Juventus kontaktował się z arbitrami?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 18:44

Nordahl, jak podasz mi oficjalną wypowiedź prokuratury, która mówi, że ma dowody na winę Juve to zrozumiem. Ale póki co to z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że prasa to dla Ciebie wyrocznia faktów. Zacytuj mi oświadczenie prokuratury jakieś, mówiące, że Juve jest be i że popełnili przestępstwo.

ti porterò all'inferno con me.
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 19:27

Bart_DB pisze:Nordahl, jak podasz mi oficjalną wypowiedź prokuratury, która mówi, że ma dowody na winę Juve to zrozumiem. Ale póki co to z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że prasa to dla Ciebie wyrocznia faktów. Zacytuj mi oświadczenie prokuratury jakieś, mówiące, że Juve jest be i że popełnili przestępstwo.
Zarzut/Dowod..

Nie mowie o dowodach czlowieku, tylko o przedstwaionych zarzutach!!!

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 19:36

Zarzut czyni winnym?

nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 19:38

Bart_DB pisze:Zarzut czyni winnym?
A ja tak napisalem?

quote plz, jesli tak.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 20:58

nordahl moze Ty jesteś ateista ale obrażasz mnie i innych katolików szydząc z wiary katolickiej, dokonujac profanacji obrazu Papieza - Błogosławionego Piusa IX.

Ta karykatura jest zdecydowanie w złym guscie i proponuje ja zdjąc!! Tą karykaturą Papieza pokazałeś kim tak naprawdę jesteś.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 21:36

Tombalu pisze:nordahl moze Ty jesteś ateista ale obrażasz mnie i innych katolików szydząc z wiary katolickiej, dokonujac profanacji obrazu Papieza - Błogosławionego Piusa IX.

Ta karykatura jest zdecydowanie w złym guscie i proponuje ja zdjąc!! Tą karykaturą Papieza pokazałeś kim tak naprawdę jesteś.
Pozwole sobie wtracic slowko. Niektorzy kibice Juve szydza z Interu zamieszajac obrazliwe obrazki, na ktorych moj ukochany klub jest przedstawiony w znieslawiajacym i osmieszajacym swietle. Jako czlowiek wolny mam prawo wyznawac takiego boga jaki mi odpowiada. Tak wiec wierze, ze Inter przez samego boga zostal zalozony i jest jego ziemskim odpowiednikiem. Nalezy mu sie wiec boska czesc. Wobec tego co napisales, nie godzi sie by ktokolwiek obrazal moje uczucia religijne, a szydzenie z niebiesko-czarnych barw jest dla mnie profanacja.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 21:56

Waldini pisze:Pozwole sobie wtracic slowko..
Lepiej sobie nie pozwalaj...bo to co piszerz jest żałosne...porównujesz Boga do Interu...tylko sie osmieszasz i kompromitujesz....
I równiez przyłaczam sie do tego zeby nordahl usunal swoj avatar...

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:00

Waldini pisze:
Tombalu pisze:nordahl moze Ty jesteś ateista ale obrażasz mnie i innych katolików szydząc z wiary katolickiej, dokonujac profanacji obrazu Papieza - Błogosławionego Piusa IX.

Pozwole sobie wtracic slowko. Niektorzy kibice Juve szydza z Interu zamieszajac obrazliwe obrazki, na ktorych moj ukochany klub jest przedstawiony w znieslawiajacym i osmieszajacym swietle. Jako czlowiek wolny mam prawo wyznawac takiego boga jaki mi odpowiada. Tak wiec wierze, ze Inter przez samego boga zostal zalozony i jest jego ziemskim odpowiednikiem. Nalezy mu sie wiec boska czesc. Wobec tego co napisales, nie godzi sie by ktokolwiek obrazal moje uczucia religijne, a szydzenie z niebiesko-czarnych barw jest dla mnie profanacja.
Waldini, już nic lepszego nie mogłeś wymyślić ?? Owszem, niektórzay kibice Juve szydzą z Interu, niektórzy Interu z Juve, niektórzy Milanu z Juve, niektórzy Juve z Milanu, podobnie jest ze wszystkimi mocniejszymi klubami w Europie. Jednak porównywanie tego do Religii i odwoływanie się do autorytetu Papieża jest dla mnie conajmniej nie na miejscu.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:01

Waldini pisze: Jako czlowiek wolny mam prawo wyznawac takiego boga jaki mi odpowiada. Tak wiec wierze, ze Inter przez samego boga zostal zalozony i jest jego ziemskim odpowiednikiem. Nalezy mu sie wiec boska czesc. Wobec tego co napisales, nie godzi sie by ktokolwiek obrazal moje uczucia religijne, a szydzenie z niebiesko-czarnych barw jest dla mnie profanacja.
Pozostawiam to bez bez komentarza - bo co tu komentować.

Obrazek
MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:10

Waldini co jak co...ale jakby głupotę dało sie zamienić na prąd...starczyło by Twojej na oświetlenie Las Vegas.

Karykatry były, są i bedą.

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:20

nordahl pisze:
Bart_DB pisze:Zarzut czyni winnym?
A ja tak napisalem?

quote plz, jesli tak.
Człowieku non stop nawijasz coś o "klapkach na oczach". W takim razie do czego to odnosiłeś? Skoro nie uważasz, że jest winny, odpierając moje słowa, nie pisz ze ludzie Juve mają klapki na oczach, bo przeczysz sam sobie. Rozumiem, że dla niektórych najlepszą zabawą jest bezpodstawne szydzenie i ironicze zwracanie się do kibiców Juve, którzy sami nie wiedzą co o tym myśleć, ale nie spodziewałem się tego od tych fanów ACM którzy bywają na tym forum. No cóż, myliłem się.

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:25

No i po co ten szum? W necie jest pelno karykatur ojca Rydzyka, ale jednak nikt z was nie podnosi glosu, ze jak to mozna zamiescic. A jednak wielka rodzina radia maryja, moze poczuc sie urazona. Ja nordahla popieram i temu sluzyl moj wpis, ktorego zupelnie nie zaluje. Gdyby tam byla karykatura obrazajaca inna religie, nikt by nic nie powiedzial, ale skoro tam byl papiez od razu jest szum. A zreszta gdzie tam papieza widzicie? Ja widze Moggiego slodko sie usmiechajacego, a ze ma szate rytualna na sobie.. Zeby nie bylo, jestem ochrzczony i jestem katolikiem, choc do kosciola co niedziele nie zagladam.

Ps. Zameldujcie braciom Kaczynskim, ze jest taka profanacja tutaj. Zamkna wam forum

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 22:47

Pisałem wcześniej o avart nordahl "Ta karykatura jest zdecydowanie w złym guscie i proponuje ja zdjąc!!

Dziekuje za interwencje - tylko nie wiem czy to działanie nordahl czy admina ale jeszcze raz dziekuje!!!

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 23:32

Nie wierze, poprostu i schowaj sobie te madrosci religijne.
btw. to nie karykatura papieza, tylko L.Moggi'ego.
Bart_DB pisze: Człowieku non stop nawijasz coś o "klapkach na oczach". W takim razie do czego to odnosiłeś? Skoro nie uważasz, że jest winny, odpierając moje słowa, nie pisz ze ludzie Juve mają klapki na oczach, bo przeczysz sam sobie. Rozumiem, że dla niektórych najlepszą zabawą jest bezpodstawne szydzenie i ironicze zwracanie się do kibiców Juve, którzy sami nie wiedzą co o tym myśleć, ale nie spodziewałem się tego od tych fanów ACM którzy bywają na tym forum. No cóż, myliłem się.
Odnosilem sie do tego, ze niektorzy uwazaja przedstawione Moggiemu zarzuty za smieszne i bezpodstawne. Pozatym jak juz nie mozesz moich postow rozwiklac, to napisze Ci jasno: uwazam, ze Moggi jest winny przedstawionych mu zarzutow, co niedlugo prawdopodobnie zostanie udowodnione.
Mam prawo do wlasnego zdania.
Tombalu pisze:Pisałem wcześniej o avart nordahl "Ta karykatura jest zdecydowanie w złym guscie i proponuje ja zdjąc!!

Dziekuje za interwencje - tylko nie wiem czy to działanie nordahl czy admina ale jeszcze raz dziekuje!!!
Dziekuj adminom, ja bym tego dobrowolnie napewno nie zrobil.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 23:42

nordahl pisze:to nie karykatura papieza, tylko L.Moggi'ego.
Ty dokonałeś profanacji obrazu - Błogosławionego Papieza Piusa IX.

Tyle w tym temacie.

Obrazek
ODPOWIEDZ