1 lipiec Turyn, Londyn to może i Polska?
- Mrówa
- Juventino
Ja co prawda 1 lipca mam wesele kuzynki, ale kto wie...może skusiłbym się na taką akcję.Jeśli miałbym wybierać między Poznaniem i Warszawą, to wole Warszawę-mam lepszy dojazd.Choć i tak najlepiej byłoby w Częstochowie
I jestem ciekaw czy gdyby manifestecja była w stolicy, to czy nasi przyjaciele z Legii by się pojawili i wspomogli tak szczytną akcję ??
I jestem ciekaw czy gdyby manifestecja była w stolicy, to czy nasi przyjaciele z Legii by się pojawili i wspomogli tak szczytną akcję ??
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2006, 15:09 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

- J1897
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Jedyne miejsca do zorganizowania tego pochodu to Poznan i Warszawa. Podanie tego do publicznej informacji nie stanowi problemu. Toche glupio jednak by wyszlo, jezeli przyjechaloby 10 osob. A z checiami niektorych jest roznie.
Druga sprawa, ze pochody i pikiety powyzej 12 czy 13 osob trzeba zglosic do wladz miasta.
Druga sprawa, ze pochody i pikiety powyzej 12 czy 13 osob trzeba zglosic do wladz miasta.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juvejoszko
- Juventino
A może lublin,chełm??
- wloski
- Juventino
A tu to ja bym miał nieźle bliskojuvejoszko pisze:Chełm??
- juveluck
- Juventino
1 lipca jest marsz w Turynie i Londynie. Dlatego jezeli mial by sie odbyc w Polsce to tez tylko 1 lipca. Jednak czy warto organizowac pochod dla 30 czy 40 osob. To by wygladalo troche smieszenie...wloski pisze:A tu to ja bym miał nieźle bliskojuvejoszko pisze:Chełm??. Ale raczej wole, aby marsz odbył się w Poznaniu i Warszawie, takie jest moje przynajmniej zdanie. Z drugiej strony mam pytanie m.in. do Juvelucka: Czy data 1 lipca to marsz w Turynie, czy prawdopodobnie w tym dniu odbędzie się także na terenie Polski?[/b]

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
Dokladnie. Zwlaszcza, ze dwa tygodnie pozniej jest zlot i nie kazdego bedzie stac wydawac dwa razy w ciagu tak krotkiego okresu kase na dojazd i ewentualny nocleg.juveluck pisze: 1 lipca jest marsz w Turynie i Londynie. Dlatego jezeli mial by sie odbyc w Polsce to tez tylko 1 lipca. Jednak czy warto organizowac pochod dla 30 czy 40 osob. To by wygladalo troche smieszenie...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- DamKam
- Juventino
Sam pomysl moim zdaniem bardzo ciekawy :!: Ale chyba faktycznie jest to troche malo prawdopodobne, zeby uzbierac duza liczbe osob... a nie oplaca sie robic manifestacji czy pikiety (jak zwal tak zwal) dla grona kilkunastu osob
To by naprawde smiesznie wygladalo
Ale zobaczymy, moze jeszcze cos sie rozwinie w tym temacie...

- Gooray
- Juventino
Jeśli chcielibyśmy rzeczywiście zorganizować ten manifest to trzeba po 1 zrobić porządną reklamę i nie tylko na JP, ale także na innych stronach o JUVE i może w jakiejś gazecie (żeby się zebrało przynajmniej 100 osób). Dobrze by było także zrobić różnego rodzaju vlepki (a wiem że jest kilka osób, które się tym zajmują na tym forum)... Jednym słowem oznajmić Polsce że nie tylko istniejemy, ale także działamy
Dobra tyle że ja dużo gadam, a mało robie...
P.S. Jest też problem bo jak już uzbieramy jakąś cześćo osób to trzeba to będzie dać do prezydenta miasta, który może odrzucić prośbe o manifest... Także...

P.S. Jest też problem bo jak już uzbieramy jakąś cześćo osób to trzeba to będzie dać do prezydenta miasta, który może odrzucić prośbe o manifest... Także...

- Medi
- Qualità Juventino
Właśnie też o tym myślałam, co prawda anty-legistom mogłoby sie to nie podobać ale dla dobra Juve warto by było połączyć siłyMichał`fcj pisze:I jestem ciekaw czy gdyby manifestecja była w stolicy, to czy nasi przyjaciele z Legii by się pojawili i wspomogli tak szczytną akcję ??
Oczywiście miałoby to sens tylko w przypadku jeśli manifestacja miałaby być w Warszawie.
W tej sytuacji ważna jest oczywiście odpowiednia reklama (tak jak już wyżej ktoś wspomniał) , dzięki temu z pewnością uzbierałoby sie znacznie więcej osób, gdyż nie wszyscy mają internet.
- wloski
- Juventino
Jeśli chodzi o mój przyjazd jest bardzo mocno uzależniony od jednej osoby, oczywiście jest to Siewier, który niewiadomo czy na takie coś przyjechał
.
Oczywiście, jeśli ktoś inny z okolicy [mam tutaj namyśli kogoś z Tychów] by jechał to mógłbym sie z nim zabrać. Jednak pisze tutaj o Siewierze, gdyż z nim jechałem na mecz i to jego właśnie mam najblizej z osób, które własnie organizują transport [na mecze w Tychach] :roll: .
http://www.pkp.pl/
Prosze,dzieki tej stronce powinienes sobie poradzic z dojazdem bez udzialu mojej osoby.Jestes juz na tyle duzy,by stac sie samodzielnym chlopcem.
/Siewier

Oczywiście, jeśli ktoś inny z okolicy [mam tutaj namyśli kogoś z Tychów] by jechał to mógłbym sie z nim zabrać. Jednak pisze tutaj o Siewierze, gdyż z nim jechałem na mecz i to jego właśnie mam najblizej z osób, które własnie organizują transport [na mecze w Tychach] :roll: .
http://www.pkp.pl/
Prosze,dzieki tej stronce powinienes sobie poradzic z dojazdem bez udzialu mojej osoby.Jestes juz na tyle duzy,by stac sie samodzielnym chlopcem.
/Siewier
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, 13:02 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.