They are going to war (29 scudetto)-kompilacja by VIT

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
VIT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 15:41

Zrobiłem tą kompilacje po to by pokazac jak JUVE zdobyło mistrzostwo w ostatnim roku. Trroche późno ale wcześniej byłem troche zajęty (szkoła). Jest to moje pierwsze dzieło, ale mam nadzieje że się spodoba.

http://rapidshare.de/files/24556208/The ... r.wmv.html

Prosze o wasze opinie i rady na przyszłaść. Z góry dziękuje.

gradi69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 15:57

ludzie, czy nie da się nazywać kompilacji po polsku? Polacy nie gęsi, własny język mają!

tylko głupota ludzka nie zna granic (co widać na tym forum)
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 16:27

gradi69 pisze:ludzie, czy nie da się nazywać kompilacji po polsku? Polacy nie gęsi, własny język mają!
A jesli ten filmik jest skierowany rowniez za granice? Polacy nie gęsi, swój jezyk mają to prawda, ale inni też swoje narodowe języki posiadają choć przerazajaca wiekszosc kompilacji w Internecie jest w języku angielskim - dziwne, co :?:

Potem ocene wystawię...

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 16:37

Jako malo doswiadczony kompilator chcialbym podzielic sie swoimi uwagami jesli moge.

Mianowicie... kompilacja niczym mnie nie zachwycila. Przedstawiles w niej najciekawsze akcje i bramki z tego sezonu. Brakowalo efektow video dla mnie byl to taki zlepek w ktorym niestety ani nie bylo chronologii ani wyraznej mysli przewodniej. Troszke czuje niedosyt bo taka fajna muza "zmarnowala sie". Sprobuj nastepnym razem stworzyc film w ktorym muzyka laczy sie z wizja. Muzyka ma akcentowac efekty video tutaj tego brakowalo. Przy kolejnych kompilkach uzywaj jakis fajniejszych czcionek caly asortyment mozesz znalezc tutaj.

Nie mniej jednak kompilacja jak na pierwsze dzielo byl dosyc niezla. Zycze powodzenia w tworzeniu kolejnych prac(czekam na twojego komenta mojej kompilacji o Nedvedzie:)

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2006, 12:13

Zostałem mile zaskoczony... jak na pierwszą kompilke wszło bardzo dobrze nie były to tylko gole ale faule wślizgi poprzeczki i przedewszystkim nasze cudowne akcje, ale za mało troszkę efektów i muzyka leciała w kółko. Ale daje 4/6 na zachęte ;) POWODZENIA

ODPOWIEDZ