Kiedy decyzja o degradacji ?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:06

Według włoskich mediów i portalu internetowego sports.it
włoska Figc ma dziś zdecydować , który z klubów zamieszacznych w skandal z ustawianiem spotkań ma zostać zdegradowany !!!!
głównymi podejrzanymi w sprawie i klubami najbardziej zagrożonymi spadkiem są Juventus , Fiorentina i Lazio , mówi się ,że Juve już jest w trakcie renegocjacji umów ze sponsorami
( na wypadek spadku do Serie B ) , według portalu sports.it nie znaleziono żadnych dowodów przeciw Ac Milanowi ,oprócz jednego dotyczącego meczu Milan-Chievo z 20 kwietnia 2005 roku , mimo to nad klubem wiszą ciemne chmury ....

Moje zdanie ? .... obawiam się tego co się syanie w przeciągu kilku dni , przyznam szczerze ,że od jakiegoś czasu nawet jeść nie mogę i teraz jak to pisze trzęsą mi się ręce.... gdyby Juventus spadł do Serie B pęknie mi serce ..... , ale zawsze będę z nimi !! Forza Juve !
Miejmy nadzieję , że wszystko dobrze się ułoży , teraz chyba pozostajne nam tyklo czekać na decyzję....

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
burhell

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:16

Miejmy nadzieje, że do tego nie dojdzie!!!
Na dobre i na złe, i w każdej lidze ZAWSZE Z JUVE!!!

Jeden klub łączy nas!!! Nasz Miłość Duma Wiara co PrzetrwaAłA w NAs!!!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:18

Może dałbyś jakieś źródło?albo coś takiego...jak czytam co napisałeś to wyglada mi to tak jak bys sam to napisał prosto ze swojej głowy... :?
CUORE BIANCO-NERO pisze:Powiedziałam ,że informacje pochodzi z włoskich mediów , pozatym jasno i wyraźnie jest napisane ,że wiadomość tą moża przeczytać ( w okrojonej wersji ) na sports.it !!!! czytajcie uważnie !
No to pardonsik :wink: zwracam honor :prochno:

Natomiast jesli to prawda to dobrze bo lepiej wcześniej niż później wiedzieć o takich rzeczach...zwłaszcza ze są to sprawy, które będą rzutowały nacałe letnie mercato i na przygotowania ogólnie..zobaczymy..licze, że jednak wszystko będzie dobrze.. :pray:[/quote]
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 21:36 przez nookie, łącznie zmieniany 2 razy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:19

Ja tam i tak jestem pewien, że za rok będziemy mieli trzecią gwiazdkę i że derby Italii będą trwały do momentu, w którym Inter spadnie z Serie A ;]

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:25

Powiedziałam ,że informacje pochodzi z włoskich mediów , pozatym jasno i wyraźnie jest napisane ,że wiadomość tą moża przeczytać ( w okrojonej wersji ) na sports.it !!!! czytajcie uważnie !

LA JUVE !
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:29

Nookie , kolega Cuore binaco-nero podał skąd ma te informacjepowołując się na stronę sport.it .Sama przed chwilą wchodziłam na tę stronę i rzeczywiście z tego co jest tam napisane dzisiaj ma zapaść decyzja.
Strasznie się denerwuję. Wciąż mam jednak mimo wszystko nadzieję ,że "nas" nie zdegradują.

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:35

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96178.html

To chyba to źródło.

Mam nadzieję że faktycznie decyzję podejmą jak najszybciej, bo ile się można tą sprawą stresować. Wolę żeby, bez względu na rozstrzygnięcie, już wszystko było jasne.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:38

Italia6 ...... mmmmm nie kolega tylko koleżanka..... :D
Ja się trzęsę od rana .... i modle się ,żeby tylko wszystko poszło dobrze ...
czyżby naprawdę mogli zdegradować jeden z największych klubów piłkarskich na świecie ? , po przecież ... jeśli istnieje sprawiedliwość to inni oskarżeni też powinni spaść do Serie B ( Lazio Fiorentina .... ),
a to byłby praktycznie koniec włoskiej piłki , nawet zdegradowanie samego Juventusu mogłoby zakończyć wiele rzeczy .... może jestem głupia i tylko się pocieszam ,ale wierzę ,że nic złego się nie stanie ..... :roll:

LA JUVE !
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:42

Boję się...nie ma co tego ukrywać.Kocham Juve i zawsze z Nimi będę i biorę na siebie całą odpowiedzialność za te słowa.Jednakże gdyby,odpukać,doszło do degradacji będę bardzo długo dochodził do siebie.To boli.Płakałem po finale Barcelona-Arsenal.Przygniótł mnie fakt,że tego pucharu nie wznosi któryś z naszych piłkarzy i niepewność przyszłości klubu.Nie wstydzę się tych łez,bo wiem,że świadczą one o moim przywiązaniu i uczuciu do Juve.Liczę na dobre wiadomości.Zresztą czy pozwolą na degradację klubu,który jako jedyny prezentuje się świetnie w lidze,ma najlepszą obronę na świecie i w końcu,w którym gra lwia część reprezentacji Italii?Włosi z pewnością zdają sobie sprawę,że poziom ich ligi spadłby o kilka klas.

Rasiak-prawie jak Trezeguet
Dida-prawie jak Buffon
La liga-prawie jak Calcio

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:44

Spadek dobrze by nam zrobil. Czul bym sie dziwnie, gdybysmy zostali w SerieA...

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:44

Chyba juz nic nie uchroni nas od degradacji :płaczę: a to bedzie sie rownalo z calkowitą rewolucją kadrową odejsciem najlepszych zawodnikow :płaczę: oby stal sie jakis cud!

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:47

Boże przestańcie mówić takie rzeczy !!!!...... człowiekowi serce pęka , a wy jeszcze bardziej mnie dołujecie .... :( :( :płaczę:
wiadomośći są sprzeczne , jedni mówią ,że nie ma ewidentnych dowodów inny ,że degradacja jest już przesądzona .... ah ... :płaczę:

LA JUVE !
dacar666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:54

jedno jest pewne. Trzeba wierzyc do konca. a tak btw. Jak to bedzie, jezeli (odpukac) zdegraduja Juventus? Czy zajmie on ostatnie miejsce, i Mistrzostwo zdobedzie Milan (oraz tabela przesunie sie o jedno "oczko" do gory)? Czy Juventus, jako drugoligowa druzyna bedzie mogla grac w Lidze Mistrzow?

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:57

A czy ktoś nam coś udowodnił? Zpadł jakiś wyrok? A jeśli dzisiaj nas wywalą, a okaże się, że nie ma dowodów, to co? Narazie są podejrzenia i mam nadzieję, że na nich się skończy

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:58

Jeśli mam być szczery to, mimo calej mojej milosci do tego klubu, powinnismy spasc. daloby to nam komfort psychiczny i w pewien sposob wybielilo...

Chcielibyscie sluchac przez kilka nastepnych sezonow od kibibcow innych wloskich, i nie tylko klubow ze jestesmy żalosni? Ja juz sie z takimi opiniami spotykam...

No ale coz...wierny wbrew wszystkiemu!

Make friends for life or make hardcore enemies!
ODPOWIEDZ