1 lipiec Turyn, Londyn to może i Polska?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2006, 00:08

Nie ma sensu wypisywać kolejnych postów o tym, że jest to ciekawa idea i zastanawiać się co by było gdyby... Tak jak ktoś wcześniej napisał, jest coraz mniej czasu. Jeśli realnie chcemy myśleć o zorganizowaniu takiego pochodu, to ktoś musi się za to wziąć, pochodzić, posprawdzać. Zrobić przez JPC listę obecnych, żebyśmy wiedzieli chociaż w przybliżeniu ile osób się zjawi. Poprostu konkrety, a potem szybka decyzja.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2006, 00:16

Przeciez juz zostalo wyjasnione ze JPC sie za to nie wezmie. Zatem jesli ktos inny chce to zorganizowac to prosimy o konkrety. Chociaz wątpie zeby w ciagu niecalego tygodnia ktos zdołał cos takiego zorganizowac.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2006, 09:34

dokładnie Martin... do tego byłyby potrzebne ogromne fundusze, żeby to wyszlo też poza internet... :roll:

bjoern666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 12:44

Szkoda ludzie, szkoda... tyle osób podpisało się pod petycją, a nie zorganizujemy pochodu. Na tym pochodzie napewno zjawiłoby się minimum 100 osób. A najlepszym miejscem byłaby Warszawa. No i co to za problem dać małe ogłoszenie na dwa dni do Warszawskiego "Metra". A zadzwoniłc do biura prezydenta Wawy i sie dowiedziec co i jak... To chyba tez nie jest takie trudne...

Forza Grande Juve!!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 12:48

Szkoda. Przykro, ze nikt nie ma możliwości zorganizowania tego - to wspaniały pomysł.
ok. 100 osób? wg mnie byłoby o wiele więcej, mobilizacja nastapiłaby bardzo szybko.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 13:39

bjoern666 pisze:Szkoda ludzie, szkoda... tyle osób podpisało się pod petycją, a nie zorganizujemy pochodu. Na tym pochodzie napewno zjawiłoby się minimum 100 osób. A najlepszym miejscem byłaby Warszawa. No i co to za problem dać małe ogłoszenie na dwa dni do Warszawskiego "Metra". A zadzwoniłc do biura prezydenta Wawy i sie dowiedziec co i jak... To chyba tez nie jest takie trudne...
Do kogo masz pretensje? Skoro to "nie jest takie trudne", to proponuje zabrać się za robotę. Jesteś z Warszawy, więc wszystkie instytucje masz pod ręką...

Nie rozumiem ludzi.
Proponuję zamknąć temat, bo po co w kolejnych kliku postach czytać, że szkoda, że nikt nie zabrał się za organizację pochodu. Swoją drogą uważam, że prawdopodobnie skończyłby się on niewypałem, bo zbyt wielu ludzi by na niego nie przybyło. Nawet jakby przyszło 100 ludzi... dla mnie to troszkę za mało biorąc pod uwagę fakt liczbę osób, które podpisały się pod petycją.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 14:15

Też uważam , że szkoda. Warto było zorganizować taką manifestacje aby pokazać, że kibice w Polsce też są blisko klubu, tym bardziej jeśli nas zdegradują.
Inna sprawa, że jeśli miałaby być zadyma to lepiej nie ryzykować, pozostaje jedynie liczyć na to, że włoscy kibice pokażą klase w Turynie i Londynie.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 17:41

Jaka zadyma, ludzie !! Z kim i po co?? Legia ma zgode z Juve wiec to chyba normalne, ze maja prawo pojawic sie na takim marszu w swoich szalikach. To, ze wy mozecie miec z tego powodu problemu, to nie powod, zeby sie od legionistow odwracac.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2006, 22:33

Piekna sprawa, gdybym nie mieszkal na takim odludziu i mial kilka wiosen wiecej sam na pewno pojawilbym sie na takiej manifestacji. Jednak mam pewne zastrzezenia. Przede wszystkim watpie, ze u nas w Polsce(nie mowie tutaj o Turynie czy Londynie, bo tam na pewno bedzie sporo ludzi) pojawi sie wystarczajaca ilosc osob aby nie wzbudzac usmieszku na twarzach przechodniow. Nawet pomoc kibicow Legii wydaje mi sie malym pocieszeniem. Mysle, że rozglos pomoglby, ale rozglos moze tez pogrzebac, bo jesli po duzej reklamie liczba uczestnikow bedzie bliska zeru to moze to wygladac bardzo żałośnie.

Co nie zmienia faktu, że caly pomysl uwazam za wspanialy oraz podziwiam tych, ktorzy to organizuja jak i tych, ktorzy sie pojawia na manifestacji czy to w Turynie, Londynie czy gdziekolwiek indziej. :bravo:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 07:26

Eee tam. My sobie pomaszerujemy wkoło jeziora w Łężeczkach. Tyle, że dwa tygodnie później :lol:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2006, 10:44

Tutaj znajduje sie obszerny artykuly na temat dzisiejszego, zblizajacego sie pochodu w Turynie:
http://www.lastampa.it/cmstp/rubriche/r ... ID_blog=28
Fajnie jakby ktos, cos z tego przetlumaczyl :wink: Pozniej mam nadzieje, ze gdzies ukaze sie jakas galeria z tej manifestacji :!:
Tutaj powinna byc trasa pochodu:
http://www.lastampa.it/redazione/cmssez ... o_juve.jpg

EDIT:
Na oficjalnej stronie Juventus.com rowniez cos pisze na ten temat...

No i wlasnie pojawil sie news na JuvePoland :bravo:

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2006, 21:28

Filmiki z pochodu dzisiejszego:

http://www.uploading.com/?get=NY0HG4H8

:)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2006, 23:33

malutki pisze:Filmiki z pochodu dzisiejszego:
Rewelacyjne filmiki, gdy je oglądalem aż sie wzruszłem, zwlaszcza słysząc okrzyki kierowane do Pessotto. Wreszcie po złym okresie, dzieje sie coś dobrego. To piękne jak zjednoczylismy się w tym jakże trudnym okresie, Pessotto odwiedza prawie każdy, na pochodzie było 70 tyd. ludzi. Pieknie, mamy wspanialych kibiców, zawsze będziemy na szczycie, w takiej rodzinie przetrwamy WSZYSTKO, nawet najgorsze rzeczy... FORZA JUVE !!!!

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2006, 02:04

Obrazek
Taka ciekawostka.

Przy okazji, szkoda, ze tak malo osob :evil:

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2006, 02:37

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
malutki pisze:Filmiki z pochodu dzisiejszego:
Rewelacyjne filmiki, gdy je oglądalem aż sie wzruszłem, zwlaszcza słysząc okrzyki kierowane do Pessotto. Wreszcie po złym okresie, dzieje sie coś dobrego. To piękne jak zjednoczylismy się w tym jakże trudnym okresie, Pessotto odwiedza prawie każdy, na pochodzie było 70 tyd. ludzi. Pieknie, mamy wspanialych kibiców, zawsze będziemy na szczycie, w takiej rodzinie przetrwamy WSZYSTKO, nawet najgorsze rzeczy... FORZA JUVE !!!!
Dokładnie! Coś pięknego... słysząc okrzyki o Pessotto sam miałem ochotę pokrzyczeć. Dobrze, że pokazaliśmy, że ciągle jesteśmy silni. Mam nadzieję, że filmiki z tego wydarzenia zobaczą wszyscy piłkarze oraz oczywiście Pesso.

Liczba 70 tys. mnie zadawala

Wie ktoś jak wyglądał pochód w Londynie i innych miastach?

Zablokowany