Piekny list Del Piero do kibicow
- Szymek
- Juventino
Jak to w czym? To jest link do podstrony na której znajduje się list... :roll:ForzaJuve_Adam pisze:Czym otwieracie ten list z liku podanego przez white_wolv'a? Zapisuje mi się bez rozszerzenia, a w rozszerzeniu .doc, .html i .txt nie działa
EDIT: Sory, nie doczytałem... :lol:
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2006, 12:33 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
Sam list jest w formacie pdf czyli aby się nim nacieszyć musił posiadać Adobe Reader, jest to program darmowy więc bez problemu go w Internecie znajdziesz...Szymek pisze:Jak to w czym? To jest link do podstrony na której znajduje się list... :roll:ForzaJuve_Adam pisze:Czym otwieracie ten list z liku podanego przez white_wolv'a? Zapisuje mi się bez rozszerzenia, a w rozszerzeniu .doc, .html i .txt nie działa
- Mr Cezary
- Juventino
Dobrze, że to tylko Twoje zdaniewhite_wolv pisze:A moje zdanie jest takie ze Ty za swoj podpis powinienes otrzymac kartke.
- Reggie
- Juventino
Jakiś program do czytania pdf. Powinieneś mieć Adobe Reader.ForzaJuve_Adam pisze:Czym otwieracie ten list z liku podanego przez white_wolv'a? Zapisuje mi się bez rozszerzenia, a w rozszerzeniu .doc, .html i .txt nie działa[/i]
Edit: Sorry, Lord Juve już napisał a ja nie zauważyłem.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Dzięki Acrobata oczywiście mam, ale jak już wspomniałem, na dysku list zapisał mi się bez rozszerzenia i dlatego nie wiedziałem czym go otworzyć, a o acrobacie nie pomyślałem...Lord_ Juve pisze:ForzaJuve_Adam pisze:Czym otwieracie ten list z liku podanego przez white_wolv'a? Zapisuje mi się bez rozszerzenia, a w rozszerzeniu .doc, .html i .txt nie działa
Sam list jest w formacie pdf czyli aby się nim nacieszyć musił posiadać Adobe Reader, jest to program darmowy więc bez problemu go w Internecie znajdziesz...

- Paweł Sz.
- Juventino
W wersji po polsku... ja nadal nie wiem co on tam napisał (choc sie domyslam po tym co napisali ludzie wyzej)ForzaDelPiero pisze:Jeśli jest to list do kibiców to moim zdaniem jak najbardziej powinien znaleźć sie na JuvePoland.

- kedzier
- Juventino
Proszę bardzo - link.Paweł Sz. pisze:W wersji po polsku... ja nadal nie wiem co on tam napisał (choc sie domyslam po tym co napisali ludzie wyzej)ForzaDelPiero pisze:Jeśli jest to list do kibiców to moim zdaniem jak najbardziej powinien znaleźć sie na JuvePoland..
List pokazuje jak bardzo wartościowym człowiekiem, nie tylko piłkarzem, jest Alex. On, tak jak my, darzy ten Klub szczerym i pięknym uczuciem. Mało jest takich ludzi, który w dzisiejszym świecie potrafią przyjąć taką właśnie postawę. Zacytuje w tym momencie napis, jaki mam na koszulce, którą udało mi się kupić na Delle Alpi:
"Come te, nessuno mai... GRAZIE ALEX"
"Jak Ty, nikt nigdy... Dziękujemy Alex"
Piłkarz, który staje się legendą tego Klubu.
- Sporty
- Juventino
Rzeczywiście wspaniały list. Serce rośnie jak czyta się takie słowa. Chciałabym żeby tak oddanychswojemu klubowi piłkarzy było więcej, ale do tego jeszcze muszą być kluby, którym warto być oddanym..tak jak Juve :-D