Święta Barcelona!
- ZIBI BONIEK
- Juventino
Liga mistrzów 2005-2006 zakończona! Zwycięscą zostaje Barca, która pokonuje Arsenal dzięki widocznej pomocy sędziego :evil: Media nie robią z tego faktu wielkiej afery bo sędzie pomylił się na kożyść wielkiej i bardzo sprawiedliwej Barcy, która zawsze wygrywa dzięki własnemu wielkiemu talentowi :rotfl: A teraz już poważne pytanie! Jak myślicie co by sie dzisiaj dzialo w mediach gdyby to własnie Juventus w miejsce Barcy pokonał Arsenal po widocznej pomocy sędziego? Moim zdaniem było by tak straszliwe zamieszanie że przez najbliższych 10 lat kibice innych klubów by nam wytykali to że kupiliśmy sędziego w finale :evil: Okropne ale prawdziwe! Co jest lepszego w Barcy że im nikt nie wytyka tego że tak wiele razy wygrali dzięki arbitrowi spotkania![/b][/quote]
BIANCO-NERO PER SEMPRE! FORZA JUVE!
- Michal87
- Juventino
Ty a gdzie ty to widziałeś że sędzia pomógł Barcelonie, no chyba nie wtedy jak pokazał słuszną czerwoną kartke i jak niesłusznie zatrzymał gre po faulu Lemana :naughty:ZIBI BONIEK pisze:Liga mistrzów 2005-2006 zakończona! Zwycięscą zostaje Barca, która pokonuje Arsenal dzięki widocznej pomocy sędziego :evil:
No a w sprawie tematu to myśle że Juve by miało przechlapane u kibiców i w mediach powstało by ogromne zamieszanie. Bo o Juve mówią w TVP tylko jak chodzi o jakąś afere (no może ostatnio powiedzieli że Juve zdobyło mistrza ale na powiedzeniu sie skończyło, nie pokazali nic, to jest jakaś kpina).

- LordJuve
- Juventino
[/quote]ZIBI BONIEK pisze:Liga mistrzów 2005-2006 zakończona! Zwycięscą zostaje Barca, która pokonuje Arsenal dzięki widocznej pomocy sędziego :evil: Media nie robią z tego faktu wielkiej afery bo sędzie pomylił się na kożyść wielkiej i bardzo sprawiedliwej Barcy, która zawsze wygrywa dzięki własnemu wielkiemu talentowi :rotfl: A teraz już poważne pytanie! Jak myślicie co by sie dzisiaj dzialo w mediach gdyby to własnie Juventus w miejsce Barcy pokonał Arsenal po widocznej pomocy sędziego? Moim zdaniem było by tak straszliwe zamieszanie że przez najbliższych 10 lat kibice innych klubów by nam wytykali to że kupiliśmy sędziego w finale :evil: Okropne ale prawdziwe! Co jest lepszego w Barcy że im nikt nie wytyka tego że tak wiele razy wygrali dzięki arbitrowi spotkania![/b]
Spotkania nie widzialem wiec nie wiem czy sedzia pomogl czy nie, ale moge sie wypowiedziec na temat dalszej czesci twojego posta. W swietle ostatniej afery zostalibysmy pozarci przez media i kibicow innych klubow jesli to Juve mialoby podobna sytuację. Niestety, moze i Barca robie przekrety, ale ich nikt oficjalnie nie nakryl a nas tak i dlatego wszyscy beda wrazliwi na tego typu sytuacje zwiazane z Juve, taka jest nasza obecna reputacja niestety...

- Mr Cezary
- Juventino
Pomoc sędziego? No bez przesady :lol: Śmiać mi się chce. Sędzia pokazał czerwoną kartkę słusznie, gdyż Eto'o wychodził na sam na sam. Nie rozumiem jak można przypuszczać, że sędzia pomógł Barcie. Przecież mógł uznać bramkę Deco, po tym faulu Lehmanna, a nie przerywać gry, wskazując na rzut wolny 

- Skrzekacz
- Juventino
Czytałem dzisiaj o tym i rzeczywiście sędzia pomógł barcelonie.
1. Eksperci uważali że gol na pocz. meczu powinnien zostać zaliczony, a 'Lechu' powinnien zostać ukarany żółtą kartką. Napewno skończyłoby się to lepiej dla Arsenalu który mógłby grać bardziej ofensywnie, a na bramce stałby bramkarz który ma świetną formę. Sędzia sam powiedział że żałuje decyzji.
2. Spalony przy bramce Eto.
3. Henry był non stop faulowany przez obrońców a sędzia tego nie wychwicił.
4. Henry nie faulował gdy dostał zółtą kartę
Sędzia też pomógł Arsenalowi przy pierwszym golu, ale to za mało w porównaniu z tym co zrobił dla barcy.
1. Eksperci uważali że gol na pocz. meczu powinnien zostać zaliczony, a 'Lechu' powinnien zostać ukarany żółtą kartką. Napewno skończyłoby się to lepiej dla Arsenalu który mógłby grać bardziej ofensywnie, a na bramce stałby bramkarz który ma świetną formę. Sędzia sam powiedział że żałuje decyzji.
2. Spalony przy bramce Eto.
3. Henry był non stop faulowany przez obrońców a sędzia tego nie wychwicił.
4. Henry nie faulował gdy dostał zółtą kartę
Sędzia też pomógł Arsenalowi przy pierwszym golu, ale to za mało w porównaniu z tym co zrobił dla barcy.
- Martin
- Juventino
Nie zdziwilo Was to, ze na przyklad w porownaniu do meczów z Serie A, badz innych lig, w tym W OGÓLE nie pokazywali powtórek z pozycji, które mogły być lub były spalone. Chciałem zobaczyć powtórke przy czerwonej kartce. Bo wczesniej podanie bylo wręcz na granicy. Nie bylo.
Chcialem zobaczyc powtórke przy bramce Eto'o. Byla ale zza bramki Barcy... Troche to dziwne bo przy transmisji z tak wielkiego wydarzenia cos takiego powinno byc.
Chcialem zobaczyc powtórke przy bramce Eto'o. Byla ale zza bramki Barcy... Troche to dziwne bo przy transmisji z tak wielkiego wydarzenia cos takiego powinno byc.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- mati_juve
- Juventino
Moim zdaniem sędzia po prostu zawiódł :? nie wytrzymał presji czy coś w tym stylu. Popełnił bardzo wiele błędów, i to zarówno drobnych jak i ogromnych :doh:
1. Jak on mógł nie uznać bramki Barcy po faulu na Eto
to było poprostu żałosne
2. Gol na 1 : 1 był szczelony z metrowego spalonego :!: :doh: I można było to zobaczyć nawet na tych powtórkach zza bramki Barcy.
3. Henry dostał żółtą kartke za starcie w którym nz początku zabrał piłke czystym i pięknym wślizgiem, a potem został podeptany przez Van Bomela (chyba, nie jestem pewien) :doh:
4. Arsenal zdobył bramke po odgwizdaniu faulu na Ebue, który nie miał nawet fizycznego kontaktu z obrońcami Barcy :doh:
Mam wrażenie że razem z rozwojem piłki nożnej poziom sędziowania opada, to co robili sędziowie w tej lidze mistrzów woła po prostu o pomste do nieba, przypomne tylko nieuznany gol milanu w meczu z barceloną
A co do wczorajszego finału (pomijając największą gwiazde spotkania - sędziego) to jestem załamany, nienawidze barcelony już do tego stopnia że w półfinale milan - barca byłem całym sercem za milanem :!:, nie wspominając już o mojej sympatji do kanonierów i Henrego. No cóż wyszło jak wyszło mecz był wypaczony chociaż Henry pokazał kawałek dobrej gry, jak na to nie patrzeć grał osamotniony na stoperów barcy i nie miał z nimi większych problemów
, przyćmił też Ronaldinho który w najważniejszym meczu w swojej dotychczasowej karierze po prostu zawiódł
. Lecz w całym meczy najdardziej nie podobała mi sie końcówka gdy to grające piękny i radosny fudbol gwiazdy barcy podawału sobie piłke tuż przed swoim polem karnym :? Albo mi sie zdaje albo coś było nie tak :?
1. Jak on mógł nie uznać bramki Barcy po faulu na Eto

2. Gol na 1 : 1 był szczelony z metrowego spalonego :!: :doh: I można było to zobaczyć nawet na tych powtórkach zza bramki Barcy.
3. Henry dostał żółtą kartke za starcie w którym nz początku zabrał piłke czystym i pięknym wślizgiem, a potem został podeptany przez Van Bomela (chyba, nie jestem pewien) :doh:
4. Arsenal zdobył bramke po odgwizdaniu faulu na Ebue, który nie miał nawet fizycznego kontaktu z obrońcami Barcy :doh:
Mam wrażenie że razem z rozwojem piłki nożnej poziom sędziowania opada, to co robili sędziowie w tej lidze mistrzów woła po prostu o pomste do nieba, przypomne tylko nieuznany gol milanu w meczu z barceloną

A co do wczorajszego finału (pomijając największą gwiazde spotkania - sędziego) to jestem załamany, nienawidze barcelony już do tego stopnia że w półfinale milan - barca byłem całym sercem za milanem :!:, nie wspominając już o mojej sympatji do kanonierów i Henrego. No cóż wyszło jak wyszło mecz był wypaczony chociaż Henry pokazał kawałek dobrej gry, jak na to nie patrzeć grał osamotniony na stoperów barcy i nie miał z nimi większych problemów

...:::AVE JUVE:::...
- juveman7
- Juventino
Szpakowski:
Genialna Barcelona, niesamowici katalończycy, finezyjna Barca, fenomenalne zagrania katalończyków. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja mówię to oficjalnie. Komentatorom i dziennikarom w Polsce odbiło totalnie na tle Barcelony. Oni mogli wczoraj strzelić 10 goli z 20 metrowych spalonych, a w studiu pomeczowym gadali by o najlepszym , genialnym terefere Ronaldinho.
W meczu było wiele kontrowersyjnych sytuacji, a realizator nie pokazał powtórek
Po prostu Barcelona jest wniesiona w niebogłosy, mogą oni robić na boisku co im się podoba, lecz zawsze wyjdą obronną reką, bo przecierz to jest wielka Barca :rotfl: ŻENADA.
Przecierz w Polskich gazecie nie napiszą coś złego o Barsie, a nie daj Boże jakby jakiś gośc powiedział coś nieodpowiedniego na katalończyków w wiadomościach sportowych to by zostałby obdarty ze skóry przez dziennikarzy polskich ze Szpakiem na czele.
Genialna Barcelona, niesamowici katalończycy, finezyjna Barca, fenomenalne zagrania katalończyków. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja mówię to oficjalnie. Komentatorom i dziennikarom w Polsce odbiło totalnie na tle Barcelony. Oni mogli wczoraj strzelić 10 goli z 20 metrowych spalonych, a w studiu pomeczowym gadali by o najlepszym , genialnym terefere Ronaldinho.
W meczu było wiele kontrowersyjnych sytuacji, a realizator nie pokazał powtórek

Po prostu Barcelona jest wniesiona w niebogłosy, mogą oni robić na boisku co im się podoba, lecz zawsze wyjdą obronną reką, bo przecierz to jest wielka Barca :rotfl: ŻENADA.
Przecierz w Polskich gazecie nie napiszą coś złego o Barsie, a nie daj Boże jakby jakiś gośc powiedział coś nieodpowiedniego na katalończyków w wiadomościach sportowych to by zostałby obdarty ze skóry przez dziennikarzy polskich ze Szpakiem na czele.

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 21:25 przez juveman7, łącznie zmieniany 1 raz.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- mati_juve
- Juventino
Najwyższy czas by sie obudzić : Barca z Ronaldinho na czele są teraz modne :!: (a jak wiadomo moda omamia). W co drugich wiadomościach sportowych rozgłaszają byle pierdołe na temat Barcelony bo wyliczyli że sie po prostu dobrze sprzedaje :!: A i jeszcze słówko na temat kibiców Barcelony: to są w większości te same lamusy co kilka lat temu wielbili galaktyczny Real, który teraz zdziadział do końca i oni teraz już nie widzą sensu jemu kibicować, real wyszedł z mody a przyszła Barcelona duma Kataloni
brak słów :?
mam nadzieje że moda nie ogłupi wszystkich przynajmniej My sie nie dajmy

mam nadzieje że moda nie ogłupi wszystkich przynajmniej My sie nie dajmy

...:::AVE JUVE:::...