Juventus kontaktował się z arbitrami?
- spyder
- Juventino
:shock: http://pilka.pl/?mid=1&show=53666
Niemożliwe :shock: Respekt+++ Widać, że mimo wielkiej rywalizacji w SerieA, rossoneri chcą dobra Calcio.
Chcialbym, aby werdykt w tej sprawie zapadł jak najwcześniej. W tym sezonie miało być przeprowadzonych dużo transferów, odmładzanie składu. Coś teraz wszytko ucichło, ale to zrozumiałe( zmiana zarządu, afera). Ja osobiście chciałbym już wiedzieć, czy Juve zostanie w SerieA, czy będzie grało na boiskach drugoligowych. Jednak prokuratura nie może się spieszyć, werdykt musi być sprawiedliwy. Boję się, że spuszczą Juve ot tak, na pokaz, jako przestrogę lub mogą ugiąć się pod presją mediów.
Niemożliwe :shock: Respekt+++ Widać, że mimo wielkiej rywalizacji w SerieA, rossoneri chcą dobra Calcio.
Chcialbym, aby werdykt w tej sprawie zapadł jak najwcześniej. W tym sezonie miało być przeprowadzonych dużo transferów, odmładzanie składu. Coś teraz wszytko ucichło, ale to zrozumiałe( zmiana zarządu, afera). Ja osobiście chciałbym już wiedzieć, czy Juve zostanie w SerieA, czy będzie grało na boiskach drugoligowych. Jednak prokuratura nie może się spieszyć, werdykt musi być sprawiedliwy. Boję się, że spuszczą Juve ot tak, na pokaz, jako przestrogę lub mogą ugiąć się pod presją mediów.
- MaxACM
- Milanista
Mr Cezary pisze:Oczywiście, że o nich, lecz w ten sposób klub straci na swej sile, a co za tym idzie straci na wynikach.
Takie są konsekwencje. Viola jakoś się pozbierała.Mr Cezary pisze:Ale to odebranie punktów może spowodować, że w przyszłym sezonie Juve nie zagrało by w LM, a jeżeli chodziło by o jakiś słabszy klub, to może nawet spadek.
Wiesz ...teraz Juventini mówić bedą "szacunek"...potem znów wrócą określenia...."drwal", "cham" itp. Akurat w tym przypadku gracze moga mówić co sie im podoba..grać pod publiczkę. Ukarani mają być wszyscy...teraz...mało mnie interesują nazwy klubów czy też wizerunek Calcio. Bo w tym przypadku jak nie będzie porządnej kary to w Europie bedzie mówiło sie jeszcze gorzej o Calcio niż dotychczas...bez względu czy to Juve, Milan, Lazio, Viola, czy drużyny pokroju Arezzo.Mr Cezary pisze:Śmieszą? Mnie dodają wiary w to, że w sporcie jest jeszcze prawdziwy szacunek dla rywala. Nesta i Gattuso zdają sobie sprawę, że degradacja Juve, posunęła by za sobą także konsekwencję wobec Lazio, Violi i.. Milanu. A co za tym idzie, wizerunek Calcio bardzo by się pogorszył (o ile już taki nie jest). Juventus musi zostać ukarany. Do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Ale w taki sposób, by odczuł to na własnej skórze, a nie na skórze Calcio.
- DamKam
- Juventino
Naprawde trzeba pochwalic naszych odwiecznych rywali jakimi sa zawodnicy Milanu za ich wypowiedzi
Wogule oprocz moze jednej, nieprzychylnej wypowiedzi Berlusconiego, Milan zachowuje sie naprawde fer. Stara sie nie wtracac, nie wszczynac jakichs niepotrzebnych ostrych polemik, nie prowokowac... nie to co np. Figo, oczywiscie z Interu 
I tak na marginesie:
Podobala mi sie wypowiedz Cannavaro... oby inni zawodnicy wzieli z niego (i z Alexa oczywiscie) przyklad i pozostali Juventino niezaleznie co sie stanie

I tak na marginesie:
Podobala mi sie wypowiedz Cannavaro... oby inni zawodnicy wzieli z niego (i z Alexa oczywiscie) przyklad i pozostali Juventino niezaleznie co sie stanie

- Lypsky
- Juventino
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- klsmkr
- Interista
Gdybyscie od czasu do czasu zauwazali, ze nie jestescie pepkiem swiata to moze teraz u niektorych obudziloby sie wspolczucie dla Waszego klubu.DamKam pisze:Stara sie nie wtracac, nie wszczynac jakichs niepotrzebnych ostrych polemik, nie prowokowac... nie to co np. Figo, oczywiscie z Interu
PS. Nie przypominam sobie, zeby ktos krytykowal Moggigo gdy ten prowokowal przed Derbami Wloch.
- Mr Cezary
- Juventino
http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8324723 ... 577305.751
Kolejna nowinka :doh:
Chyba Galliani jednak zrezygnuje z piastowanej funkcji
Kolejna nowinka :doh:
Chyba Galliani jednak zrezygnuje z piastowanej funkcji

- nordahl
- Milanista
Ogromna radosc. Bo wtedy wiesz, ze nikt burdelu w calcio nie robi i tytul wygrywasz swoim wkladem i zaangazowaniem na boisku. =]PABLO pisze:CO to za radocha wygrac lige bez takiej druzyny![]()
UEFA dala im czas do 10.07. Do konca tego terminu maja skompletowac nowa tabele [w przypadku degradacji niektorych zespolow].PABLO pisze:PS kiedy sad wyda wyrok ??
Osobiscie uwazam, ze juz w polowie czerwca bedziemy znac ewentualne wyroki.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- kornknot
- Qualità Juventino
norhdal ale Ty jestes meczacy i do tego monotematyczny. Cieszy Cie wkurzanie kibicow Juve czy jak? Oczywiscie chodzbym Ci dal tego linka to dalej bedziesz mowil ze Milan jest czysty a Juve wplywa na obsade sedziow.
na prawde jest smutna Twoja obecnosc na tym forum. Rozumiem zeby czasem cos napisac w ktoryms watku, ale jestes w kazdym i piszesz ciagle to samo i o tym samym. Smutne
na prawde jest smutna Twoja obecnosc na tym forum. Rozumiem zeby czasem cos napisac w ktoryms watku, ale jestes w kazdym i piszesz ciagle to samo i o tym samym. Smutne
- nordahl
- Milanista
Nie myslalem, ze tyle meki Ci sprawiam swoja obecnoscia tutaj.kornknot pisze:norhdal ale Ty jestes meczacy i do tego monotematyczny.
Cieszy mnie nieswiadomosc niektorych przepelnionych pycha Juventinich, ich slepe zapatrzenie w ikony pojedynczych jednostek jak rowniez sama mentalnosc wszystkich kibicow Juve, nie tylko tych polskich. Pozatym serwis ten dostarcza mi duza dawke humoru i rozrywki. No i zawsze moge uslyszec jakas obiektywna opinie na temat Juve.kornknot pisze:Cieszy Cie wkurzanie kibicow Juve czy jak?
Wierze, ze Milan jest czysty, zarzuty zarzutom przeciez nie sa rowne. No i moge wlaczyc opcje 'silenzio stampa'.kornknot pisze:Oczywiscie chodzbym Ci dal tego linka to dalej bedziesz mowil ze Milan jest czysty a Juve wplywa na obsade sedziow.
Zawsze mozesz sie mnie pozbyc nie podajac mi zadnego powodu. To by byl chyba ten szeczegolny przypadek bana [pkt 4/c], ktorego doszukalem sie w regulaminie.kornknot pisze:na prawde jest smutna Twoja obecnosc na tym forum. Rozumiem zeby czasem cos napisac w ktoryms watku, ale jestes w kazdym i piszesz ciagle to samo i o tym samym. Smutne
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- jt10
- Juventino
nordahl pisze: Bo wtedy wiesz, ze nikt burdelu w calcio nie robi i tytul wygrywasz swoim wkladem i zaangazowaniem na boisku. =]
Jeśli Ty naprawdę wierzysz, że działacze Milanu ani trochę nie maczali palców w tej całej aferze i nie są zamieszani w tą sprawę no to gratuluje obiektywności, z której tak bardzo naśmiewasz się w stosunku do wszystkich kibiców Juventusunordahl pisze: Wierze, ze Milan jest czysty, zarzuty zarzutom przeciez nie sa rowne. No i moge wlaczyc opcje 'silenzio stampa'.

Wracając do tematu: Twój główny i jedyny argument - jakoby Milan był "czysty" - już jest obalony... I co teraz??
- kornknot
- Qualità Juventino
nie sprawiasz mi tyle meki tylko jestes po prostu irytujacy. Tak trudno zrozumiec ze jestes na stronie Juventusu i kazdy Twoj wpis próbujacy w jakis sposob wysmiac lub zniewazyc Juve jest dla nas strasznie wkurzajacy? Boze, przeczytalem o tym ze Milan ustawial arbitrow ale nie lece na ich(wasze) forum i nie pisze o tym w kazdym watku, bo wiem jak by to ich wkurzalo a to jakos mnie nie rajcuje. Rozumiem ze mozesz uwazac ze Juve kupowalo nawet mecze, mozesz o tym rozmawiac, ale jak czytam komentarze to co news nawiazujesz do tego. Nie wkurza Cie jak ktos pisze o Milanie takie rzeczy? Bo dla mnie takie cos to jest dziecinne pisanie byle by nas denerwowac. A 13 lat to chyb nie masznordahl pisze: Nie myslalem, ze tyle meki Ci sprawiam swoja obecnoscia tutaj.
Tak, to jest cecha tylko kibicow Juve, reszta jest obiektywna i nie zdarzaja sie durne jednostki. To jest INTERNET kazdy ma prawo pisac rozne <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jakbym chcial sie z kazdym klocic kto wg mnie nie ma racji lub pisze glupoty to by mi dnia nie starczylo.nordahl pisze: Cieszy mnie nieswiadomosc niektorych przepelnionych pycha Juventinich, ich slepe zapatrzenie w ikony pojedynczych jednostek jak rowniez sama mentalnosc wszystkich kibicow Juve, nie tylko tych polskich. Pozatym serwis ten dostarcza mi duza dawke humoru i rozrywki. No i zawsze moge uslyszec jakas obiektywna opinie na temat Juve.
A tego to juz nie bede komentowal bo szkoda pisac.nordahl pisze: Zawsze mozesz sie mnie pozbyc nie podajac mi zadnego powodu. To by byl chyba ten szeczegolny przypadek bana [pkt 4/c], ktorego doszukalem sie w regulaminie
Jednym slowem wyluzuj. To nie jest rozkaz tylko prosba
- nordahl
- Milanista
Nasmiewam sie z obiektywizmu, a nie z obiektywnoscijt10 pisze:Jeśli Ty naprawdę wierzysz, że działacze Milanu ani trochę nie maczali palców w tej całej aferze i nie są zamieszani w tą sprawę no to gratuluje obiektywności, z której tak bardzo naśmiewasz się w stosunku do wszystkich kibiców Juventusu![]()
:rotfl:jt10 pisze:Czytałeś wczorajsze najnowsze doniesienia?
Tak wynika z tych wczorajszych najnowszych doniesien?jt10 pisze:Przecież w tej chwili Milan siedzi w tym całym bagnie prawie tak samo głęboko jak Juve.
Bekna winni, a nie wszyscy.jt10 pisze:I w tym wypadku "prawie" NIE robi wielkiej różnicy. Albo bekniemy za to wszyscy, albo nikt.
Jak juz tak wszystko wiesz, to podyktuj mi prosze jeszcze typy na najblizszego totka.jt10 pisze:Tak czy tak w przyszłym sezonie raczej na pewno będziemy emocjonować się pojedynkami Juve - Milan tylko pytanie w której lidze...
Na banicje chcesz mnie wyslac?jt10 pisze:A Tobie tak na koniec - proponuję poszukać sobie miejsca dostarczającego Ci "dużej dawki humoru" gdzieś indziej.
Obraz takiej radosci mogles ogladac chocby po meczu Reggina-Juve.jt10 pisze:I ma rację, bo co to za radość z tytułu, nie wywalczonego na boisku?
Smutny to jest Juventus i 'calcio', ktore reprezentuje.jt10 pisze:Chociaż w sumie rzeczywiście: Milan i reszta jak na razie w inny sposób nie potrafi zdetronizować Juve i musicie marzyć o jakiejś aferze itp... Jak dla Was to smutne nieprawdaż...?
W dzisiejszych najnowszych doniesieniach pojawily sie inne argumenty =]jt10 pisze:Wracając do tematu: Twój główny i jedyny argument - jakoby Milan był "czysty" - już jest obalony... I co teraz??
Irytujace zachowanie moze byc meka dla kogos, kto nie umie sobie z nim odpowiedni poradzic.kornknot pisze:nie sprawiasz mi tyle meki tylko jestes po prostu irytujacy.
Ja to doskonale rozumiem. Ale to chyba nie znaczy, ze bedac tutaj mam sypac komplementy i wyrazy zachwytu pod adresem bianonerich. Swoje stanowisko musze zachowac. Nie zapominaj o tym, ze jestem Milanista.kornknot pisze:Tak trudno zrozumiec ze jestes na stronie Juventusu i kazdy Twoj wpis próbujacy w jakis sposob wysmiac lub zniewazyc Juve jest dla nas strasznie wkurzajacy?
Wpadnij czasem na forum, przyda sie troche ruchu i zywej wymiany zdan. ;]kornknot pisze:Boze, przeczytalem o tym ze Milan ustawial arbitrow ale nie lece na ich(wasze) forum i nie pisze o tym w kazdym watku, bo wiem jak by to ich wkurzalo a to jakos mnie nie rajcuje.
Wloski swiat pilkarski zyje teraz skandalem Calciopoli. Trudno jest mowic wiec o czyms innym, a skojarzenia same sie nasuwaja.kornknot pisze:Rozumiem ze mozesz uwazac ze Juve kupowalo nawet mecze, mozesz o tym rozmawiac, ale jak czytam komentarze to co news nawiazujesz do tego.
Jezeli ma racje, to mnie to nie wkurza. Przyjmuje kazda uargumentowana krytyke. Pozatym ciezko jest zajsc mi za skore. Bardziej natomiast denerwuje mnie przyslowiowe 'rzucanie grochem o sciane' w wypadku, gdy juz poswiecam chwile swojego czasu na wymiane informacji z jakims Juventino, a on widzi wszystko w bialo-czarnych barwach.kornknot pisze:Nie wkurza Cie jak ktos pisze o Milanie takie rzeczy?
Bo dla mnie takie cos to jest dziecinne pisanie byle by nas denerwowac. A 13 lat to chyb nie masz
Dla wszystkich jednostek tez nie mialbym czasu. Dlatego wybieram sobie same perelki.kornknot pisze:Tak, to jest cecha tylko kibicow Juve, reszta jest obiektywna i nie zdarzaja sie durne jednostki. To jest INTERNET kazdy ma prawo pisac rozne <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jakbym chcial sie z kazdym klocic kto wg mnie nie ma racji lub pisze glupoty to by mi dnia nie starczylo.
Ja jestem caly czas wylajtowany i nie ma u mnie najmniejszej oznaki napiecia czy nerwow.kornknot pisze:A tego to juz nie bede komentowal bo szkoda pisac.
Jednym slowem wyluzuj. To nie jest rozkaz tylko prosba