They are going to war (29 scudetto)-kompilacja by VIT
- VIT
- Juventino
Zrobiłem tą kompilacje po to by pokazac jak JUVE zdobyło mistrzostwo w ostatnim roku. Trroche późno ale wcześniej byłem troche zajęty (szkoła). Jest to moje pierwsze dzieło, ale mam nadzieje że się spodoba.
http://rapidshare.de/files/24556208/The ... r.wmv.html
Prosze o wasze opinie i rady na przyszłaść. Z góry dziękuje.
http://rapidshare.de/files/24556208/The ... r.wmv.html
Prosze o wasze opinie i rady na przyszłaść. Z góry dziękuje.
- LordJuve
- Juventino
A jesli ten filmik jest skierowany rowniez za granice? Polacy nie gęsi, swój jezyk mają to prawda, ale inni też swoje narodowe języki posiadają choć przerazajaca wiekszosc kompilacji w Internecie jest w języku angielskim - dziwne, cogradi69 pisze:ludzie, czy nie da się nazywać kompilacji po polsku? Polacy nie gęsi, własny język mają!

Potem ocene wystawię...
- Bukol87
- Juventino
Jako malo doswiadczony kompilator chcialbym podzielic sie swoimi uwagami jesli moge.
Mianowicie... kompilacja niczym mnie nie zachwycila. Przedstawiles w niej najciekawsze akcje i bramki z tego sezonu. Brakowalo efektow video dla mnie byl to taki zlepek w ktorym niestety ani nie bylo chronologii ani wyraznej mysli przewodniej. Troszke czuje niedosyt bo taka fajna muza "zmarnowala sie". Sprobuj nastepnym razem stworzyc film w ktorym muzyka laczy sie z wizja. Muzyka ma akcentowac efekty video tutaj tego brakowalo. Przy kolejnych kompilkach uzywaj jakis fajniejszych czcionek caly asortyment mozesz znalezc tutaj.
Nie mniej jednak kompilacja jak na pierwsze dzielo byl dosyc niezla. Zycze powodzenia w tworzeniu kolejnych prac(czekam na twojego komenta mojej kompilacji o Nedvedzie:)
Mianowicie... kompilacja niczym mnie nie zachwycila. Przedstawiles w niej najciekawsze akcje i bramki z tego sezonu. Brakowalo efektow video dla mnie byl to taki zlepek w ktorym niestety ani nie bylo chronologii ani wyraznej mysli przewodniej. Troszke czuje niedosyt bo taka fajna muza "zmarnowala sie". Sprobuj nastepnym razem stworzyc film w ktorym muzyka laczy sie z wizja. Muzyka ma akcentowac efekty video tutaj tego brakowalo. Przy kolejnych kompilkach uzywaj jakis fajniejszych czcionek caly asortyment mozesz znalezc tutaj.
Nie mniej jednak kompilacja jak na pierwsze dzielo byl dosyc niezla. Zycze powodzenia w tworzeniu kolejnych prac(czekam na twojego komenta mojej kompilacji o Nedvedzie:)
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Duff
- Juventino
Zostałem mile zaskoczony... jak na pierwszą kompilke wszło bardzo dobrze nie były to tylko gole ale faule wślizgi poprzeczki i przedewszystkim nasze cudowne akcje, ale za mało troszkę efektów i muzyka leciała w kółko. Ale daje 4/6 na zachęte
POWODZENIA