Kiedy decyzja o degradacji ?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 19:49

Mimo woli pewnie i tak spadniemy jeśli nie to będzie to dziwne bo się nam należy. Mówie to mimo to że jestem fanem Juve.
Spadniemy czy nie w LM najprawdopodobniej zagramy bo nie ma zadnych dowodów jeśli chodzi o ten sezon :!: Jednak z drugiej strony jeżeli spadniemy do Serie B to napweno odejdzie kilku kluczowych zawodników więc co to będzie za Liga Mistrzów.

Nie mam pojęcia co to teraz robić, jak by większośc zawodników została to za 2-3 lata już będziemy na szczycie ale jak odejdą to będziemy z tego chiwle wychodzić :angry:

FORZA JUVENTUS

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 20:24

Pilekww pisze:Jednak z drugiej strony jeżeli spadniemy do Serie B to napweno odejdzie kilku kluczowych zawodników więc co to będzie za Liga Mistrzów.
To bedzie Liga Mistrzow przed TV, bo degradacja automatycznie wyklucza Was z Europejskich Pucharow.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 20:25

Żeby zdegradować tak wielki klub, trzeba mieć niezbite dowody. A takich na razie nie ma. Są wprawdzie rozmowy, ale z nich tak naprawdę nic nie wynika na tyle, by podjąć tak ważną decyzję, jaką jest degradacja Juventusu Turyn...
nordahl pisze:To bedzie Liga Mistrzow przed TV, bo degradacja automatycznie wyklucza Was z Europejskich Pucharow.
Tylko jeżeli ten sezon był czysty, a mowa jest o wcześniejszym, czy naprawdę będzie to słuszna kara? :think: Lepiej już odebrać 28 Scudetto, wlepić biliony kary i minusy na starcie następnego sezonu :|

Ziolowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 21:32

Chyba doskonale wiecie co napisze :wink: Modle sie zeby nas nie zdegradowali... Mam nadzieje ze nie pozbeda sie kluczowego klubu wloskiej Serie A :!: Tu w gre wchodza ogromne pieniadze, wspaniali pilkarze, renoma ligi i klubu. Mam nadzieje, ze wezma to pod uwage nim ogloasza co postanowili.
Nie wazne czy Serie A, czy w Serie D, ja i tak zawsze kochac bede Cie!
Juve!

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Nedved11rulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 22:57

Co Ma Byc To Bedzie I Tak W Moim Sercu Bedzie Caly Czas Juve !!!

. : FORZA JUVE : .

Obrazek
I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 23:09

Nedved11rulez pisze:Co Ma Byc To Bedzie I Tak W Moim Sercu Bedzie Caly Czas Juve !!!
Lepiej pasowało by " Co ma byc to bedzie i tak jJUVENTUS w moim sercu bedzie " :dance:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ickers

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 23:32

Jedno jest pewne-gdy Juve zostanie zdegradownane do Serie B(czego oczywiście bym nie chciał)wyjdzie kto naprawcę kibicuje Juve i zobaczymy ilu z nas Juventinich zostanie przy naszym ukochanym klubie...Bo tak naprawdę " Kibiców poznaje się w biedzie " Osobiście nienawidzę ludzi,którzy kibicują jakiemuś zespołowi bo są na fali ,np Barcelona,odkąd gra tam Ronaldinho to prawie każdy mówi,że jest za Barcą lol ,n/c co nie zmienia faktu ,że Barca to dobry zespół

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 23:34

RuTeK pisze:Co ma byc to bedzie i tak jJUVENTUS w moim sercu bedzie
Faktycznie świetny rym :lol: będzie-będzie :smile:

Co do tematu.
Osobiście nie wierzę, że nas zdegradują. Jakoś nie przemawiają za mną wszystkie te argumenty podane przez prase. Jaką mamy pewnośc, że połowa z tego nie jest wyssana z palca? W końcu wszystkie gazety pisały jedynie o Juve, a dopiero prokuratura podała, że jest w nią zamieszany także Milan, Lazio i Fiorentina. A więc można wywnioskować, że wszystkie te źródła nie posiadają nawet połowy informacji jakie ma prokuratura i odpowiedzialne za tą sprawę organy. Liczę, zatem że jedyną karą będą ujemne punkty w przyszłym sezonie i wysoka kara finansowa. Natomiast, jeśli chodzi o Moggiego to nie darze go już żadnym szacunkiem. Fakt, wiele dla nas zrobił ale w jaki sposób to osiągnął? Mam nadzieje, że zostanie skazany za to, co zrobił, za to że dzięki niemu miliony fanów straciło wiarę w czysty sport. Ta afera pokazała, że w piłce nie jest już ważna sama gra, a jedynie odpowiednie kontakty i gotówka. I nic tu nie zmieni żadna akcja "Joga Bonito' czy inne tego typu pieprzenie głupot. Tu potrzeba odpowiednich ruchów w sprawie korupcji a nie nagrywania filmików, jak to Zlatan pojedynkuje się z C. Ronaldo :angry: .
Podsumowuąc, jako Juventino sądzę, że Juve nie zostanie zdegradowane i wszystko skończy się na karze finansowej i odjęciu punktów w następnym sezonie. Jednak jako kibic piłki nożnej, mam nadzieje, że wszystkie kluby zamieszane w korupcje, zarówno Juventus jak i Fiorentina z Milanem i Lazio zostaną zdegradowane do serie b. To jedyna szansa na oczyszczenie ligi włoskiej z korupcji.
Ickers pisze:Jedno jest pewne-gdy Juve zostanie zdegradownane do Serie B(czego oczywiście bym nie chciał)wyjdzie kto naprawcę kibicuje Juve i zobaczymy ilu z nas Juventinich zostanie przy naszym ukochanym klubie...Bo tak naprawdę " Kibiców poznaje się w biedzie " Osobiście nienawidzę ludzi,którzy kibicują jakiemuś zespołowi bo są na fali ,np Barcelona,odkąd gra tam Ronaldinho to prawie każdy mówi,że jest za Barcą lol ,n/c co nie zmienia faktu ,że Barca to dobry zespół
I znowu pieprzenie na temat podziału kibiców. Ludzie opanujcie się! W takich chwilach trzeba się jednoczyć, a nie dzielić i pokazywać jakim jest się wiernym naszej drużynie :angry: .

ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 00:07

[quote="Pilekww"]Mimo woli pewnie i tak spadniemy jeśli nie to będzie to dziwne bo się nam należy. [quote]
Co nam sie nalezy?? Nikt przeciez nam tego nie udowodnil, nalezy bo co gazety taki pisza??? Pamietam jak w przegladzie pisali ze Szymkowiak dojdzie do JUVE i co gram w maszym klubie??. Media szukaja sensacji i to jest sensacja wiec oni to wykorzystuja, ludzie poczekajcie jeszcze, sami widzicie ze Capello podono zostaje, wiec wszystko jest na dobrej drodze, do tego aby wyjsc obronna reka z tego calego zamiesznia. Bo przeciez gdybysmy mieli grac w serie B to Capello pierwszy by sie ulotnil. Zreszta jesli nas zdegraduja to i Lazio, Fiorentine oraz mialan, wiec co to bedzie za Serie A bez tych klubow??

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
Henqo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 00:10

Dionizos pisze:Spadek dobrze by nam zrobil. Czul bym sie dziwnie, gdybysmy zostali w SerieA...
Jeśli Juventus spadnie do Serie B klub się rozpadnie. Odejdzie wielu piłkarzy którzy nie będą chcieli grać w niższej lidze.

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 00:45

drondzix pisze:
Dionizos pisze:Spadek dobrze by nam zrobil. Czul bym sie dziwnie, gdybysmy zostali w SerieA...
Jeśli Juventus spadnie do Serie B klub się rozpadnie. Odejdzie wielu piłkarzy którzy nie będą chcieli grać w niższej lidze.
Może i odejdą piłkarze ale rozpadnie sie tylko druzyna. Klub nigdy się nie rozpadnie i nawet nie myśl o takich głupotach. Choćby z powodu kibiców klub się nie rozpadnie, a kibice są ważniejsi od piłkarzy, a szczególnie w takich momentach, ostatnio Juventus tak bardzo potrzebował fanów po tragedii w Heysel, teraz może nie jest tak tragicznie, ale jest to dla klubu ciężki moment, ale zapewniam cię że klub nie rozpadnie się.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Henqo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 01:23

ADAMJUVENTUSPL pisze:
drondzix pisze:
Może i odejdą piłkarze ale rozpadnie sie tylko druzyna. Klub nigdy się nie rozpadnie i nawet nie myśl o takich głupotach. Choćby z powodu kibiców klub się nie rozpadnie, a kibice są ważniejsi od piłkarzy, a szczególnie w takich momentach, ostatnio Juventus tak bardzo potrzebował fanów po tragedii w Heysel, teraz może nie jest tak tragicznie, ale jest to dla klubu ciężki moment, ale zapewniam cię że klub nie rozpadnie się.
Nie chodziło mi o to, że klub przestanie istnieć. Może żle to sformułowałem. :wink:

Obrazek
Jumbo_15

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 09:01

Ludzie ja mam takie stwierdzenie że każdy medal ma 2 strony. Degradacja napewno zabolalaby kazdego fana juve ale patrzac na to z drugiej strony wkoncu juventus musialby zaczac grac swoimi wychowankami co byloby rownoznaczne z odmlodzeniem skladu. Na forum nieraz czytalem ze na to narzekacie. Ja jako fan Juve nie chce zeby zostal on zdegradowany jednak nawet jeeli to sie stanie to bede patrzyl na to z jasnej strony i szukal plusow wtym co sie stalo. Moze uznacie ze mowie glupio ale wiecie JUVE FOR EVER niewazne jaka liga sklad czy zazad. Ja poprostu kochalem kocham i bede kochal ten klub do samego konca :)

Tom A Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 09:35

No i co ??? :whistle: Jakoś nie ma żadnej informacji co do degradacji a miała być już wczoraj... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie ma to jak puścić głupią informację w obieg i bawić się reakcjami na plotki :angry: Dopóki nie ma konkretów to nie ma co dywagować i przewidywać...A jeśli już nas zdegradują to śmiem twierdzić ze w tak doborowym towarzystwie jak Fiorentina i Lazio Serie B będzie najsilniejszą ligą we Włoszech...Przynajmniej przez rok :lol:

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 10:14

Tom A Juve pisze:No i co ??? :whistle: Jakoś nie ma żadnej informacji co do degradacji a miała być już wczoraj... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie ma to jak puścić głupią informację w obieg i bawić się reakcjami na plotki :angry: Dopóki nie ma konkretów to nie ma co dywagować i przewidywać...A jeśli już nas zdegradują to śmiem twierdzić ze w tak doborowym towarzystwie jak Fiorentina i Lazio Serie B będzie najsilniejszą ligą we Włoszech...Przynajmniej przez rok :lol:

No właśnie informacja miała być wczoraj .......... nie ma to jak wiarygodne źródło. :smile: :rotfl: :rotfl:

27 lipca poznamy kluby Serie A, które zagrają w europejskich pucharach. FIGC musi dobrze zapoznać się ze wszystkimi dokumentami zanim wyda ostateczny wyrok. Na tą chwile w Lidze Mistrzów zagrają Juventus i Milan, w eliminacjach Inter i Fiorentina, w Pucharze UEFA Roma, Lazio i Chievo, a w Pucharze Intertoto Palermo. Wszystko może sie jednak zmienić po wyeliminowaniu Juventusu i być może Fiorentiny oraz Lazio.

źródło:sports.it

Hmm kolejna plota... :think: :think:
Do 27 lipca to szmat czasu....... wolałbym aby decyzja zapadła jak najszybciej.

ODPOWIEDZ