Trezeguet gol FRA vs China

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
marek1200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 09:24

pls goal trezeguet !!!
friendly match Fra x China

thx 8)

Obrazek
Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 09:58

marek1200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 10:14

dakujem - THX

Obrazek
Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 10:14

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 10:18

a ma ktoś może linka do karnego wykonywanego przez Zizou?? z góry dzięki

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 10:25

W tym linku co został podany u gory przez Yari, znajduje się karny wykonywany przez Zizou.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 12:06

Skoro zarzuciliście skrótem 1 połowy tego meczu to może jeszcze link do 2 połowy? Jestem ciekaw bramki Chin :wink:

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 15:23

steru pisze:Skoro zarzuciliście skrótem 1 połowy tego meczu to może jeszcze link do 2 połowy? Jestem ciekaw bramki Chin :wink:
Bramka dla Chin była z karnego... ale to i tak mało znaczące, wszytsko w tym meczu schodzi na dalszy plan jezeli zobaczy sie kontuzje Cisse ...naprawde szkoda mi tego piłkarza, drugi raz łamie noge w ten sam sposob w tym samym miejscu, to jest prawdziwy dramat...Cisse to swietny piłkarz i bardzo go szanuje, na mistrzostwach mogł zostac gwiazda a tak...poleży w szpitalu...
Co do bramki Treze... cóz z metra to by kazdy strzelił :roll: ..a pózniej niewykorzystał jeszcze jednej idealnej sytuacji... i niepokazał sie z najlepszej strony...

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 23:16

Cris pisze:Bramka dla Chin była z karnego... ale to i tak mało znaczące, wszytsko w tym meczu schodzi na dalszy plan jezeli zobaczy sie kontuzje Cisse ...naprawde szkoda mi tego piłkarza, drugi raz łamie noge w ten sam sposob w tym samym miejscu, to jest prawdziwy dramat...Cisse to swietny piłkarz i bardzo go szanuje, na mistrzostwach mogł zostac gwiazda a tak...poleży w szpitalu...
Oj tak, dla tych co nie chcą ściągać filmiku daje, wstrząsające dla mnie zdjęcie

Obrazek

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 07:33

Ja piernicze, tragicznie to wyglada. Dramat dla piłkarza bo nie zagra na Mistrzostwach .... auuu jak to musiało potwornie boleć :/

współczuje

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 07:45

The_Sickness pisze: auuu jak to musiało potwornie boleć :/
Uwierz mi, że nie wiele sie czuje a na pewno nie wiele sie pamieta z takiej samej Sytuacji.. Jak lamałem noge czy kreciłem kostke :smile: Pamietam tylko jak mnie znosili z boiska a potem juz tylko wizyte w szpitalu

A wracajac do Cisse to bardzo mi go szkoda.. 2 razy zlamac ta samo noge w tym samym miejscu to tragedia... Az sie odechciewa grac.. :|

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
xpC

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 09:58

szkoda mi go znowu bedzie mial sezon zmarnowany:-|

A wracajac do Cisse to bardzo mi go szkoda.. 2 razy zlamac ta samo noge w tym samym miejscu to tragedia... Az sie odechciewa grac..

teraz zlamal prawa noge wtedy lewa

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 10:10

On mi się wydaje w takim razie bardzo "łamliwy" raz prawa, raz lewa. Przecież ja bym na jego miejscu do piłki nie wracał, niech pomyśli o zdrowiu do końca zycia, a nie tylko na boisku.

Ja też tak mam lecze juz noge od wrzesnia i na boisko wrócilem, bo wyzdrowiało mi kolano, no to mnie "złapała" kostka i teraz ją lecze. Ja wole sobie narazie dać spokój z piłką i niewiem czy przez wakacje coś pogram, mam nadzieję że tak.

Wracając do Cisse on juz ma raczej kariere zakończoną, a jeśli tak nie zadeklaruje to na jego miejscu dał bym sobie spokój z piłką na dwa lata, żeby wszystko się dobrze zrosło, wyleczyło, a on by poprostu odżył ponownie po takim czasie, bo teraz to dla niego będzie mordęga i niźle jest zdołowany psychicznie.

Złamana lewa noga

Złamana prawa noga

PS. On jest jak w tej reklamie Adidasa raz się zrasta, aby po chwili znowu się rozpaść :doh: .

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 12:52

wloski pisze: Przecież ja bym na jego miejscu do piłki nie wracał, niech pomyśli o zdrowiu do końca zycia, a nie tylko na boisku..

Wszystko zależy od ambicji... ja bym na jego miejscu wrócił i to jak najszybciej sie da... po co mu zdrowie do konca życia jezeli jego życie obraca sie wokół futbolu, to jest jego życie, niech wraca ze te 5-6 miesiecy i znowu błyszczy...
wloski pisze:Wracając do Cisse on juz ma raczej kariere zakończoną, a jeśli tak nie zadeklaruje to na jego miejscu dał bym sobie spokój z piłką na dwa lata, żeby wszystko się dobrze zrosło.
Za dwa lata to on niebedzie miał do czego wracac...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 14:27

Ale dramat :? Mimo, że nie przepadam za tym zawodnikeiem, to ogormnie mi go żal :( Zdjecia i filmy z tych złamań są zatrważajace :? Wygląda to okropnie i to dwie nogi...nie wiem, ale nawet jak się wyleczy i wóci na boisko, to w każdej chwili ponownie może doznać zlamania, jak widać nabawił się ich w wydawałoby sie niegroźnych sytuacjach (brak faulu). To niewątpliwie wielka tragedia, oba złamania były z przemieszeczeniem :doh:
Osobiście sam złamalem tak rękę, obie kości, wyglądała jak bumerang, też nic nie czułem, tylko słyszełem odgłos, jakby ktoś łamał deskę, dopiero jak wstałem zauważyłem. Fakt bólu nie czuć odrazu, taki szok pourazowy.

Obrazek
ODPOWIEDZ