Linki "kompilacje sportowe"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2006, 23:07

Mam dla was kolejne dwie kompilacje, które ukazały się całkiem niedawno. Są to dwa najlepsze filmiki jakie widziałem ostatnio 8) . Najs łoczing :P .

Football - An Emotional Rollercoaster by Huseyin10

8 minutowy filmik przedstawiający wzruszenie, rozpacz, tragedie w historii piłki nożnej. Kompilacja może naprawdę wzruszyć, w tle mamy do czynienia z świetnie dopasowaną muzyką. Materiały również świetne m.in. śmierć Marca-Viviana Foe, katastrofa samolotu z piłkarzami MU czy bardzo fajne ujęcie "Amicizii" na Anfield Road w zeszłym sezonie. Jedynie brakuje mi w tej pracy kontuzji Alexa z 98 roku i jego zmarnowanych sytuacji z finału Euro 2000 - idealnie pasowałyby do tego filmiku :cry: .

Download Savefile
Download Turboupload
Download Rapidshare

My Love For The Game - Always & Forever by aditya_reds

Filmik o zupełnie innym charakterze - radosnym. Pokazuje piękno futbolu, teoretycznie jest o wszystkim i o niczym. Jednak z przyjemnością i taką lekkością się go ogląda. Jedynie nie podoba mi się to, że gdy na końcu wymieniane są najlepsze europejskie firmy, brakuje Juventusu, ale tłumacze to tym, że autor nie jest zwolennikiem naszego kochanego klubu :P .

Download Rapidshare
Download Megaupload

P.S. Mam pytanko czy ktoś w ogóle ściąga i ogląda te kompilacje? Bo jak się nie darmo "produkuje" to dam se spokój 8) .

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2006, 23:28

Mateusszek pisze:P.S. Mam pytanko czy ktoś w ogóle ściąga i ogląda te kompilacje? Bo jak się nie darmo "produkuje" to dam se spokój .
Część już mam ściągniętą z zagranicznego forum. A tą częś której nie mam to oczywiście ściągam. Lubię patrzeć jak mistrzowie robią kompilację i się na nich wzorować.

Passion by Master_Prime

Jest to kompilacja przedstawiająca piękno gry w piłkę, naszą Pasję. Nie najpiękniejsze są tu tematy przewodnie, ale samo wykonanie. Filmik niemalże idealnie zgrywa się z Muzyką. Świetnie dobrane materiały, których jestem pewny nie widzieliście jeszcze (części).

Linki:

turboupload
megaupload
yourfilehost
rapidshare

Miłego oglądania

Jurij

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2006, 20:58

ja sciagam !! dzieki ze sie produkujesz !! :D

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 08:51

w tym "Football - An Emotional Rollercoaster sa rozne smutne zdarzenia... w wiekszosci wiem o co w nich chodzi, ale mozecie mi powiedziec o co chodzi w 1 minucie kiedy pokazany jest Joaquin ?

Szczecin pozdrawia... ;)
ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 11:05

Nie ogladalem jeszcze tego filmiku ale chodzi pewnie o 1/4 MS 2002, mecz Hiszpania - Korea. Joaquin bezwzglednie najlepszy na boisku, zakrecal w kazdej akcji po 3-4 zawodnikami koreanskimi, zaliczyl nawet piekna asyste, ale bramki nie uznano, bo wzieto spalony z kosmosu (wiadomo, sedziowie dla Korei sedziowali). No i doszlo do karnych, Joaquin strzelal jako 5. Jak strzeli graja dalej, jak nie to wylot z mundialu. No i juz chyba sie domyslasz co sie stalo.. To jest na pewno w pewnym sensie tragedia.
No ale nie wiem czy w ogole o ta akcje chodzi. :wink:

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 13:34

ok dzieki za wytlumaczenie sytuacji ;)

Szczecin pozdrawia... ;)
stasiok

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 14:20

Sorry ale nie wiem jak sciagac filmiki ze strony Rapid Share...poprostu nie moge...Prosze Pomozcie...

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 14:29

Schodzisz na dół stronki i klikasz na guzik "Free".Otwiera Ci się kolejna stronką na której wyświetla Ci się mniej więcej po środku za ile sekund będziesz mógł ściągać.Jak te sekundy przelecą wyskoczy Ci do wpisania taki kod jak np. na internetowej bramce Orange.Wpisujesz go w odpowiednie miejsce i naciskasz Download.
Pzdr

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 23:33

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 23:28

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2006, 15:10

sciagnalem jak narazie ta kompilke o Henry'm ale nie moge jej odpalic :/ wiesz moze czym moge ja wlaczyc? probowalem wmp, best playerem, real playerem, winampem i nic :/

Szczecin pozdrawia... ;)
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 17:31

Mateusszek pisze:Mam dla was kolejne dwie kompilacje, które ukazały się całkiem niedawno. Są to dwa najlepsze filmiki jakie widziałem ostatnio 8) . Najs łoczing :P .

8 minutowy filmik przedstawiający wzruszenie, rozpacz, tragedie w historii piłki nożnej. Kompilacja może naprawdę wzruszyć, w tle mamy do czynienia z świetnie dopasowaną muzyką. Materiały również świetne m.in. śmierć Marca-Viviana Foe, katastrofa samolotu z piłkarzami MU czy bardzo fajne ujęcie "Amicizii" na Anfield Road w zeszłym sezonie. Jedynie brakuje mi w tej pracy kontuzji Alexa z 98 roku i jego zmarnowanych sytuacji z finału Euro 2000 - idealnie pasowałyby do tego filmiku :cry: .

Jaki jest tytuł tego pierwszego utworu w tej piosence??Wie ktos może??

EDIT:

Dzieki :)
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2006, 21:13 przez spyder, łącznie zmieniany 2 razy.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 18:04

spyder pisze:
Mateusszek pisze:Mam dla was kolejne dwie kompilacje, które ukazały się całkiem niedawno. Są to dwa najlepsze filmiki jakie widziałem ostatnio 8) . Najs łoczing :P .

Jaki jest tytuł tego pierwszego utworu w tej piosence??Wie ktos może??
Reqim for a dreem - jest dostępny w różnych wersjach

PIĘKNY UTWÓR

przepraszam za pomyłkę
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2006, 22:09 przez Railis, łącznie zmieniany 1 raz.

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 18:46

railis pisze:Reqim to the dreem - jest dostępny w różnych wersjach

PIĘKNY UTWÓR
Raczej "Requiem for a Dream" :wink: , ale nie ulega wątpliwości, że to piekna piosenka i pasuje wręcz idealnie do wielu kompilacji :)

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 14:56

Bramka bramkarza

Pamiętacie reklame Coli ? W której wszyscy się cieszą i takie tam ? Zobaczcie ten filmik, nie widzialem gdzie go dać czy do śmiesznych czy do kompilacji, ale jedno powiem jeszcze większy "smiech na sali" slychać po obejrzeniu tego filmiku niz wcześniej, kiedy widzialem tą bramkę.

ODPOWIEDZ