Linki - Bramki - Mecze - Filmy : Mistrzostwa Świata 2006
- Michal87
- Juventino
Moonk pisze:nie dziala ten link wrzuc gdzies indziej...DamKam pisze:Mam juz ten hymn MŚ :-D Daje link jakby ktos tez chcial sciagnac:
http://www.filegone.com/ltfi
Hymn MŚ Niemcy 2006

- grandejuve
- Juventino
- M.
- Juventino
http://www.savefile.com/projects.php?pid=808171Slim pisze:Poszukuje skrotow nastepujacych meczy:
Ekwador 3-0 Costa Rica
Meksyk 0-0 Angola
Tunezja 2-2 Arabia Saudyjska
Najlepiej jakby to byly oficjalne skroty z FIFA bo z oficjalnej strony nie da sie sciagnac... a wiem ze jest jakas mozliwosc ;-)
Pozdro!

:roll:
- Venomik
- Juventino
Jeśli chodzi o statystyki to może być strona:
http://mundial.wp.pl/index.html?ticaid=11ce3
Wybierasz drużynę po prawej stronie i trafiasz do zbioru newsów na jej temat. Szukasz tego, który dotyczy konkretnego spotkania i tam na dole znajdziesz odpowiednie statystyki.
http://mundial.wp.pl/index.html?ticaid=11ce3
Wybierasz drużynę po prawej stronie i trafiasz do zbioru newsów na jej temat. Szukasz tego, który dotyczy konkretnego spotkania i tam na dole znajdziesz odpowiednie statystyki.
Dirty mind
- Martin
- Juventino
a jeszcze bardziej banalne rozwiązanie to oficjalna strona MS. www.fifaworldcup.comBuri pisze:www.livescore.com to banalne ale nie wiem czy Ci o takie coś chodzi, tam wszystkie strzały na bramke, posiadanie piłki itp. Wszsytko co związane z MŚMoonk pisze:Potrzebował bym linka do statystyk ze wszystkich meczy, chodzi o faule, strzaly na bramke....

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Adi666666
- Juventino
Bramki Brazyliimarcinb1989 pisze:A ma ktoś bramki Brazylijczyków z wczorajszego meczuNie mogłem zobaczyć ich bo byłem na meczu :-D
Bramki-matt-07 pisze:no ale ja chce teraz jak ktos ma plzMaxACM pisze:Dwa posty wyżej Diego podał linka do wszystkich oficjalnych skrótów FIFA. Są aktualizowanie późnym wieczorem.
bramke Torresa z Ukraina
Kaki z Chorwacja
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Adi666666
- Juventino
Prosze:Bartas_01 pisze:moze jakis skrocik lub chociaz brameczki z meczu Wlochy - Czechy by ktos mial??:( bo nie mialem przyjemnosci ogladac a powtorka dopiero jutro
:puck: Czechy - Włochy (0-1)
:puck: Czechy - Włochy (0-2)
:puck: Czerwona Jana Polaka
:puck: Strzał Nedveda
:puck: Szansa Pipo Inzaghiego 1
:puck: Szansa Pipo Inzaghiego 2
- Adi666666
- Juventino
Znalazłem:bukol87 pisze:Ma ktos moze skrocik meczu Wlochow z czechami chodzi mi glownie o strzaly Pavlika i momenty kiedy wital sie z Canna jako kapitan oraz wczesniej jak Juventini wloscy "smiali" z niego w tunelu bardzo fajna sytuacja widac ze Camor i Canna maja duze poczucie humoru
:puck: Strzał Nedveda
:puck: Niezadowloenie Nedveda po meczu
- spyder
- Juventino
Polecam stronke www.bramki.go.pl.
Wszystkie gole, skróty, czasem wywiady i torrenty do całych meczów.
Wszystkie gole, skróty, czasem wywiady i torrenty do całych meczów.
- Michal87
- Juventino
- Bukol87
- Juventino
Ma ktos z was moze jakies filmiki ze swietowania awansu do finalu LM na ulicach miast wloskich??
Ja mam zdjecie z kamerki internetowej z Mediolanu. Troche slaba jakosc ale zawsze cos:)
Mediolan 4.07.05
Ja mam zdjecie z kamerki internetowej z Mediolanu. Troche slaba jakosc ale zawsze cos:)
Mediolan 4.07.05
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- DamKam
- Juventino
Na stronie La Gazzetta dello Sport jest troche tego: zdjecia, filmiki... powinienes cos znalezc dla siebiebukol87 pisze:Ma ktos z was moze jakies filmiki ze swietowania awansu do finalu LM na ulicach miast wloskich??
www.gazzetta.it
EDIT:
Podobnie na stronie La Stampa w dziale Sport:
www.lastampa.it
- Adi666666
- Juventino
Prosze Kasiu :*Aniolek pisze:Poszukuje bramek włochów z mistrzosw swiata 2006 i prosiłabym skrót meczu z Niemcami :-D
- Bukol87
- Juventino
Prosze bardzoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Wygrzebiesz dla mnie bramkę Vieiry z Hiszpanią?
Grazie! /Dragon
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- jt10
- Juventino
Szpaku wczoraj z "Wielkim Del Piero" złapał sobie dużego plusika u mnie no a Borek z pamiętnym "Del Zero" równie wielkiego minusaMoonk pisze:Mam pytanie a zarazem mozna to nazwać prośbą....czy bedzie ktos nagrywał finał z jakiejs polskiej stacji( TVP bądź Polsat)...bo jednak Polscy komentatorzy sa wyjątkowi i na pewno bedzie warto posłuchac znowu Italia Goooooooooooool.......w wykonaniu Szpakowskiego lub innego komentatora czyt. np. Borka....
aha zeby było jasne to mowie tu o nagrywaniu na komputer....

ja chciałem zapytać o coś innego:
do tej pory korzystałem ze stronki: http://www.savefile.com/projects.php?pid=808171 podanej przez Diegoale ostatnio coś nie mogę się na nią wbić