Welcome MARCO MARCHIONNI ..

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
zzz94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 07:39

Obrazek

My new comp about our new hero Marco Marchionni ..

43 mb .. 4 min

Music : Hana's Eyes

http://www.juventusmania.net/lpe427/marcoooL.mpg

enjoy :wink:

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 09:43

No nawet spoko. Tylko ta nutka w tle troche za wolna . Ale oceniam na 4 :)

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 10:46

zebrales dobre materiały, jednak uważam że jest za mało jakichś imponujących tricków i bramek ... muzyka wg. mnie dużo za wolna i to psuje cały efekt kompilacji ponieważ kompilacja powinna wzbudzać emocje a przy tej rawie zasnąłem ...

Sky is the limit!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 11:33

in my opinion it's very nice compilation. Quality of videos are poor but I know that it's very difficult to find something about this footballer. Sound is really nice but video effects for me are not good.Neverthless, the idea of compilation is great. All users of juvepoland were looking forward to compilation about him.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 12:02

Moim zdaniem dobra komplikacja 4/6. Dla w przeciwieństwie do większości moich poprzedników najwięszą wadą nie była muzyka, lecz strona graficzna. Słaba jakość niektórych akcji i brak płynności. Pomysł-:ok:

ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2006, 23:40

Uwielbiam jak ludzie komentuja zagranicznemu uzytkownikowi po polsku. :)

del_aleksander

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 11:29

Zobaczylem film i poprostu zawiodłem się. Myslałem, że filmy zagraniczne są naprawdę dobre i pokazują jak daleko dzieli nas Polaków od zagranicznych autorów kompilacji, jednak poprostu zawiodłem się bardzo mocno.

Przez cały film biegnie jedna słaba piosenka, zaś jeśli chodzi o same aspekty video, to nie podobały mi się ukazane tam zdjęcia Marco. Ten zawodnik w poprzednim, sezonie bardzo wiele grał w drużynie z Parmy, więc było bardzo wiele do załatwienia różnorakich jego interwencji, rajdów czy bramek, jednak to wszystko zostało zamienione wspomnianymi zdjęciami. Co niestety źle rzutuje na całe piętno filmu.

Ciekawy temat, nic poza tym. Ocena: 3.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 15:02

Kompilacje ściągałem już wcześniej , ale była burza i musiałem wyłączać prąd ;]. Co do filmu to gratulacje za materiały było ich dosć dużo , jednak jest sporo dużych minusów , wszystko się odbywa za wolno , wszystkie przejścia i to usypia trochę ;) , podobnie z muzyką która raczej powinna byc szybsza. Kompilacja niezła choć przyznam szczerze że spodziewałem się więcej :)

Pozdrawiam

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 15:32

Nastepne wpisy po polsku beda karane kartkami.

adammac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 15:50

In my humble opinion your compilation was ok. I have never known too much about this player, our new player, i'm glad, i could see for example this video. I suggest you to change the music in your future compilations for more faster maybe sort of dance music. I think, that used in this video was too slow and boring (don't take this so hard). Good luck in your work and thanks for this ! Greetings, cu dude !

ODPOWIEDZ