Gianluca Pesotto nowym menadżerem !!
- Marezmo
- Juventino
Bez wątpienia...JuveForever10 pisze: najważniejsze stanowiska Juventusu powinny być obsadzone byłymi zawodnikami Juve bo tylko to gwarantuje że nie będzie więcej przekrętów :!:
Bettega...
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- DamKam
- Juventino
Pessotto
Czemu nie :!: Miejmy nadzieje, ze ten jakze zasluzony dla nas gracz bedzie dobrze sprawowal ta funkcje, o ktorej tak naprawde malo wiemy
Ciekaw jestem kto zostanie Prezydentem
Wogule obecnie mamy doczynienia z duzymi roszadami na stanowiskach w Juve, co oczywiscie nie jest wielkim zaskoczeniem zwazywszy na okolicznosci...
Ale oby to byly zmiany na lepsze

Ciekaw jestem kto zostanie Prezydentem

Ale oby to byly zmiany na lepsze

- grandejuve
- Juventino
Tacy piłkarze jak Pessotto powinni jak najdłużej być z Juve. Teraz są oni nam bardzo potrzebni. Po co wpuszczać kogoś z zewnątrz, jak mozemy zatrudnić zaufanych ludzi
Mam nadzieje, że to dopiero początek rewolucji, która jest niezbędna. Oby tych wielkich nazwisk w naszym klubie było coraz więcej:-D

- juverm
- Juventino
No i bardzo dobrze :!: Juventus w tych ciężkich chwilach powinien otaczać się swoimi a nie niewiadomo kim
. Z drugiej strony trochę szkoda że Pesso zakończył już karierę bo spędził w Juve naprawde swietne lata. Życzę mu powodzenia na tej nowej funkcji
.
P.S. Mógłby ktoś przybliżyć na czym polega "praca" kierownika drużyny
Mniej więcej się orientuję ale chciałbym się upewnić 

P.S. Mógłby ktoś przybliżyć na czym polega "praca" kierownika drużyny