Święta Barcelona!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czy sędzia miał zamiar pomóc Barcelonie w potyczce z Arsenalem?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Morales

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 00:28

MaxACM pisze:Roodeck nie obraź sie...ale napinasz sie na forach milanu Chelsea i teraz tu.
I Realu. Tam Roodeck ma nawet specjalny wypasiony opis :smile:

Visca el Barça!!!
Roodeck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 09:33

MaxACM pisze: Ależ skąd...ja widzę właśnie odwrotnie. Masz dziury w pamięci...czy nie pamietasz płaczu z zeszłego sezonu? W wyliczaniu sytuacji kibice Barcy byli najlepsi w zeszłym sezonie...zeszli z tonui od gier z Benfiką :)
Nie ma dziur w pamięci. Podałem sytuacje w których sędziowie pomogli Barcelonie i te w których skrzywdzili. Nie mam ambicji żeby ci udowodnić że te drugie występowały częściej. Ale powinieneś przyznać że występowały i te i te i że w sumie to sędziowie nie pomogli Barcelonie w wygraniu LM. Ale oczywiście pewnie ty powiesz że się napinam i że nieuznanie Barcelonie prawidłowej bramki w finale to pomoc sędziego.
MaxACM pisze: Roodeck nie obraź sie...ale napinasz sie na forach milanu Chelsea i teraz tu.
Na forum Chelsea to raczej nie bywałem :D

MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 12:40

Roodeck pisze: Nie mam ambicji żeby ci udowodnić że te drugie występowały częściej. Ale powinieneś przyznać że występowały i te i te i że w sumie to sędziowie nie pomogli Barcelonie w wygraniu LM. Ale oczywiście pewnie ty powiesz że się napinam i że nieuznanie Barcelonie prawidłowej bramki w finale to pomoc sędziego.
Nie rozumiesz mnie. Chcę tylko zaznaczyć że "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Dwa sezony i dwie interpretacje. Po raz kolejny powtarzam...gratuluje bo byliście najlepsi. Jednak uważam, że w parze z sukcesami przyszły "klapki na oczach" i diametralne podejście do zaistniałych niekiedy sytuacji. Za rok znów kibice blaugrany bedą psioczyć na sędziego i UEFA.
Roodeck pisze:Na forum Chelsea to raczej nie bywałem :D
Ta...jasne ;)
Morales pisze:I Realu. Tam Roodeck ma nawet specjalny wypasiony opis :smile:
Akurat na forum realu nigdy nie byłem...ale w przypadku "Was" nie dziwi mnie że i tam sie napinacie....szczególnie przez ostatnie 2 lata ;)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, 14:50 przez MaxACM, łącznie zmieniany 1 raz.

Morales

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 13:54

Napinanie się na forum Realu to dla mnie połowa przyjemności wygrywania. Bez Realu kibicowanie Barcelonie było by dużo mniejszą przyjemnością. To taka symbioza :whistle:

Visca el Barça!!!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 15:02

Ehh... i to jest własnie dla mnie fatalne podejście (wybaczcie, że trochę nei na temat). Na moją miłość do klubu nie ma wpływu żaden inny klub.
jeśli dla Ciebie niechęć (nienawiść?) do innego klubu jest źródłem radości czy przyjemności (jak sam stwierdziłeś: połowa) to mi trochę żal Ciebie.
Żadna niechęć do innego klubu nie może się równać z miłością do swojego - skoro u Ciebie to rozkłada się po połowie to tylko znak, że nie poznałeś jeszcze co to jest prawdziwe przywiązanie do klubu.

Dirty mind
Morales

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 15:20

A dla Cieie mecz Juve-Milan to zwykły mecz o punkty?
Napisałem o symbiozie, czyli o współistnieniu. To nie ma nic wspólnego z nienawiścią. Barcelona i Real to dwie części jednego świata, jeżeli nie ma jednej z tych części to świat robi się mniej ciekawy. Nie czuję żadnej nienawiści do Realu, poprostu wygrywanie z nimi jest przyjemniejsze od wygrywania z Deportivo Alaves czy jakimkolwiek innym klubem. Barca-Real to nie jest zwykły mecz, to święto dla kibiców obu klubów. Taki mecz to nie walka o 3 punkty, to walka o prestiż i napinkę na następne pół roku :) . Pokonanie ich, to pokonanie wielkiego Realu Madryt, a nie jakiegoś przeciętniaka ze środka tabeli. I tak jest w każdej lidze.

Visca el Barça!!!
madzia_barcafanka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 15:37

moj pierwszy i ostatni raz tutaj - nie bede sie ponizac

sedzia pomagal barcie?! chyba inny mecz ogladaliscie!!! mogl przeciez uznac gol po faulu lehmanna a tego nie zrobil!!! nie wiem czy eto'o byl na spalonym czy nie byl ale jedno jest pewne - sedzia uznal faul ktorego nikt nie widzial oprocz niego samego i dzieki temu arsenal strzelil gola choc tak nie powinno byc wiec nie ma co gadac ze sprzyjal barcelonie!!! a was to tylko zazdrosc zzera ze blaugrana jest lepsza od juve i dlatego takie bzury wypisujecue!!!

S'ha demostrat que mai ens ningu podra torzer...

JEDNO SERCE< JEDNOM BICIE FC BARCA PONAD ZYCIE!!!
VeB!!!!!!!!!

Masz racje. Nie przychodz tutaj więcej, jesli uważasz, że obecność w tym miejscu jest poniżająca/behemot

Morales

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 15:51

Ej Roodeck, to chyba o takich kibicach Barcelony pisał mateo369 :smile:

Visca el Barça!!!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 18:11

Morales pisze:Ej Roodeck, to chyba o takich kibicach Barcelony pisał mateo369 :smile:
takie uwagi to raczej powinieneś wysyłać prwatną wiadomością a jak już piszesz na forum to napisz o co chodzi

swoją drogą to nie wydaje się wam to dziwne że kibic barcy "wymienia poglądy" z kibicem milanu na forum juve?? :smile:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 16:17

widze ze JP przeżywa najazd wiecznie sfrustrowanych putek :D

aLe MaDriD aLe !!!
ODPOWIEDZ