MaxACM pisze:
Pytanie dlaczego? Jezeli klub ma dużo pieniedzy to należy go nienawidzić? Gdyby Juve miało tak hojengo sponsora to innaczej byś sie tłumaczył? Owszem pieniadze póki co nie odzwierciedlają w pełni sukcesów Chelsea, bo póki co wygrywają tylko w lidze angielskiej...lecz kto powiedział że nie odniosą sukcesu w LM.
Tak, sądzę, że moja miłość do Juve nie wytrzymałaby w takiej sytuacji. Może być hojny sponsor, ale nie do diabła miliarder, który może sobie pozwolić na każdego. Dlatego tak nienawidzę Chelsea - bo u nich grają pieniądze, plus Terry i Lampard.
DeeJay pisze:
Jestem całkowicie zaskoczony tym transferem. Szewczenko zupełnie stracił w moich oczach jako człowiek. Na boisko jest i będzie wielkim fachowcem, to nie ulega wątpliwości. Ale transfer i gra w Chelsea jest dla mnie ujmująca. Klub obecnie bez jakichkolwiek tradycji, w którym jedyną wartością jest banknot Abramowicza. Trudno nie wiązać tego transferu z chęcią zarobku. Szewa był już żywą legendą Milanu! Wypowiedzi, że jego żona chce aby syn wychowywał się w kraju anglojęzycznym jest dla mnie śmiesznym i bardzo chybionym pomysłem na tłuaczenie. Zarówno Milan jak i Serie A straciła wielkiego piłkarza. Jedyny plus z tego taki, że może zastąpią go Ibrahimovicem...
Niemal idealnie zgadzam się z tym postem - Chelsea to klub bez żadnych tradycji, jest potęgą tylko ze względu na Romana. A Sheva rzeczywiście był już żywą legendą. Teraz zupełnie straciłem do niego szacunek.