Alessandro reklamuje Suzuki
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Ostatnio zakładałem temat dotyczący reklamy Suzuki, którą widziałem na Eurosporcie. Alessandro i Sonia del Piero jadący na motorze i rozmawiający. Temat jakoś w dziwny sposób zniknął, więc zakładam nowy. Nie będę się rozpisywał zbyt wiele. Poprostu chciałem się z Wami podzielić ciekawą stroną, gdzie można oglądać Alexa. Być może widzieliście ją już, ale z pewnością zawsze znajdzie się ktoś, kto jej jeszcze nie widział.
www.myburgman.com
Piszcie jak Wam się podoba. Ja osobiście uwielbiam oglądać reklamy, w których bierze udział nasz kapitam. Cieszę się również, że właśnie z nim Suzuki podpisało kontrakt i to wziął udział w tym przedsięwzięciu.
Czekam na opinie
www.myburgman.com
Piszcie jak Wam się podoba. Ja osobiście uwielbiam oglądać reklamy, w których bierze udział nasz kapitam. Cieszę się również, że właśnie z nim Suzuki podpisało kontrakt i to wziął udział w tym przedsięwzięciu.
Czekam na opinie

- The_Sickness
- Juventino
Swietna reklama, zobaczyłem ją przypadkiem, jak zlookałem ze to alex, odrazu banan od ucha do ucha. On ma taki wyraz twarzy pocieszny, ze nijak go nie lubić 

- BartekGajda9
- Juventino
FAjna reklamka...pokazuje Alexa w innym świetle niż piłkarza 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- nordahl
- Milanista
Ehh DP suzuki reklamuje.. Cannavaro szynke.. A Ferrara produkty od Danona =]
Po obejrzeniu kazdej z tych reklamowek usmiechnalem sie, mimo wszystko =]
Po obejrzeniu kazdej z tych reklamowek usmiechnalem sie, mimo wszystko =]
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- DamKam
- Juventino
Hehe, ja mam dokladnie takie samo odczucieThe_Sickness pisze:On ma taki wyraz twarzy pocieszny, ze nijak go nie lubić

A jesli chodzi o ta reklame to bedac w Turynie widzialem ja kilka razy na bilbordach

http://img139.imageshack.us/img139/8536/0559ud.jpg
- Michael900
- Juventino
No na tym zdjęciu to Alex wygląda już nieco poważniej.DamKam pisze:
A jesli chodzi o ta reklame to bedac w Turynie widzialem ja kilka razy na bilbordach![]()
http://img139.imageshack.us/img139/8536/0559ud.jpg
A o samej reklamie to powiem tyle, że widziałem ją z dwa razy na Eurosporcie i spodobała mi się.