Honor włoskiej piłki czy tylko Bianconeri??
- Yari
- Juventino
nordahl pisze: Ja poprostu uwazam, ze to, co gra [nie wiem czy to odpowiednie slowo] juventus, to nie jest calcio.
A co to jest :shock: . Hokej ?

Wiem , wiem , nakreśliłeś sobie jakiś styl , który uważasz za typowo włoski i decydujesz kto ww styl reprezentuje. To teraz wytłumacz mi podstawowe założenia tego czegoś i dlaczego Juventus nie reprezentuje go.
nordahl pisze: No i mam uraz na punkcie bianonerich.. skaza nie do zmazania.
Może fobia jakaś ?
- nordahl
- Milanista
Tego tak doslownie interpretowac nie trzeba bylo. Dla ulatwienia podam, ze chodzi mi o [...]. No wlasnie, zaraz dostane serie protestow, ze wszystko do jednego tematu sprowadzam. ;]Yari pisze:A co to jest :shock: . Hokej ?.
Prawa autorskie mi lamiesz kolegoYari pisze:Może fobia jakaś ?

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Adi666666
- Juventino
Kocham Juventus .... i nie wyobrażam sobie jak mógłbym kibicować innym włoskim dróżynom obojętnie na jakim szczeblu rozgrywek ...... ale za to kibicuje Azzurim 

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
nordahl pisze:Moze taka jest natura Milanisty, ale jesli moja druzyna nie wygrywa tego trofeum/badz odpada przed finalem, to nie kibicuje nikomu innemu, a juz na pewno nie Juventusowi.
Jak widać nie każdy Milanista ma taką naturęZastanowiło mnie to bo raz Szpakowski podczas rewanżowego meczu ćwierćfinału Milan-Bayern powiedział "...nawet tu w Mediolanie cieszone się że Juve awansowało do kolejnej rundy...".

Capo di tutti capi