Kompilacje by Naros: Patrick Vieira vs Emerson

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2006, 16:59

Patrick Vieira vs Emerson

Zrobiłem kompilacje pod tytułem Patrick Vieira vs Emerson. Jest to kompilacja która zaczyna nowy dział w mojej karierze. Dlaczego? Dowiecie sie oglądając tą kompile. Kompilacja poprzedzona jest intrem które teraz bedzie ukazywało się przed każdą moją nową kompilą. Szczerze mówiąc w kompilacji mogłem dodać troche wiecej trików, ale niewiem czy wtedy oglądało by sie ją tak miło.
Zapraszam do oglądania i oceniania. :-D
Info:
Nazwa: Patrick Vieira vs Emerson
Wielkość: 26,8 MB
Długość: 6,12 min.
Link: http://www.sendspace.com/file/l262nf

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2006, 19:06

Hehe ogladalem twoja kopilacje i coz.... poczatek chyba ma swiadczyc o tym ze rozpoczynasz wspolprace z eurogoalem:). jak na ironie pierwsza piosenka jest taka sama jaka ja uzylem w mojej kompilce o Zambro ktora ukazala sie kilka chwil wczesniej. A ja sie obawialem i pisalem ze podczas tworzenia mojej kompili sciagnolem dzielo w ktorym byl ten sam motyw muzyczny. Jak widac jest to rzecz dosc czesta:)

Jesli chcesz sie bawic multimediami na serio to pierwsza rzecz ktora musisz zrobic jest obeznanie sie z lepszym softem anizeli WMM poniewaz tutaj wachlarz mozliwosci jest bardzo skromny. Najlepsze w twojej kompilacji niestety bylo intro ktore zywcem sciagnales z kompilacji Radka o ile dobrze pamietam reszta jak widac to juz twoje dzielo ktore na dobra sprawe nie urzeklo mnie.Masz widze ten sam problem ktory ja mialem na poczatku mojej "kariery" (teraz juz jest u mnie coraz lepiej:)tzn dopasowanie video z muzyka.

Powinienes rowniez pomyslec nad "urozmaiceniem' swoich kompilek wprowadzajac cos innowacyjnego aby filmiki nie byly nudne. Coz ogladajac twoja kompile mialem wrazenie ze jest to pokaz bramek i niektorych momentow z ostatniego sezonu. a gdzie akcje Patricka z Arsenalu badz Pumy z Romy? Widze ze jestes pod wrazeniem prac joe i ghoeberX. Nie wiem jak u ciebie - ja muze z kompilacji joe slyszalem pozniej niz przystapilem do kompilki dokladnie w moim 10dniu prac i juz sie nie chcilaem wycofywac. Ty wydaje mi sie zrobiles to zainspirowany ich pracami ale nad doborem muzyki powinienes sam popracowac zwlaszcza ze dobre brzmienie to nie wszystko zwlaszcva jak nie wspolgra z obrazem. To wszystko co chcialem powiedziec.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2006, 19:54

Intra i muzyki do intra nie zerżnołem z Radka anie z żadnego eurogolu sam to zrobiłem. Jesli chodzi o muzyke to nie wiedziałem ze ty dałes taką samą do swojej kompilacji. A jesli chodzi o akcje pumy z Romy i Patricka z Arsenalu to ich nie dałem bo tak miało być oni są teraz piłkarzami Juve i do kompilacji dałem ich akcje bramki itp. z Juve.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2006, 20:01

naros pisze:Intra i muzyki do intra nie zerżnołem z Radka anie z żadnego eurogolu sam to zrobiłem.
sorki po prostu sa one zabojczo podobne zwlaszca te efekty brightness&contrast i pare akcji rowniez tez tam bylo w tej kompilce dlatego myslalem ze jest ona stamtad wzieta i zrobiles kompilke specjalnie dla eurogoal.pl

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2006, 20:43

Intro, a konkretnie muzyka i pomysł intra to jest jedna z wizytówek i wstępów prac na Christmas Compilation Competition. Na najlepszej stronie dotyczącej kompilacji piłkarskich na świecie. Mianowicie football-video. Nie będę się specjalnie rozwodził nad tym czy zerżnąłeś, czy nie. Nie obchodzi mnie to.

Muzyka ta sama co w kompilacji bukola87, żywa. Co z tego że żywa jak nie odnosiła się do akcji. Klipy w filmiku przezuwały się powolnie, dodatkowo spowolnione przez przejścia. Ale w następnej części było takie coś co mnie osobiście zirytowało. Piękny remix piosenki Reqim for a Dreem, chyba najbardziej nie pasuje do takiego typu filmiku ze wszystkiego. Taka rozpaczliwa piosenka w tle dla goli piłkarzy to jest materiał do wymiotów (dla mnie)

Technika- oj kulawa. Oile w pracy bukola zaznałem trochę smaczków, to tutaj nie zobaczyłem nic co by mnie mogło zatrzymać przy filmiku.

Całokształt- posklejane gole obydwu piłkarzy, a nie na tym polega tworzenie pojedynków. Widze że się w multimediach słabo rozwijasz. Może pomoże zmiana praogramu, może zastanowienie się nad następną pracą i poukładanie w głowie co ma być, żeby przyciągnęło widza. Nie wiem. Narazie w twoich pracach nie widze nic ciekawego. I nie czepiam się, tylko mówię swoje zdanie, bo mam do tego prawo.

ODPOWIEDZ