Kto kibicuje Legii Warszawa
- Shadow_Alex
- Juventino
ja tez im kibicuje, ale tak sobie... Kiedys im ardziej kibicowalem jak Janas byl trenerem, a teraz polska liga mi si enie podoba zabardzo...
- RUDI
- Juventino
Rowniez nei lubie Legii chyba ze prezentuje Polske w europejskich pucharach to wtedy ja dopingujeToMeK pisze:Dokladnie ... nie lubie Legii ale jak graja w Pucharach (co im sie zadko zdarzaBIGGI pisze:Ja Legii nie lubie w lidze, bo jak gra w europejskich pucharach to trzymam za nią kciuki.) to im kibicuje ...
FORZA JUVE
- Alex-10
- Juventino
Macie szczęście, że kibicujecie Juve, bo jakby nie to za to nielubienie Legii...
Nie NIE !!!!!
Ja żartowałem, proszę Yari, BIGGI, ToMeK, schowajcie te kije baseballowe. Ja nie chciałem AAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAA!!!!!!!!
Nie NIE !!!!!
Ja żartowałem, proszę Yari, BIGGI, ToMeK, schowajcie te kije baseballowe. Ja nie chciałem AAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAA!!!!!!!!

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BianconeriFan
- Juventino
Za to ja kibicuję Legii Warszawa. To mój ulubiony polski klub, choć uważam, że i Legia, i polska liga reprezentuje coraz niższy poziom, niż kilka lat temu.
- Alex-10
- Juventino
To powiedzcie mi jedno.
Jak to się stało, że najlepszy polski klub (może nie licząc Wisły - żeby zaraz nie byłokrzyku) nie gra w europejskich pucharach?? A grają jakieś przeciętne kluby, które nawet nie mogą liczyć na rozstawienie, jeśli dojdą do 1 rundy P UEFA.
Jak to się stało, że najlepszy polski klub (może nie licząc Wisły - żeby zaraz nie byłokrzyku) nie gra w europejskich pucharach?? A grają jakieś przeciętne kluby, które nawet nie mogą liczyć na rozstawienie, jeśli dojdą do 1 rundy P UEFA.
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- Shadow_Alex
- Juventino
No coz mowi sie trudno, moze za rok pojdzie lepiej... Zreszta jestem ciekaw co pokaze Wisla w tym roku. Watpie ze bedzie tak jak w sezonie 2002/03. Juz sie nie moge doczekac kwalifikacji CL;-) A pozniej juz jakby sie jakims cudem dostala to zeby trafila na Juve
Bo Groclin i Cos Tam pewnie momentalnie odpadna, tak jak Polonia z pucharu Intertoto przegrala z jakas druzyna bodajze z Kazachstanu (czy tam skas tam:) :lol: :lol:
FORZA LEGIA :lol:

FORZA LEGIA :lol: