Alessandro Del Piero - The Living Legend

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Alex!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 11:23

Jest to moja pierwsza kompilacja, więc proszę nie krytykowac za mocno :) Wszelkie rady i wskazówki mile widziane :)

Link: http://www.megaupload.com/?d=6DV991Z3
Waga: 55mb
Czas trwania: 5:43 min.
Muzyka: Metallica - No leaf clover

Życze miłego oglądania :)

Obrazek
Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 11:50

Metallica - No leaf clover :-D Zaraz zabieram się za ściąganie. NIestety w tej chwili na megaupload widnieje taka informacja:
All download slots (2250) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.
:-D

HWORANG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 12:23

mozesz wrzucic to kompile na rapidshare'a

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 13:08

A jest w twojej kompilacji coś o Alexie czego jeszcze nigdzie nie było ? bo nie wiem, czy warto zasysać . . .

Alex!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 13:24

Del Przemek spróbuj później :)

HWORANG Jak będę miał chwile to wrzuce :)

The_Sickness Ciężko powiedziec... Ściągnij, a się przekonasz:P

Zaznaczam, że nie jest to jakieś arcydzieło, jak mówiłem to moja pierwsza kompilacja sportowa więc nie spodziewajcie się zbyt wiele :) Ale myślę, że obejżec warto :P

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2006, 15:51

Najpierw poradzę Ci abyś wrzucił Twój filmik na serwery typu: www.uploading.com i www.yourfilehost.com, gdyż są to według mnie najlepsze strony do uploadowania plików, nie posiadają żadnych ograniczeń. Ostatnio ściągnąć coś z Megaupload jest niezwykle ciężko, więc chwała Najwyższemu za to, że mi szczęśliwie udało się to zrobić za pierwszym razem.

Niestety moja ocena Twojej pracy będzie dość surowa, choć oczywiście rozumiem, że to Twoja pierwsza kompilacja. Del Piero - The Living Legend, hmm dość wyniosły tytuł i na tym się kończy. Filmik jest zwyczajnym zlepkiem bramek i kilku zwodów Alexa z przeciągu całej kariery. Nie przeżyłem jakiś większy emocji oglądając go, nie opowiada on o niczym szczególnym, brak w nim jakiejkolwiek chronologii, jeśli chodzi o daty strzelonych bramek. Muzyka średnio mi się podobała i moim zdaniem Metallica tak sobie pasuje do Del Piero.

Nie jest to nic specjalnego, jest to taka praca ogólnie o Alexie. Spróbowałeś pierwszy raz swoich sił i wybrałeś dość łatwy temat, co jest zrozumiałe. Wielkich rzeczy się spodziewać nie można było, bo to Twoja debiutancka kompila. Moja ocena to 3+/6, zachęcam do dalszej pracy!

ODPOWIEDZ