Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE
- wloski
- Juventino
Po pierwsze powinneś napisac w liczbie pojedyńczej tzn. "jak jestęś taki cwaniak". Po drugie niechce mi się tego ściągać i dawać na serwer. Po trzecie napisz do mnie to ci pomoge.
PS. 7 level wtajemniczenia robi swoje!

Edit:
Alessandro Del Piero 2005/2006 by MAΣΣAΛIA [link by Mlody_10]
Pobierz
- Michal87
- Juventino
Zobaczcie to:
Ciekawe zdarzenia z sezonu 2005/2006
MOMENTY SERIE A [2005/2006]
Czas trwania: 1 min 39 sekund
Ciekawe zdarzenia z sezonu 2005/2006
MOMENTY SERIE A [2005/2006]
Czas trwania: 1 min 39 sekund

- Juve Master
- Juventino
Proszę bardzo tu masz linki do skrótow 1 i 2 połowy tego meczu:Perkoz-Juve** pisze:siemka poszukuje skrutu lub bramek z meczu ćwierćfinałowego 2002-03 barca juve
Po co nowy temat?? :doh: Tym razem bez kartki. /Dragon
I połowa http://rapidshare.de/files/21347339/65380_80k.rm.html
II połowa http://rapidshare.de/files/21348295/63819_80k.rm.html
- wloski
- Juventino
A co to jest?Alex! pisze:Szukam bramek z sezonu 03/04 i wcześniejszych jak macieNie mogłem ich nigdzie znaleśc, ale jak gdzieś było to sorki i prosze o przypomnienie linka
A co to jest 2?
Przed prośbą zapoznaj się ze stroną, powinnien brzmić tekst na wstępie...

- wloski
- Juventino
Bramki Roberto
Jedynie to moge ci polecić, widziałem to i można powiedzieć, ze jest fajne i warto zobaczyć, spróbuj sam
. Innych filmów nie znalazłem, ale pogadam jeszcze z kumplem i odpowiem tutaj.
Jedynie to moge ci polecić, widziałem to i można powiedzieć, ze jest fajne i warto zobaczyć, spróbuj sam
- Mateo
- Juventino
Proszę uprzejmie Chiellini vs Ukraina.JuveForever10 pisze:Dzisiaj G. Chiellini strzelił zwycięzka bramke dla Włochów w meczu MŚ U-21 z Ukraina. Gdyby ktoś znalazł i wrzucił tu linka to było by miło 8)
Brawo Giorgio! Został bohaterem drużyny, strzelając tę decydującą bramkę. Trzeba przyznać, że trafienie naprawdę bardzo ładne, kapitalnie się wygiął, żeby sięgnąć tę piłkę, która była bardzo trudna dla niego do uderzenia
Nie potrafie Ci podać ani źródła ani pojedynczego filmu, z którego brałem materiały. Naprawdę z mnóstwem filmów musiałem się męczyć wycinając rzeczy do mojej pracy.Tom_my pisze:wiem, ale może Mateuszek wziął je z jakiegos filmu, albo ma stronę ze skrótami![]()
- Adi666666
- Juventino
Znalazłem cały mecz Juve - River Plate
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=Juventus
Czy ktoś wie jak to ściągnąć
czekam na odp..... 8)
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=Juventus
Czy ktoś wie jak to ściągnąć

czekam na odp..... 8)
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Tarnos15
- Juventino
Nie będzie potrzeby juz zwracania sie do super wtajemniczonego pana wloskiegoZapewne wielu z Was zastanawialo sie, jak sciagac pliki wlasnie z takich serwisow... Z niektorych (np. Putfile.com) mozna stosunkowo prosto sciagac pliki dzieki chociazby fajnej opcji w FireFox'ie. Gorzej juz jest w przypadku serwisow, ktore udostepniaja wszystkie multimedia w odtwarzaczu flash'owym, osadzonym na stronie. Przez wiele miesiecy nie bylo wlasciwie zadnego sposobu na sciaganie materialow z tych serwisow, ale do czasu...
Niedawno powstal jednak serwis, umozliwiajacy sciaganie pozornie niesciagalnych plikow, obslugujacy coraz wiecej portali. Jak to dziala? O tak:
1. Wchodzisz na http://www.keepvid.com
2. Do zielonego formularza wklejasz link do filmiku oraz wybierasz z listy obok serwis, na ktorym filmik "stoi"
3. Klikasz w "DOWNLOAD"
4. Pod formularzem pojawi sie download link - trzeba w niego kliknac
5. Sciagasz filmik!!!
Uwagi:
1. Link musi byc odnosnikiem do strony z filmikiem, ktora oficjalnie dany serwis udostepnia. Nie moze byc to link prowadzacy bezposrednio do okna z filmem, czy do innej strony, na ktorej filmik jest tylko i wylacznie osadzony (np. www.maxior.pl)
2.dobrze jest od razu pobrac i zainstalowac "FLV player" - prosty i darmowy program, umozliwiajacy odtwarzanie fimow w formanie FLV, bo czesto jedynie w tym formacie mozna pobierac pliki za posrednictwem www.keepvid.com Najnowsza wersje playera mozna znalesc pod adresem: http://www.martijndevisser.com/blog/art ... er-updated
3. Jesli po klikniecu w download (w zielonym formularzu) nie pojawi sie download link, to znaczy, ze podany link jest nieprawidlwy, albo serwis, z ktorego chcesz sciagnac filmik nie jest obslugiwny przez www.keepvid.com
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mam jeszcze tylko takie ujęcie http://rapidshare.de/files/22215757/Tac ... i.avi.htmljuverm pisze:Prosze o Bramkę Alessio Tacchinardi'ego w meczu z Atalantą Bergamo z sezonu 2000/2001, kiedy to strzelił gola z woleja po rzucie rożnym.
Chodzi mi o jakiś dłuższy filmik (jeśli jest taka możliwość) , bo jak na razie udało mi się zdobyć 7 sekundowy, beż rzdnych powtórek.

- Adi666666
- Juventino
Luca ToniMr Cezary pisze:A ja bym prosił o skrót albo jakieś ciekawe zagranie z meczu Włochów z Ukrainą. M.in wolny Del Piero, zmarnowana szansa Alexa i Toniego i interwencja Gigiego po akcji Voronina![]()
Z góry thx :-D
bomba z wolnego Tottiego
rajd Nazarenko
De Rossi
P.S Jak znajde jeszcze coś ciekawego to zrobie edit 8)
- KINIEK
- Juventino
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... AC73E63C63mJaUcViEej pisze:Wydaje mi się, że piszę w dobrym temacie.
Mianowicie: poszukuję nasz herb, ale w jak NAJWIĘKSZYCH rozmiarach. Im większy, tym lepszy. Jeśli ktoś posiada, albo wie, gdzie mogę go znaleźć, proszę o linka
Do tej pory znalazłem tylko niewielkie rozmiary.
- Adi666666
- Juventino
alfonsoo pisze:Mam prośbe czy mógłby mi ktoś podać linki na megauploud bądź rapshire z meczami, skrótami, wywiadami, z meczy Juventus Milan z ostathich lat
Proszealfonsoo pisze:ma ktoś linki do sciągnięcia skrótów meczy, bramek, interwencji z meczy z milanem obojętnie jakie i ile
:puck: Skrót Juve - Milan (0-0)
:puck: mix 1
:puck: mix 2
P.S Jak będzie chodził download na Jp to ściągni sobie pozostałe skróty.
- M.
- Juventino
Spróbuj tutaj. Ponoć chiński komentarz, ja tam nie wiem, nie ściągałem.DamKam pisze:W takim razie, moze ktos z Was moglby mi podac wogule adres jakiejs strony z calymi meczami do sciagnieciaDamKam pisze:Mam prosbe:
Czy moglby mi ktos podac link do torrentu (nie znam sie na tym, chyba tak to sie nazywa) z meczu 37 kolejki Serie A tego sezonu JUVENTUS - Palermo 2:1... najlepiej z wloskim komentarzem jakby byloZ gory wielkie dzieki
Zalezy mi na tym ale niestety jakos nie umiem nic znalezc
Z gory jeszcze raz wielkie dzieki :!:
:roll:
- Adi666666
- Juventino
proszekedzier pisze:Prośba:
czy mógłby ktoś jeszcze raz zamieścić filmik, który pojawił się w tym temacie już jakiś czas temu, a mianowicie Krótka historia potęgi Juve z polskim lektorem (~9 min, ~67 MB)? Z góry dzięki