Quiz (Filmy)
- bblackk
- Juventino
Grandma's BoyKwiAtek pisze:EDIT: Jest to "The Grandma's Boy", swietna komedia, nikt nie zgadl, wiec zadaje kto pierwszy ten lepszy.
data premiery: 2006-01-06 (Świat)
by filmweb
Gratuluję pomysłowości... :roll:
Już postulowałem o to, ale niech będzie wprowadzona zasda, że można zadawać zagadkę z filmu, który miał już premierę kinową i to najlepiej w Polsce. Wiem, że dla wielu piractwo, to chleb powszedni, ale czy jest tak mało filmów, że trzeba sięgać po takie, których jeszcze nie było nawet w kinach?

- KwiAtek
- Juventino
Dzieki, dzieki bardzo.bblackk pisze:Grandma's BoyKwiAtek pisze:EDIT: Jest to "The Grandma's Boy", swietna komedia, nikt nie zgadl, wiec zadaje kto pierwszy ten lepszy.
data premiery: 2006-01-06 (Świat)
by filmweb
Gratuluję pomysłowości... :roll:
A zdajesz sobie sprawe, ze wiele filmow nie ma w ogole swojej premiery w polskich kinach (zwlaszcza kino azjatyckie)? Niestety czasem sciagniecie filmu z netu to jedyna droga do obejrzenia go.bblackk pisze:Już postulowałem o to, ale niech będzie wprowadzona zasda, że można zadawać zagadkę z filmu, który miał już premierę kinową i to najlepiej w Polsce. Wiem, że dla wielu piractwo, to chleb powszedni, ale czy jest tak mało filmów, że trzeba sięgać po takie, których jeszcze nie było nawet w kinach?
- ULAT
- Juventino
Kornknot znowu zasnął i zapomniał o zagadce. Wobec tego ja coś zadam:

HA! Tym razem bym zdazyl przed uplywem 24 godz, ale ok niech juz woja zagadka zostanie. Korn

Jest to 2 część filmu....więcej nie chce mi się pisać więc dorzucę kolejnego screena :lol:

HA! Tym razem bym zdazyl przed uplywem 24 godz, ale ok niech juz woja zagadka zostanie. Korn
NIEjuverm pisze:Mgła
NIETBobryt pisze:dzieci kukuryczy?
bardzo precyzycja odpowiedź....szkoda tylko że nieprawidłowabblackk pisze:Wysyp/Ziemia/Dzień/Noc/Świt żywych trupów?
wedle życzenia 8)Spitfire pisze:a może podpowiedź??
Jest to 2 część filmu....więcej nie chce mi się pisać więc dorzucę kolejnego screena :lol:

Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 16:09 przez ULAT, łącznie zmieniany 5 razy.
- bblackk
- Juventino
Wysyp/Ziemia/Dzień/Noc/Świt żywych trupów? 
Edit: Resident Evil 2: Apokalipsa! Hehe. Wiedziałem, że chodzi o jakiś film z zombie

Zadawaj.

A zdajesz sobie sprawę, że wspomniany film nie pochodzi z kina azjatyckiego :>KwiAtek pisze:A zdajesz sobie sprawe, ze wiele filmow nie ma w ogole swojej premiery w polskich kinach (zwlaszcza kino azjatyckie)?
Edit: Resident Evil 2: Apokalipsa! Hehe. Wiedziałem, że chodzi o jakiś film z zombie

Nie tylko szczelasz, ale i trafiasz niczym Grzesiu R.ULAT pisze:hmm będę szczelał tak jak Grzesiu R.
Rambo

Zadawaj.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 20:48 przez bblackk, łącznie zmieniany 2 razy.

- KwiAtek
- Juventino
Piszac "kino azjatyckie" nie mialem na mysli akurat tego filmu. Tak czy inaczej jesli jego premiera w macierzystym kraju (w tym przypadku USA jak sadze) juz sie odbyla to nie mam zamiaru sprawdzac kiedy/czy bedzie on grany w polskich kinach :roll:bblackk pisze:Wysyp/Ziemia/Dzień/Noc/Świt żywych trupów?
A zdajesz sobie sprawę, że wspomniany film nie pochodzi z kina azjatyckiego :>KwiAtek pisze:A zdajesz sobie sprawe, ze wiele filmow nie ma w ogole swojej premiery w polskich kinach (zwlaszcza kino azjatyckie)?