Inter "ustawiał" sędziów w LM?!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 12:57

hara i Waldini

Czy Wy naprawde nie widzicie ze Wasze rozmowy do niczego nie prowadzą?ciągle mówicie to samo i wracacie do punktu wyjścia...nie lepiej już dać sobie z tym spokój i zaczekać aż zapadną jakieś oficjalne decyzje? :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 15:02

nookie pisze:hara i Waldini

Czy Wy naprawde nie widzicie ze Wasze rozmowy do niczego nie prowadzą?ciągle mówicie to samo i wracacie do punktu wyjścia...nie lepiej już dać sobie z tym spokój i zaczekać aż zapadną jakieś oficjalne decyzje? :?
Jakbyś uważniej czytał moje posty to byś zauważył, że widzę brak sensu w tej dyskusji, ale koziorożce mają to do siebie, że ich słowo musi być ostatnie ;)

Capo di tutti capi
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 16:01

Ani Juventusowi, ani Interowi, ani Milanowi jeszcze nie postawiono zarzutów i jeszcze niczego nie udowodniono. Poczekajmy spokojnie na decyzję władz Calcio zamiast dzielić skóre na niedźwiedziu.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 16:56

hara pisze:
nookie pisze:hara i Waldini

Jakbyś uważniej czytał moje posty to byś zauważył, że widzę brak sensu w tej dyskusji, ale koziorożce mają to do siebie, że ich słowo musi być ostatnie ;)

No to dobrze, że chociaż Ty :wink: Waldini liczę także, że i Ty się oświecisz :prochno:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 17:50

Capitan pisze:Ani Juventusowi, ani Interowi, ani Milanowi jeszcze nie postawiono zarzutów i jeszcze niczego nie udowodniono. Poczekajmy spokojnie na decyzję władz Calcio zamiast dzielić skóre na niedźwiedziu.
Zarzuty sa wyraznie postawione, zbierane sa teraz dowody na ich potwierdzenie.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 18:07

nookie pisze:

No to dobrze, że chociaż Ty :wink: Waldini liczę także, że i Ty się oświecisz :prochno:
Ja sie juz oswiecilem. Napisalem wszystko co mysle i wiecej do dodania nie mam. :D

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 19:34

To może na wódkę jakąś teraz idziemy ?:P

Capo di tutti capi
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 09:49

hara pisze:To może na wódkę jakąś teraz idziemy ?:P

E tam na wódke...na JUVE-Inter jedziemy :-D

Swoją drogą..udało mi się pogodzić Interiste i Juventiniego...może i PO z PiSem by mi się udało :prochno:

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 21:03

hara pisze:To może na wódkę jakąś teraz idziemy ?:P
Hmm dobra wodka nie jest zla :D

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
ODPOWIEDZ