Arsenal vs Barcelona 1:2

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Tom A Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:08

@djse : niestety ale to ty jesteś ślepo wpatrzony w Barce i pana R. Pomyliłeś adresy jeśli chodzi o wychwalanie zespołu i piłkarzy : to jest JUVEPOLAND a nie BARCELONA FC. :think: Skoro tak się zachwycasz druzyną która nic nie pokazuje to zmień ulubiony klub...ale przecież tylko typowy ignorant ( którym ty oczywiście nie jesteś :rotfl: ) może zaprzeczać wspaniałości Barcy :rotfl: Obiektywizm to słowo znane ci tylko ze słownika ...ale jak ktoś moze dyskutować z największym znawcą futbolu ???? :whistle:
Jeśli chodzi o Arsenal to chłopaki zrobili co należy grając w 10 mieli przewagę w poziomie gry a zabrakło jedynie skuteczności Henry którego żaden z obrońców Barcy nie był wstanie zatrzymać !

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:29

Robi się gorąco na forum :think:

Mecz... tak jak zapewne większość fanów JUVE chciałem, aby to Arsenal wygrał. Muszę pogratulować chłopakom, bo nawet grając w 10, dotrzymali kroku Barcelonie. Aż strach pomyśleć jak wyglądałby mecz, gdyby Lehman nie dostał kartki :think: Trzeba przyznać, że wygrała drużyna, która zdobyła więcej bramek ( :prochno: ). Szkoda, że Henry nie wykorzystał chociaż jednej z kilku dogodnych sytuacji. Znakomicie grał w środku pola, praktycznie nie do zatrzymania, ale nie miał dnia na zdobywanie bramek. Doskonale kierował drużyną, która walczyła do samego końca. Naprawdę duże brawa :bravo:

Jeśli chodzi o Barcę... zagrali poprostu swoją piłkę i tyle. Ładne, szybkie akcje. Udało się dwa razy zaskoczyć defensywę Arsenalu i wygrali. Szczere gratulacje :-D

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:31

napisałem "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" nie dla tego że jestem rasistą tylko dlatego by pokazać jak bardzo nie nawidzę barcy i ich "fanów" (z których 50% nie wie nawet kto u nich grał jeszcze 3, 4 lata temu) a co do wypowiedzi że eto jest najlepszym napastnikiem na świecie to mogę powiedzieć tylko jedno zlatan nawet w obecnej formie jest 100 razy lepszy od niego!!!

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:38

@djse "Wogole widzieliscie sytuacje po jakich padaly bramki??"
no właśnie widzieliśmy jak barca zdobyła 1 bramkę.... z 2 metrowego spalonego

zajrzyj do regulaminu. Kornknot

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:47

Po pierwsze za teksty : "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i małpa" mam nadzieję ,że was zbanują. Nie cierpie takich piperzonych rasistów. WON z tego forum wszelkim rasistom. A ty jeden z drugim jestes bialy ,brzydki i zakompleksiony i obrazasz ludzi ktorym do piet nie dorastasz.
Tom a Juve napisał :
to jest JUVEPOLAND a nie BARCELONA FC. Think Skoro tak się zachwycasz druzyną która nic nie pokazuje to zmień ulubiony klub...
Ja kibicowalem Juve jak ty jeszcze w majtki szczałeś więc daruj sobie takie tam. A jak Juve odpadlo to kibicowalem Barcelonie ,bo zasłużyła sobie na ten tytuł.
Coż Ronaldinho. Typowa mentalność Polaka jak ktoś jest dobry ,bądź mu się powodzi to trzeba go z "urzędu" nienawidzieć...
Jeżeli mówisz o przereklamowanych to był taki jeden - Beckham ,ale proszę nie porównuj Ronaldinho i Becksa.
Nie ukrywam ,że kibicuję temu zawdonikowi ,bo trochę przypomina mi Del Piero. Zaskarbił sobie uznanie grą ,a szacunek tym jaki jest poza boiskiem ,ile znaczy dla niego drużyna ,a nie pogoń za kasą. Podobnie ja Alex.
A jeżeli ktoś mówi ,że ludzie się podniecają nie wiadomo czym to śmieszny jesteś. Wszyscy są głupi tylko jeden "znawca" który ma rację...
Ja w przeciwieństwie do "Arsenal fans" nie zaprzecze klasy Henry-ego i doceniam to co robi jak gra. Mimo tych niewykorzystanych sytuacji ,byl jednym z lepszych na boisku.

Ktos napisal ,ze Eboue nieslusznie dostal żółta kartkę i grał asekuracyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: --- spuśćmy na to zasłonę milczenia . WIDZIELIŚCIE TEN FAUL ????? On za ten faul mógłby dostać czerwoną. A co dopiero żółta niesprawiedliwa.
Kończę dyskusję ,bo dyskutować można z przemyśleniami racjonalnymi w najmniejszym stopniu a nie pustymi hasłami.
Eboue nesprawiedliwie dostał żółta. Żart roku :):):):)::):):):):):):) :rotfl:

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:56

Boze, jak dobrze, ze na swiecie są takie pionki jak "djse" i "mateo 369", świat wydaje sie taki weselszy i piekniejszy :prochno: :lol:

co do samego meczu, byłem za Arsenalem. bo lepiej zeby najlepszy okazal sie ten, kto pokonal Juventus :wink: ale Barca w finale okazala sie lepsza, nie bede plakal, to nie sa moje ukochane kluby. wiec wielkie brawa dla Barcy za wygrana, a dla Kanonierow za walczenosc.

piekne byly sceny, kiedy Henry rozmawiam z Giulym i jego synkiem, oraz reszta ekipa Barcy, nie wygladal na zasmuconego, wiedzial, ze wygral lepszy. prawidzwy mistrz, brawa :bravo:

p.s. @djse: wiecej emotek chlopie, bedzie kolorowo :smile:

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:57

Mecz Barcelona - Arsenal można określić mianem meczu wspaniałych drużyn, których zaciekłość, walka i determinacja sprawiły, że obydwie znalazły sie w ścisłym finale Ligi Mistrzów. Osobiście nie kibicowałem, żadnej z drużyn. Ale wiedziałem, że kazdą z drużyn stać na zwyciestwo. Barcelona mając w składzie takich zawodników jak Ronaldinho, Eto'o, Larsson nie mogła rozpracować, do bodajze 76 minuty, drużyny Arsena Wengera. Mało tego...grała z przewagą jednego zawodnika. Arsenal dzielnie stawiał opór drużynie z Katalonii i za to należy im się szacunek. Lecz Barcelona to Barcelona. Niespełna 5 minut zadecydowało o tym, że to oni wznieśli puchar w geście tryumfu. Miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie to Juve będzie się cieszyć ze zdobycia tego trofeum. Pozdro

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:04

@ zlatan sc - masz jakies problemy to zapraszam na priva ,a nie robisz smietnisko z forum. Myslisz ,ze kogos zdezawoujesz określeniami "pion".
Pionem to może ty jesteś . Ilość emotikonów jest proporcjonalna do glupoty której dotyczy. Jak czytales to moze zrozumiesz ,chociaz nie wymagam od ciebie takich skomplikowancyh czynnosci jak myslenie i rozumowanie...

Nie masz nic konkretnego do napisania ,tylko atakowanie to idz na forum dla pokrzywdzonych przez zycie i nature.

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:05

ja dostałem ostrzeżenie za to że niby jestem rasistą więc to samo powinien dostać niejaki "zlatan_sc" za to że nazwał mnie pionkiem jak masz koleś kompleksy to powiedz a nie nazywasz innych pionkami :twisted:

no nie no nadal nikt nie zareagował ja dostałem ostrzeżenie za taką głupotę jaką jest napisanie 2 postów jeden po drugim a koleś nazywa mnie PIONEM i zero reakcji i to ma być sprawiedliwość jak tak to nie wiem po co wogóle jest ten regulamin!!!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 15:58 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:18

uderz w stół a nożyce się odezwą :smile:
moge dostac kartke, bardzo prosze, tylko ja nie jestem rasita ;)
@djse: myslisz, ze tekstem z mysleniem i pisaniem chciales mi wejsc na abmbicje, czy zablysnac jakze byskotliwa, ciętą ripostą ;) nie kpij sobie i sam nie zasmiecaj forum swoimi marnymi wypocinami ;)
nie mam zamiaru pisac do zadnego z was na priv, nie mam czasu na idiotyczne dyskusje ;) jak chcecie to sami napiszcie, jak znajde chwilke to moze napisze do was. żegnam szanownych panów.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:34

Oglądając mecz przyznam, ze Arsenal dopuki gral w komplecie grał lepiej niz Barcelona środek pla zdominowali i kto wie czy Barca nie zawdziecza tego tytułu sedziemu ktory pokazał Lemannowi czerwona kartke. Mimo iz "Kanonierzy" grali w 10-ciu strelili bramke takiej druzynie jak Barcelona, moim zdaniem gdyby karte otrzylam np. Pires a nie bramkarz Arsenalu to kto wie czy Arsenal by nie utrzymal tego kozystnego wyniku (1:0) do końca meczu. Przy pierwszej bramce bramkarz (rezerwowy) "Kanonierów" nie był dobrze ustawiony ewidentnie widac ze stal za daleko od pierwszego słupka no a Eto to wykorzystał przy drogiej piłka przeszła mu pod nogami no przypadek czy moze stres z powodu wystapienia z takim wanzym meczu i co za tym idzie nie pelna koncentracja. Mozemy sobie gdybac co by było gdyby... Barca wygrała napewno zasluzenie patrzac na caly ich sezon i jeszcze raz gratulacje dlanich za to.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:59

jeszcze dwa zdania ode mnie. Idąc do rynku natrafiłem na gazetę "Metro". A kto był na okładce artykułu ? Ronaldinho... z jednej strony rozumiem, że Brazylijczyk to ikona obecnej Barcy, ale dlaczego na okładce widniał piłkarz, który wczoraj zagrał nijako ? na miano "króla Sant Dennis" zasłużył sobie Henka Larsson. A o nim w artykule jak na lekarstwo.

PS - Czy w Brazylii nie uczą geografii ? :smile:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 16:15

Nic tylko pogratulować obu drużynom świetnego widowiska...szkoda tylko że Lehmann dostał czerwoną kartke w 18 minucie...wtedy mecz mógłby się potoczyć inaczej...Tak patrząc na grę Barcy w pierwszej połowie to nic prawie nie pokazali...W drugiej połowie wzięli się do roboty i oczywiście fenomenalny Ronaldinho,ale moim zdaniem bohaterem takim cichym ale był Valdes...obronił 3 sytuacje sam na sam z Henry'm...Nieźle się pokazał Larsson po wejściu...można było podziwiać technikę piłkarzy Barcy i pogratulować nosa trenerskiego Rijkaardowi...ale moim zdaniem to Arsenal zasłużył na brawa za ten sezon w LM i za ten finał.Szkoda że to nie oni go wygrali.

...Taka miłość jest jedna...Juve
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 16:20

@pan Zambrotta - masz rację i za to właśnie nie lubię barcy i ligi hiszpańskiej gdzie by nie popatrzeć to tylko barca ronaldinho i nic więcej w sporcie na tvp juve gra z milanem prawdopodobnie o mistrzostwo a oni o tym ani słowa a barca i real grają z jakimiś przeciętniakami to pokazują (chyba nie było kolejki żeby nie pokazali ligi hiszpańskiej) w każdej gazecie sportowej czy to poniedziałek czy piątek (już nie dziwię sie że w brawo sport:) ale nawet w tak poważnej gazecie jak przegląd sportowy) zawsze jakieś zdjęcie, artykół na ich temat normalnie paranoja jakaś :twisted: :angry:

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 16:30

No i po finale. Barca samym meczem wogle nie zasłużyła na zwycięstwo jednak jeśli chodzi o sezon to grali bardzo dobrze jak nie najlepiej. Katalończycy grali totalną klape nie mieli żadnego pomysłu na dobrze zorganizowaną defensywę Arsenalu. Mysle ze jakby Kanonierzy grali w 11 to mogło być bardzo różnie. Lehman już chyba za bardzo nie chciał puścic gola czerwień jak najbardziej mu się należał.
Ronaldinho jak cała Barca chyba nie sprostali presji. Myślałem ze on będzie bohaterem no ale jego pies nie nauczył go walczyc z naciskiem ze strony zewnętrzenj :lol:
Brava :bravo: :bravo: :bravo: dla Larsona bo to dzięki niemu Barecelona może się cieszyć, m. in. z wielkiego szczęścia.

PS Jak Szpakowski ma zamiar komentować MS to ja chyba wyłąze głos. (Trzeciak nie był lepszy :| )

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
ODPOWIEDZ