, gra dobrze na mundialu wiec jego wartość wzrośnie).
Przynajmniej teraz możemy mieć pewność, że przyjdzie ktoś kto UMIE i lubi pracować z młodzieżą. Myśle, że najtrudniejszy będzie pierwszy sezon. Potem, pójdzie jak z górki
Przynajmniej teraz możemy mieć pewność, że przyjdzie ktoś kto UMIE i lubi pracować z młodzieżą. Myśle, że najtrudniejszy będzie pierwszy sezon. Potem, pójdzie jak z górki

- Ifrit23
- Juventino
No ja za nim napewno nie bede plakac
mam nadzieje, ze nowym trenerem bedzie Deschamps i sie na nim niezawiedziemy :-D
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2006, 17:05 przez Ifrit23, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Buri
- Juventino
Osobiście jestem bardzo zadowolony.... wiem że Capello doprowadził Juve do 2 tytułów ale nie podobało mi się w jaki sposob prowadzi drużyne, faworyzacja IBrahimovica, styl gry i niepowodzenie w LM. Od stycznia tego roku miałem go serdecznie dosyć i życzyłem mu aby jak najszybciej opuscił ten klub, teraz zobaczymy czy przyjdzie lepszy zastępca Capello:] Pewnie decyzja ta była spowodowana również praktycznie już pewnym spadkiem Juve z Serie A. Oby jakiś trener prowadznił Juve do sukcesów !!
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Bardzo ale to bardzo sie ciesze. Nie lubilem poprostu nigdy tego przekletego trenera, jak prowadzil Juventus a jeszcze bardziej jak prowadzil rome.
Nigdy nie zapomnialem mu zdania ktore brzmialo mniej wiecej tak "kazdy trener poszedl by do Juve na bosaka ale nie ja...". Jeszcze po tym jak sadzal na lawke Del Piero gdy gral Ibra ktory byl kompletnie bez formy.
Jednego sie obawiam jak juz ktos wspomnial zeby tylko nie "zaciagnal" za soba zadnego dobrego pilkaza Juve (Zambrotta).
Oczywiscie czekam jak Wy wszyscy na Pana Deschampsa i wieze ze kiedys (niedlugo) nadejda czasy swietnosci nowego Juve.
Nigdy nie zapomnialem mu zdania ktore brzmialo mniej wiecej tak "kazdy trener poszedl by do Juve na bosaka ale nie ja...". Jeszcze po tym jak sadzal na lawke Del Piero gdy gral Ibra ktory byl kompletnie bez formy.
Jednego sie obawiam jak juz ktos wspomnial zeby tylko nie "zaciagnal" za soba zadnego dobrego pilkaza Juve (Zambrotta).
Oczywiscie czekam jak Wy wszyscy na Pana Deschampsa i wieze ze kiedys (niedlugo) nadejda czasy swietnosci nowego Juve.
- Miolli
- Juventino
Teraz wszyscy piszą , że dobrze itp. Jestem ciekaw gdzie Ci wszyscy którzy mówili o tym , że Fabio to dobry trener itp. Prawda taka , że Capello to w oczach kibiców Romy sprzedawczyk. I laicy nie znający się na piłce cieszyli się gdy przeszedł do Juve. Wszyscy którzy interesują się Serie A , doskonale wiedzieli że Don Fabio to wspaniały trener , ale .... No właśnie w jego karierze ciągle jest ale. Ja nie żałuje , ale zasmucę wszystkich fanów , otóż wszyscy Deschampa pamiętają tylko sezon w którym Monaco grał w LM , a potem nie wiodło mu się tak dobrze. Wiem że większość przelewa miłość na Francuza z czasów kiedy grał w Juve (chociaż pewnie ¾ osób nigdy nie widziało jak kopnął piłkę). Wydaje mi się , że przyjdzie jakiś doświadczony trener , może nie koniecznie stary , ale ktoś kto prowadził już klub w Serie A. Marzenie ? Lippi ,ale to raczej mało realne. Mój typ ? Trener Sampdorii albo Luigi del Neri.
- Corcky
- Juventino
Cóż, Capello dopełnił formalności (bo zanosiło sie juz na to po zakonczeniu sezonu) i odszedł z klubu. Nigdy nie odpowiadało mi jego prowadzenie druzyny, faworyzowanie zawodników, zachowawcza i (podczas najważniejszych starć w LM) beznadziejna taktyka, a mieliśmy zawodników nie gorszych od Liverpoolu, czy Arsenalu. Jak sie okazuje nawet dwa tytuły mistrzowskie nie były jego zasługą
Żegnaj "don Fabio" ( :lol: ) :!:

Diego pisze: Gwiazdy zostaną. Inni (np. Zlatan) odejdą. I bardzo dobrze. Byle daleko.

Alessandro Del Piero ole!