Juventus kontaktował się z arbitrami?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 23:50

Tombalu pisze: Ty dokonałeś profanacji obrazu - Błogosławionego Papieza Piusa IX.

Tyle w tym temacie.
To spal mnie na stosie i rzuc na mnie klatwe.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 00:27

wracajac do tematu
Stagliano: Milan jest czysty
Głos w sprawie skandalu Calciopoli zabrał były wiceprokurator FIGC Mario Stagliano, który miał dostęp do akt sprawy: "Juventus wydaje się być skompromitowany, natomiast Milan jest czysty: w tej chwili nie ma nic na rossonerich."

acmilan.pl

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 16:13

Bart_DB pisze: Człowieku non stop nawijasz coś o "klapkach na oczach". W takim razie do czego to odnosiłeś? Skoro nie uważasz, że jest winny, odpierając moje słowa, nie pisz ze ludzie Juve mają klapki na oczach, bo przeczysz sam sobie. Rozumiem, że dla niektórych najlepszą zabawą jest bezpodstawne szydzenie i ironicze zwracanie się do kibiców Juve, którzy sami nie wiedzą co o tym myśleć, ale nie spodziewałem się tego od tych fanów ACM którzy bywają na tym forum. No cóż, myliłem się.
Odnosilem sie do tego, ze niektorzy uwazaja przedstawione Moggiemu zarzuty za smieszne i bezpodstawne. Pozatym jak juz nie mozesz moich postow rozwiklac, to napisze Ci jasno: uwazam, ze Moggi jest winny przedstawionych mu zarzutow, co niedlugo prawdopodobnie zostanie udowodnione.
Mam prawo do wlasnego zdania.
[/quote]

Najpierw napisałeś, że zarzut nie czyni winnym. Po czym TYLKO na podstawie zarzutów, stwierdziłeś, że Moggi jest winny. Rozumiem nienawiść do Moggiego i Juve, ale być nie fair wobec niego niepowinieneś.
Dowodów jego winy póki co nie ma (bo takowe są dopiero gdy uzna to sąd, a nie włoski szmatławiec), podobnie jak orzeczenia sądowego.

ti porterò all'inferno con me.
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 17:47

Bart_DB pisze: Najpierw napisałeś, że zarzut nie czyni winnym. Po czym TYLKO na podstawie zarzutów, stwierdziłeś, że Moggi jest winny.
Mam prawo do swojego zdania. Pozatym do tego wcale nie potrzebne byly jakies oskarzenia. Serie A interesuje sie od dawna i widze co sie dzieje na boiskach i poza nimi.
Bart_DB pisze:Rozumiem nienawiść do Moggiego i Juve, ale być nie fair wobec niego niepowinieneś.
On bardzo fair postepuje.
Bart_DB pisze:Dowodów jego winy póki co nie ma (bo takowe są dopiero gdy uzna to sąd, a nie włoski szmatławiec), podobnie jak orzeczenia sądowego.
Pozyjemy/zobaczymy.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 18:03

dzisiaj przeczytalem w PN ze najprawdopodobniej odejma nam 10 pkt i wiezienie/dozywotni zakaz pracy w futbolu dla "personelu"

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 18:19

PABLO pisze:dzisiaj przeczytalem w PN ze najprawdopodobniej odejma nam 10 pkt i wiezienie/dozywotni zakaz pracy w futbolu dla "personelu"
Nie było by to tragiczne, przy stracie 10 pkt na starcie jeszcze da sie wygrać sezon, ale musielibyśmy zagrać fenomenalny sezon. Oby sie to sprawdziło.

Obrazek
Marian50

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 18:20

Pablo a na jakiej podstawie autor tekstu uzasadnia te stwierdzenie :?:

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 18:34

nie wiem juz nie pamietam ale podal tam jakies fakty ale nie pamietam juz naprawde ale wiem ze lipinski(autor artykulu) bardzo sie upieral i ze taka kara jest najbardziej realna.

MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 20:18

PABLO pisze:dzisiaj przeczytalem w PN ze najprawdopodobniej odejma nam 10 pkt i wiezienie/dozywotni zakaz pracy w futbolu dla "personelu"
Rzeczywiście PN to wiarygodne źródło infrmacji :lol:

Po za tym wyraźnie jest napisane cyt. "ciężar zebranych dowodów, których wiarygodność wydaje się niepodważalna nawet dla najlepszych adwokatów, jest tak ogromny, że tylko cud może uchronić klb przed karną degradacją o jedną lub nawet dwie klasy"

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 21:02

Waldini pisze: A zreszta gdzie tam papieza widzicie? Ja widze Moggiego slodko sie usmiechajacego, a ze ma szate rytualna na sobie.. Zeby nie bylo, jestem ochrzczony i jestem katolikiem, choc do kosciola co niedziele nie zagladam.
Właśnie widać że nie zaglądasz bo szaty rytualne to możesz zakłdać jeśli należysz do jakiejś sekty albo coś a to są szaty liturgiczne :smile: a co do tego co wcześniej napisałeś mogę skomentować krótko: żal mi Ciebie

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 21:13

nordahl pisze:Pozatym do tego wcale nie potrzebne byly jakies oskarzenia. Serie A interesuje sie od dawna i widze co sie dzieje na boiskach i poza nimi.
No tak. To wszystko wyjaśnia. Tobie nic nie jest potrzebne, żeby stwierdzić, że ludzie Juve są skompromitowani. Gratuluję postrzegania świata. A mówiłeś, że to my mamy klapki na oczach. Chyba to zdanie powinieneś odnieść do siebie.

ti porterò all'inferno con me.
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 21:25

MaxACM pisze: Rzeczywiście PN to wiarygodne źródło infrmacji :lol:
Na jakiej podstawie uważasz PN za niewiarygone źródło? Jestem bardzo ciekawy, gdyż ten tygonik, to jeden z najlepszych takich ukazujących się w kraju :?

MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 21:43

Mr Cezary pisze:Na jakiej podstawie uważasz PN za niewiarygone źródło? Jestem bardzo ciekawy, gdyż ten tygonik, to jeden z najlepszych takich ukazujących się w kraju :?
PN jest ciekawe może ze względu na polską piłke. Ale jeżeli chodzi o prognozy dotyczące piłki zagranicznej (mam tu na myśli szczególnie transfery) to zbyt wiele spraw jest na zasadzie pobożnych życzeń autorów niż rzeczywistych faktów. Po za tym redaktorzy chyba niepotrzebnie niekiedy pokazują swoje sympatie do pewnych klubów. A co potem z tego wychodzi?...wiadomo.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2006, 23:27 przez MaxACM, łącznie zmieniany 1 raz.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 22:03

MaxACM pisze:
Mr Cezary pisze:Na jakiej podstawie uważasz PN za niewiarygone źródło? Jestem bardzo ciekawy, gdyż ten tygonik, to jeden z najlepszych takich ukazujących się w kraju :?
PN jest ciekawe może względu na polską piłke. Ale jeżeli chodzi o prognozy dotyczące piłki zagranicznej (mam tu na myśli szczególnie transfery) to zbyt wiele spraw jest na zasadzie pobożnych życzeń autorów niż rzeczywistych faktów. Po za tym redaktorzy chyba niepotrzebnie niekiedy pokazują swoje sympatie do pewnych klubów. A co potem z tego wychodzi?...wiadomo.
Spekulacje transferowe, to dla mnie normalna rzecz. Zresztą tu nie chodzi o transfery, tylko o coś znacznie poważniejszego. A pan Lipiński jest uważany za jednego z lepiej zorientowanych znawców Calcio w Polsce.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 17:39

Wyborcza co Ty wypisujesz ? :angry: :angry:

http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3367615.html

Pismaki - za co ta wyborcza wam płaci ?? Ale media mieszaja!!

Chyba kazdy wie w jakiej sprawie Buffon był przesłuchany. A tu taki news! Juz naprawde nie mam siły komentowac i odpowiadac na to wszystko co prasa wypisuje.

To że w Polsce V-ce Premierem został Lepper to tez ponoć sprawka Moggiego :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
ODPOWIEDZ