Niemiecka gazeta wydala wyrok- Juve w Serie B , Inter mistrz
- Biały Mis
- Juventino
Juventus Turyn, którego działacze byli organizatorami sprawnie działającego systemu korupcyjnego, ma zostać pozbawiony tytułów mistrza Włoch, wywalczonych w ostatnich dwóch latach. Poza tym "Stara Dama" zostanie zdegradowana do Serie B.
Kary nie ominą także wicemistrza Włoch - drużyny AC Milan, która wprawdzie nie zostanie relegowana z Serie A, ale zostanie pozbawiona tytułu wicemistrza kraju, a także rozpocznie nowy sezon z dorobkiem minus 20 punktów.W tej sytuacji mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006 zostanie trzeci na finiszu Inter Mediolan.
Kary nie ominą także wicemistrza Włoch - drużyny AC Milan, która wprawdzie nie zostanie relegowana z Serie A, ale zostanie pozbawiona tytułu wicemistrza kraju, a także rozpocznie nowy sezon z dorobkiem minus 20 punktów.W tej sytuacji mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006 zostanie trzeci na finiszu Inter Mediolan.

- Myzarel
- Juventino
Niemiecka gazeta to sobie może wydawac wyroki na kogo chce. Czekam na prawdziwy wyrok i mam nadzeję że wyjdzie na to że jesteśmy czyści.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- wojti-s
- Juventino
Było mówione wielokrotnie, że w związku z aferą na tak wielką skalę nikomu nie zostanie przyznane Scudetto jeżeli Juventus wogóle je utraci. Niemcy niech sie zajmą swoją repr. jeśli w półfinale nie chcą mieć powtórki z rozrywki i dostać 4-1 
- Darth Pawlakus
- Juventino
Trafiło sie słabemu interowi scudetto. No cóż, skoro w inny sposób nie mogli go sobie wywalczyć
. Dla mnie i tak gorsza jest strata tych tytułów niż relegacja :płaczę: Swoją drogą te -20 dla Milanu brzmi całkiem nieżle. Forza Grande Juve!

- juventussek
- Juventino
czyli to prawda ze juve spada
dobrze ze tylko Serie B a milan 20 pkt- czy to prawda?

- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
To znaczy co? Degradują nas i zabierają nam tytuł? Wątpię. -20 punktów dla Milanu to żadna kara. Już bardziej prawdopodobna jest kara pieniężna. I co z pozostałymi zamieszanymi klubami? Dla nich nic?
A swoją drogą to czy wiadomo jest kiedy będzie wyrok? Pewnie po MŚ, żeby w kadrze morale ie spadło.
A swoją drogą to czy wiadomo jest kiedy będzie wyrok? Pewnie po MŚ, żeby w kadrze morale ie spadło.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2006, 21:56 przez woe, łącznie zmieniany 1 raz.

- I'love JUVE
- Juventino
Panowie powiem tyle CZY SERIE A CZY SERIE B JA I TAK KOCHAM JUVE!!
FORZA JUVE
- Piemontinho
- Juventino
Nie warto wiezyc brukowcom, ale sprawa narazie uklada sie nie wesolo dla JUVE
Jeszcze kilka dni temu bylem pewien ze bianconeri nie spadna. Teraz sam niewiem co myslec
Dlaczego od razu pojawila sie kara minimalna?? Przeciez jeszcze niczego nie udowodniono 

- Swider10
- Juventino
Wiele gazet pisze, wiele telewizji mówi ze Juve spadnie niedlugo sie okaze czy to prawda, ze smutkiem na twarzy mówie ze jest bardzo prawdopodobne ze Juve spadne ni niższej ligi (wieżąc gazetą) ale mam andzjeze ze obejdze sie na odjęciu punktów na starcie nastepnego sezonu, a jezeli juz miałby nasz ukochany klub spasc to odebranie 2 tytułów mistrza nie powinno miec miejsca. Ja wieze ze Juve zostanie w Serie A i nie utraci zadnego tytułu.
FORZA JUVEEEEEE !!!
FORZA JUVEEEEEE !!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Borkos
- Juventino
Hm...ciężka sprawa. Co do tego niusa z niemieckim pochodzeniem - :rotfl:
Co do całej afery - sam nie wiem, czego chce. Coraz bardziej przeważa we mnie chęć, by Juve zostało zdegradowane. Czemu? Żeby w następnym sezonie awansować i jako beniaminek uczciwie wygrać lige i pokazać wszystkim Milanistom i innym Interistom, że Juventus nie potrzebuje układów żeby zwyciężyć :!:
Z drugiej strony - przykro będzie patrzeć na Juve w Serie B...ale jakby na tą sprawe nie patrzeć, to się doigrali, tak samo jak Milan, Fiorentina etc.
Z jednej strony- uczucie do klubu.
Z drugiej - żądza sprawiedliwości i oczyszczenia Serie A z układów...
Co do całej afery - sam nie wiem, czego chce. Coraz bardziej przeważa we mnie chęć, by Juve zostało zdegradowane. Czemu? Żeby w następnym sezonie awansować i jako beniaminek uczciwie wygrać lige i pokazać wszystkim Milanistom i innym Interistom, że Juventus nie potrzebuje układów żeby zwyciężyć :!:
Z drugiej strony - przykro będzie patrzeć na Juve w Serie B...ale jakby na tą sprawe nie patrzeć, to się doigrali, tak samo jak Milan, Fiorentina etc.
Z jednej strony- uczucie do klubu.
Z drugiej - żądza sprawiedliwości i oczyszczenia Serie A z układów...
- I'love JUVE
- Juventino
Panowie trza być dobrej mysli jak nie to jedziemy do TURYNU STRAJKOWAĆ 

FORZA JUVE