1 lipiec Turyn, Londyn to może i Polska?
- Medi
- Qualità Juventino
oczywiście, że nie, ale sami mogliby nie przyjść (mówie tu o anty-legistach juventinich), a szkoda, bo im więcej osób tym lepiej.swiergot pisze:Przecież nie zabronią im przyjść na taki marsz.Medi pisze:co prawda anty-legistom mogłoby sie to nie podobać
Tymczasem Rampulla napisał piękny list do kibiców , aby ich zmobilizować, na manifestacji w Turynie mają być też podobno niektórzy vip....znaczy vjp: very juventino person
- juveluck
- Juventino
Kilka istotnych kwestii. Sam myslalem o tym, zeby na ewentualny manifest w Warszawie zaprosic kibicow Legii. Jednak tak jak juz ktos wspomnial, zeby sie nie okazalo, ze ich jest wiecej niz nas i zeby nie przeistoczylo sie to w jakis pochod Legionistow.
Druga sprawa jest to, ze nawet przy najwiekszej reklamie nie mozemy miec pewnosci ile przyjdzie osob. A naprawde glupio by wygladalo jezeli stawilo by sie z 50. Zwlaszcza, ze do 1 lipca zostalo nie za wiele czasu.
Trzecia kwestia, to pomyslalem, ze W Warszawie warto zakonczyc manifestacje pod Ambasada Italii.
Druga sprawa jest to, ze nawet przy najwiekszej reklamie nie mozemy miec pewnosci ile przyjdzie osob. A naprawde glupio by wygladalo jezeli stawilo by sie z 50. Zwlaszcza, ze do 1 lipca zostalo nie za wiele czasu.
Trzecia kwestia, to pomyslalem, ze W Warszawie warto zakonczyc manifestacje pod Ambasada Italii.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
Juz widze reakcje ludzi, bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze gdyby juz legionisci nas wspomogli to zaden z nich by nie wzial flagi badz jakiegos motywu z legia.
A po tym co sie ostatnio zdarzylo na starowce wątpie zeby ktos wyrazil zgode na taki marsz... Nawet jesli mialo to byc 50-100 osob.
A po tym co sie ostatnio zdarzylo na starowce wątpie zeby ktos wyrazil zgode na taki marsz... Nawet jesli mialo to byc 50-100 osob.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Medi
- Qualità Juventino
Nie mam pojęcia, ja przeczytałam artykuł w Tuttosport, spróbuj zobaczyć na oficjalnej stronie. Wiem tylko tyle, że ten list został wysłany do wszystkich fan klubów we Włoszech.Bebik pisze:a jest jakiś link do tegoż listu? najlepiej jakby był po angielsku, bo włoskiego nie znam...Medi pisze:(...)Tymczasem Rampulla napisał piękny list do kibiców , aby ich zmobilizować(...)
Flagi Legii nikomu by nie przeszkadzały, pod warunkiem, że mieliby flagi Juve. Dlatego, też musieliby wziąć udział w marszu tylko ci kibice Legii , którzy mają sojusz z Clanem06. Nie sądze żeby było ich więcej niż kibiców Juve.Martin pisze:Juz widze reakcje ludzi, bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze gdyby juz legionisci nas wspomogli to zaden z nich by nie wzial flagi badz jakiegos motywu z legia.
- paku
- Juventino
To oznacza ze ja, jako kibic Wisły nie moge wziąć udziału w marszu jak sie odbędzie bo żadna ekipa Wisły nie ma sojuszu z Clanem06 ? :roll:Medi pisze:Flagi Legii nikomu by nie przeszkadzały, pod warunkiem, że mieliby flagi Juve. Dlatego, też musieliby wziąć udział w marszu tylko ci kibice Legii , którzy mają sojusz z Clanem06. Nie sądze żeby było ich więcej niż kibiców Juve.
- swiergot
- Juventino
Nie sądziłem, że czytanie sprawia kibicom Wisły aż taki kłopot.paku pisze:To oznacza ze ja, jako kibic Wisły nie moge wziąć udziału w marszu jak sie odbędzie bo żadna ekipa Wisły nie ma sojuszu z Clanem06 ? :roll:Medi pisze:Flagi Legii nikomu by nie przeszkadzały, pod warunkiem, że mieliby flagi Juve. Dlatego, też musieliby wziąć udział w marszu tylko ci kibice Legii , którzy mają sojusz z Clanem06. Nie sądze żeby było ich więcej niż kibiców Juve.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Dokładnie. Mimo, że przed tygodniem dewiantom pozwolono pospacerować po Warszawie, to wydaje mi się jednak, że nam by takiej zgody raczej nikt nie wydał. Pozatym tak naprawdę nie ma pewności, że na marszu tym nie pojawiliby się jacyś "kibice"szukający mocniejszych wrażeń, a gdzie takowych szukać jak nie ma marszach kibiców ?Martin pisze:A po tym co sie ostatnio zdarzylo na starowce wątpie zeby ktos wyrazil zgode na taki marsz... Nawet jesli mialo to byc 50-100 osob.

pff... nie wszystkimswiergot pisze:Nie sądziłem, że czytanie sprawia kibicom Wisły aż taki kłopot.paku pisze:To oznacza ze ja, jako kibic Wisły nie moge wziąć udziału w marszu jak sie odbędzie bo żadna ekipa Wisły nie ma sojuszu z Clanem06 ? :roll:Medi pisze:Flagi Legii nikomu by nie przeszkadzały, pod warunkiem, że mieliby flagi Juve. Dlatego, też musieliby wziąć udział w marszu tylko ci kibice Legii , którzy mają sojusz z Clanem06. Nie sądze żeby było ich więcej niż kibiców Juve.
- DamKam
- Juventino
Co do kibicow Legii to moim zdaniem bylby to dosc ryzykowny pomysl
Juz sam fakt, ze wsrod nas mieliby isc Legionisci, wsrod wielu osob moglby wywolac niechec czy nawet strach. Co gorsza moglo by dojsc jeszcze do jakiejs zadymy i co wtedy :? Nie zebym tutaj w zlym swietle stawial wszystkich kibicow stolecznej druzyny ale niestety takie sa w Polsce kibicowskie realia...
Wogule moim zdaniem Poznan moglby byc

- Paweł Sz.
- Juventino
DamKam pisze:Co do kibicow Legii to moim zdaniem bylby to dosc ryzykowny pomyslJuz sam fakt, ze wsrod nas mieliby isc Legionisci, wsrod wielu osob moglby wywolac niechec czy nawet strach. Co gorsza moglo by dojsc jeszcze do jakiejs zadymy i co wtedy :? Nie zebym tutaj w zlym swietle stawial wszystkich kibicow stolecznej druzyny ale niestety takie sa w Polsce kibicowskie realia...
Masz racje. Jakby powstała jakaś zadyma to nie tylko my bysmy narobili sobie strasznie duzo wstydu... :? Ale i Polsce... :? Wyobrazcie sobie w Londynie spokojnie, w Turynie spokojnie, a w Warszawie zadyma..., ot to Polska właśnie... :roll: . Osobiście jestem za Poznaniem, jak kolega wyżej, ale i tak nie powinenem miec prawa głosu bo i tak będe w Budapeszcie... .
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jako ze mieszkam aktualnie w londynie to bede mial przyjemnosc pojsc na te spodkanie kibicow Juve... ide z kolega wlochem... jezeli ktos by chial z nami isc to dzwoncie lub piszcie smsy...+44 07849482092...
<Juventus Semper Fidelis>
- Dionizos
- Juventino
Legionisci przyjda robic zadyme
. A pozniej rozwala starowke i zgwalca murzyna... ale bedzie przypal. Umyjcie zabki i idzcie spac.
P.s. tak jeszcze na marginesie... dlaczego Legionisci na ten caly marsz mieliby nie brac swoich barw??

P.s. tak jeszcze na marginesie... dlaczego Legionisci na ten caly marsz mieliby nie brac swoich barw??
- El Nino
- Juventino
Dokładnie ja tez jestem za Poznaniem..wojti-s pisze:Może i dla Ciebie. Dla mnie nie jest to aż tak oczywiste. Może i Wawa jest stolicą Polski ale stolicą fanów Juve od zawsze był Poznań. To tam zawsze odbywają się zloty, to tam mają miejsce najważniejsze wydarzenia ( założenie JPC ). A co do samego dojazdu to nie wiem czy jest to takie oczywiste. Jak dla mnie Poznań jest ok ; do Wawy musiałbym jechać przez cały kraj... Najlepiej niech sie wypowie ktoś majacy ochotę to zorganizowaćParów pisze:Jeśli Polska, to tylko i wyłącznie Warszawa. Chyba nie trzeba trzumaczyć czemu. Sam pomysł generalnie świetny.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
:roll:Dionizos pisze:Legionisci przyjda robic zadyme. A pozniej rozwala starowke i zgwalca murzyna... ale bedzie przypal. Umyjcie zabki i idzcie spac.
Rzeczywiście wszyscy kibice Legii to potulne baranki i można im w stu procentach zaufać

Daj spokój bo to jest śmieszne... skąd możesz wiedzieć, że na taki marsz nie przyszliby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, którzy bawili się na starówce ? Wziąłbyś odpowiedzialność za ewentualne zniszczenia?
- Martin
- Juventino
to tak jakby na mecze reprezentacji brac koszulki czy szaliki kllubowe. Oczywiscie niektorzy tak robia co wg mnie jest bez sensu bo jak gra reprezentacja to utozsamiamy się z nią a nie z klubem. Niektore rzeczy trzeba rozdzielic jak i to, ze skoro jest to marsz Juve to ma byc Juve a nie Legii, Lecha czy Arki lub Pogoni.Dionizos pisze:
Log in: 15.12.1997