Welcome MARCO MARCHIONNI ..
- zzz94
- Juventino

My new comp about our new hero Marco Marchionni ..
43 mb .. 4 min
Music : Hana's Eyes
http://www.juventusmania.net/lpe427/marcoooL.mpg
enjoy
- Pawełek
- Juventino
zebrales dobre materiały, jednak uważam że jest za mało jakichś imponujących tricków i bramek ... muzyka wg. mnie dużo za wolna i to psuje cały efekt kompilacji ponieważ kompilacja powinna wzbudzać emocje a przy tej rawie zasnąłem ...
Sky is the limit!
- Bukol87
- Juventino
in my opinion it's very nice compilation. Quality of videos are poor but I know that it's very difficult to find something about this footballer. Sound is really nice but video effects for me are not good.Neverthless, the idea of compilation is great. All users of juvepoland were looking forward to compilation about him.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- ketchupinho
- Juventino
Uwielbiam jak ludzie komentuja zagranicznemu uzytkownikowi po polsku. 

- del_aleksander
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Zobaczylem film i poprostu zawiodłem się. Myslałem, że filmy zagraniczne są naprawdę dobre i pokazują jak daleko dzieli nas Polaków od zagranicznych autorów kompilacji, jednak poprostu zawiodłem się bardzo mocno.
Przez cały film biegnie jedna słaba piosenka, zaś jeśli chodzi o same aspekty video, to nie podobały mi się ukazane tam zdjęcia Marco. Ten zawodnik w poprzednim, sezonie bardzo wiele grał w drużynie z Parmy, więc było bardzo wiele do załatwienia różnorakich jego interwencji, rajdów czy bramek, jednak to wszystko zostało zamienione wspomnianymi zdjęciami. Co niestety źle rzutuje na całe piętno filmu.
Ciekawy temat, nic poza tym. Ocena: 3.
Przez cały film biegnie jedna słaba piosenka, zaś jeśli chodzi o same aspekty video, to nie podobały mi się ukazane tam zdjęcia Marco. Ten zawodnik w poprzednim, sezonie bardzo wiele grał w drużynie z Parmy, więc było bardzo wiele do załatwienia różnorakich jego interwencji, rajdów czy bramek, jednak to wszystko zostało zamienione wspomnianymi zdjęciami. Co niestety źle rzutuje na całe piętno filmu.
Ciekawy temat, nic poza tym. Ocena: 3.
- Vincitore
- Juventino
Kompilacje ściągałem już wcześniej , ale była burza i musiałem wyłączać prąd ;]. Co do filmu to gratulacje za materiały było ich dosć dużo , jednak jest sporo dużych minusów , wszystko się odbywa za wolno , wszystkie przejścia i to usypia trochę
, podobnie z muzyką która raczej powinna byc szybsza. Kompilacja niezła choć przyznam szczerze że spodziewałem się więcej 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- adammac
- Juventino
In my humble opinion your compilation was ok. I have never known too much about this player, our new player, i'm glad, i could see for example this video. I suggest you to change the music in your future compilations for more faster maybe sort of dance music. I think, that used in this video was too slow and boring (don't take this so hard). Good luck in your work and thanks for this ! Greetings, cu dude !