Fabio Grosso w Interze !
- Kuben
- Juventino
Fabio Grosso przeszedl do Interu Mediolan za okolo 6 mln. Funtow + Hernan Dellafiore.
A szkoda bo milo by go bylo zobaczyc w skladzie Juve w nowym sezonie!
Zrodlo: www.interpoland.com
A szkoda bo milo by go bylo zobaczyc w skladzie Juve w nowym sezonie!
Zrodlo: www.interpoland.com
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Aniolek
- Juventino
- Venomik
- Juventino
A ja jestem osobiście w szoku.
Inter zdecydował się w końcu na kupno Włocha, który prawdopodobnie będzie grał w pierwszym składzie! Dla mnie to jest istotna informacja. Zawsze uważałem, że znikoma liczba Włochów w składzie jest jednym z elementów, które uniemożliwiają Interowi zdobycie scudetta.
Inter zdecydował się w końcu na kupno Włocha, który prawdopodobnie będzie grał w pierwszym składzie! Dla mnie to jest istotna informacja. Zawsze uważałem, że znikoma liczba Włochów w składzie jest jednym z elementów, które uniemożliwiają Interowi zdobycie scudetta.

Dirty mind
- Italia6
- Juventino
No faktycznie jak na Inter to dosyć nietpowe ( bo u nich Włocg.ów to na palcach jednej ręki można by policzyć)venomik pisze:A ja jestem osobiście w szoku.
Trochę jednak szkoda ,że przeszedł do Interu.
FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
- white_wolv
- Juventino
W koncu nie na darmo nazywaja sie InternazionaleItalia6 pisze:No faktycznie jak na Inter to dosyć nietpowe ( bo u nich Włocg.ów to na palcach jednej ręki można by policzyć)
Trochę jednak szkoda ,że przeszedł do Interu.
- Mr Cezary
- Juventino
Zawodnik dobry, mający dobre perspektywy na przyszłość. Ale czy jest on nam rzeczywiście potrzebny? Zakładając, że zostaną Balza i Chiellini ,to chyba nie.
EDIT: 29? Nie wiem czemu, ale zawsze wydawało mi się. że to jeden z młodszych zawodników w kadrze
EDIT: 29? Nie wiem czemu, ale zawsze wydawało mi się. że to jeden z młodszych zawodników w kadrze

Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2006, 16:16 przez Mr Cezary, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
On ma już chyba 29 lat więc przyszłościowy zawodnik to nie jest, ale trzeba przyznać że piłkarzem jest bardzo dobrym. Inter troche poprawia z roku na rok swoją fatalną polityke transferową, z drugiej strony oni co roku dokonują "dobrych" transferów ale zawsze czegoś im brakuje.Zawodnik dobry, mający dobre perspektywy na przyszłość.
- dzieciol
- Romanista
Sie nie pospieszyliscie z tym Newsem;)
Grosso moze byc, i powinien byc uwazany za odkrycie tego mundialu...to jakie pieniadze dal a niego Inter to smiechu warte...za rep Wloch?! bohatera narodowego...chlopak jest mlody i cala przyszlosc przed nim...to co pokazal w Palermo i na MS juz do czegos zobowiazuje...
swoja droga warte uwagi jest to...jakich obroncow wychowalo Palermo... :roll:
Grosso moze byc, i powinien byc uwazany za odkrycie tego mundialu...to jakie pieniadze dal a niego Inter to smiechu warte...za rep Wloch?! bohatera narodowego...chlopak jest mlody i cala przyszlosc przed nim...to co pokazal w Palermo i na MS juz do czegos zobowiazuje...
- herr_braun
- Juventino
Ten temat jest od miesiacadzieciol pisze:Sie nie pospieszyliscie z tym Newsem;)
- juveman7
- Juventino
Mistrzostwa Świata to dobry pokaz piłkarzy i ich umiejętności. Grosso idzie do wielkiego klubu ponieważ swoją grą udowodnił, że zasługuje na dobry klub. Jeden z najlepszych prawych obrońców tych mistrzostw.
Nic mi nie pozostało jak tylko pogratulować Grosso.
Nic mi nie pozostało jak tylko pogratulować Grosso.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- dzieciol
- Romanista
Nie ma lepszej szkoly niz MS...a i Palermo nie bylo na szarym koncu...co prawda Ciekawe jest ze maja swietna linie obrony...a jadank duzo bramek traca....
a kazda indywidualnosc to jest perelka.. dodac im nalezy jesze Cezare Bovo...ktory byl wspolwlasnoscia Romy i Palermo...no ale co sie mozna spodziewac po naszym przyjacielu?! Forza Palermo:)