Niemiecka gazeta wydala wyrok- Juve w Serie B , Inter mistrz
- klsmkr
- Interista
A to bardzo ciekawe, bo jezeli potwierdza sie zarzuty to to samo bedzie mozna powiedzec o pewnym klubie z Turynu. Coz, parafrazujac zdanie, ktore tutaj padlo: "Serie A czy Serie B, ja i tak napinam sie".Darth Pawlakus pisze:Trafiło sie słabemu interowi scudetto. No cóż, skoro w inny sposób nie mogli go sobie wywalczyć
PS: swiergot - tez marna prowokacja z ta Armenia.
PS 2: Wazniejsze od tego, czy i komu zostanie przyznane Scudetto jest to, czy przyszly sezon bedzie wolny od "systemow" i ukladow (traktowac jako oficjalne stanowisko klsmkr'a).
- Reggie
- Juventino
A tam nie słuchajcie niemieckich brukowców, jaka jest wiarygodność tych informacji? Czy decyzje nie mają zapaść około 7-9 lipca?
Ale kto oglądał wczoraj mecz Włochy-Australia ten już zna odpowiedź. Bo żaden niewiarygodny i bezczelny brukowiec, ale sam mądry i wszechwiedzący pan Roman Kołtoń powiedział już wszystko. Jak to dobrze że Polsat ma tak mądrych komentatorów. Gdyby nie oni jeszcze ze 2 tygodnie wszyscy by się zastanawiali, a tak wszystko jasne. Więc degradacja jest już nieunikniona. Juve w serie B, a Milan, Lazio i Viola będą miały odjęte punkty. Panowie sędziowie z Włoch powinni od razu posłuchać pana Romana, a nie bawić się w głupie dochodzenia. Tutaj już nie może być wątpliwości.
Jeszcze raz dziękuję panu Romanowi za te jakże mądre wyroki i oczywiście telewizji Polsat za dobieranie najlepsiejszych komentatorów i ekspertów.
:doh:
Ale kto oglądał wczoraj mecz Włochy-Australia ten już zna odpowiedź. Bo żaden niewiarygodny i bezczelny brukowiec, ale sam mądry i wszechwiedzący pan Roman Kołtoń powiedział już wszystko. Jak to dobrze że Polsat ma tak mądrych komentatorów. Gdyby nie oni jeszcze ze 2 tygodnie wszyscy by się zastanawiali, a tak wszystko jasne. Więc degradacja jest już nieunikniona. Juve w serie B, a Milan, Lazio i Viola będą miały odjęte punkty. Panowie sędziowie z Włoch powinni od razu posłuchać pana Romana, a nie bawić się w głupie dochodzenia. Tutaj już nie może być wątpliwości.
Jeszcze raz dziękuję panu Romanowi za te jakże mądre wyroki i oczywiście telewizji Polsat za dobieranie najlepsiejszych komentatorów i ekspertów.
:doh:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Proponuje ankiete:
Czy Inter mimo 20pkt przewagi nad Milanem zdobedzie mistrzostwo
?
-tak
-nie
-zartujesz?
-watpie
-inter i mistrzostwo?
Czy Inter mimo 20pkt przewagi nad Milanem zdobedzie mistrzostwo

-tak
-nie
-zartujesz?
-watpie
-inter i mistrzostwo?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Inter1908
- Interista
Bardzo śmiesznemarcinek pisze:Proponuje ankiete:
Czy Inter mimo 20pkt przewagi nad Milanem zdobedzie mistrzostwo?
-tak
-nie
-zartujesz?
-watpie
-inter i mistrzostwo?
Ile mistrzostw Juventus zdobył uczciwie ?
a) 0
b)może z jedno
c)Juve i ucziwe mistrzostwo? żarty...
- Gathafi
- Juventino
nie przeraza mnie twoja glupota i brak obiektywizmuInter1908 pisze:Prawda w oczy kole???Azteck pisze:prosze o bana dla uzytkownika o nicku inter 1908 poniewaz ta osoba obraza dobre imie naszego klubu i rownoczesnie zaniza poziom tego forum
- Inter1908
- Interista
rzeczywiście, pomyliłem się - juventus w szczegółności te dwa ostatnie mistrzostwa zdobył uczciwie, a sędziowie im tylko trochę z dobrego serca pomagali .Azteck pisze:nie przeraza mnie twoja glupota i brak obiektywizmuInter1908 pisze:Prawda w oczy kole???Azteck pisze:prosze o bana dla uzytkownika o nicku inter 1908 poniewaz ta osoba obraza dobre imie naszego klubu i rownoczesnie zaniza poziom tego forum
Pozdro dla wszystkich normalnych kibiców
Forza Inter
- I'love JUVE
- Juventino
A idzcie Juve jest jak Fenix spala się by się odrodzić :twisted:
FORZA JUVE
- Reggie
- Juventino
Azteck przesadzasz, zart to żart i chociaż ciężko to przyjąć to nie wiadomo co do tej pory Juventus wygrał zupełnie uczciwie.Inter1908 pisze:rzeczywiście, pomyliłem się - juventus w szczegółności te dwa ostatnie mistrzostwa zdobył uczciwie, a sędziowie im tylko trochę z dobrego serca pomagali .Azteck pisze:nie przeraza mnie twoja glupota i brak obiektywizmuInter1908 pisze:
Prawda w oczy kole???
Pozdro dla wszystkich normalnych kibiców
Inter1908: To nie prawda w oczy kole tylko brak poczucia humoru. A mi jakoś ciężko uwierzyć w role Interu jako jedynego sprawiedliwego. W każdym razie Juventus nie potrzebuje pomocy niczyjej żeby wygrywać z Interem i to problem Interu że od tylu lat nie potrafią wygrać Scudetto. To raczej Interowi sprzyjali ostatnio sędziowie w meczu o Super puchar Italii, ...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- juveman7
- Juventino
Tak naprawdę to chciałbym to wszystko mieć już za sobą. Im dłużej czekamy na wyrok tym więcej pojawia się głupich spekulacji, gazety same piszą już kary jakie otrzyma Juve itd. Nie potrzebnie robi się wiele szumu wokół Juve. Ja już jestem gotowy na wyrok i przyjmę każdy cios, bo nie mam wyjścia.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Waldini
- Interista
O malo z krzesla nie spadlem. Super puchar Italii, faktycznie to najwazniejsze trofeum we Wloszech! Taki ten puchar, sorry super puchar wazny, ze trzeba byc idiota, zeby mataczyc w celu zdobycia go. Meczu nie widzialem, ale powiem tylko, ze sedziowie sie tez myla. Chociaz patrzac przez pryzmat meczow Juventusu, mozna odniesc wrazenie, ze oni sie myla celowo.Reggie pisze: To raczej Interowi sprzyjali ostatnio sędziowie w meczu o Super puchar Italii, ...
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...
Serie B?? We have never been there...

- I'love JUVE
- Juventino
A weś daj spokój Inter niech dostanie ten tytuł ale Juve nie powinno polecieć a te skurXXXX co robią zament to chuXXX i nic więcej
powiem tyl:
CZY SERIE A, CZY SERIE B, CZY TEŻ SERIE C JA I TAK KOCHAM CIĘ JUVE!!
a kumple sie zemnie smieja ze juz nie bede za juwe tylko prawdziwi kibice zostają z drużyną w ciężkich chwilach:)

CZY SERIE A, CZY SERIE B, CZY TEŻ SERIE C JA I TAK KOCHAM CIĘ JUVE!!
a kumple sie zemnie smieja ze juz nie bede za juwe tylko prawdziwi kibice zostają z drużyną w ciężkich chwilach:)
FORZA JUVE