Scudetto 29
- naros
- Juventino
Zrobiłem kompilacje/filmik pt. "Scudetto 29". Filmik przedstawia krótką drogę Juventusu po 29 Scudetto.
Info:
Nazwa: Scudetto 29
Wielkość: 14,5 MB
Muzyka: fajna
Czas trwania: 2,07 min.
Link: http://rapidshare.de/files/22687966/Scu ... 9.wmv.html
proszę o oceny.
EDIT:
Link 2: http://www.sendspace.com/file/eripre
Info:
Nazwa: Scudetto 29
Wielkość: 14,5 MB
Muzyka: fajna

Czas trwania: 2,07 min.
Link: http://rapidshare.de/files/22687966/Scu ... 9.wmv.html
proszę o oceny.
EDIT:
Link 2: http://www.sendspace.com/file/eripre
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2006, 12:37 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Bukol87
- Juventino
mozesz to dac np na sendspace lub megaupload bo z rapida nie sciagne
z gory dzieki
z gory dzieki
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- juveman7
- Juventino
Nie fajna.naros pisze: Muzyka: fajna![]()
Sciągłem film, obejrzałem więc oceniam. Zwykły zlepek goli z muzyką. Po prostu normalny filmik. Film nie wzbudza żadnych emocji. Jedyne co zasługuje na pochwałe to moment podnoszenia pucharu przez Alexa i widok cieszących się BiancoNerich.
Napisałebym coś jeszcze, ale niema co oceniać.
Ocena 2/10
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Duff
- Juventino
popieram poprzednika zwykła zlepka goli z sezonu 05/06 (i to nie wszystkich) ale mam nadzieje że jeszcze się rozwiniesz i będziesz dorównywał raillis'owi
ważne żeby próbować. No iważny moment podnoszenia pucharów. Żeby nie być tak srogim jak poprzednik i na zachęte 
3/10

3/10
- naros
- Juventino
Własnie o to chodziło miały to być najważniejsze bramki z tego sezonu. To nie jest kompilacja tylko filmik.juveman7 pisze:Sciągłem film, obejrzałem więc oceniam. Zwykły zlepek goli z muzyką. Po prostu normalny filmik. Film nie wzbudza żadnych emocji. Jedyne co zasługuje na pochwałe to moment podnoszenia pucharu przez Alexa i widok cieszących się BiancoNerich.
Napisałebym coś jeszcze, ale niema co oceniać.
Ocena 2/10

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Mrówa
- Juventino
naros pisze:Zrobiłem kompilacje/filmik pt. "Scudetto 29". Filmik przedstawia krótką drogę Juventusu po 29 Scudetto.
To co to w końcu jest ? Dla mnie to filmiknaros pisze: To nie jest kompilacja tylko filmik.

- mesju
- Qualità Juventino
Potraktujmy Twój filmik jako zwykły trening w robieniu coraz lepszych kompilacji. Trudno wystawić tutaj ocenę. Jestem ciekawy w jaki sposób segregowałeś te bramki. Dlaczego akurat te ujęcia uznałeś za najważniejsze i dlaczego inne bramki nie znalazły miejsca w filmiku.
Oceny nie stawiam bo nie ma co oceniać
Oceny nie stawiam bo nie ma co oceniać
- wloski
- Juventino
Jeśli tak sądziłeś, to przynajmniej sama nazwa to błąd.naros pisze:Własnie o to chodziło miały to być najważniejsze bramki z tego sezonu.
Mini filmiki to robi Railis lub ostatnio z Baggio, Mateusszek. Twoja praca nic nie przypomina związanego z filmem.naros pisze:To nie jest kompilacja tylko filmik.
Zaczne od tego, że pracy nie obejrzałem do końca, bo nie była tego warta. Zobaczyłem jedynie 15 sekund i wyłączylem, przez 2 minuty zrobie coś wiele pożyteczniejszego niż oglądanie twojego "filmu". Muzyka i jakoś jest słaba. Od początku śledze twoją kariere i musze powiedzieć, że robisz prace na ilość, a nie na jakość. Niestety ja nie odpowiadam za to co ty robisz, ale mi się to [oficjalnie] nie podoba. Jeśli nie zmienisz tego, to lepiej zakończ budowanie nowych "filmów", a zajmnij się może kolekcjonowaniem ich lub oglądaniem [mniej wiecej ja to wykonuje
Praca niedo oceny...