Zostaniemy zdegradowani??!!
- Gooray
- Juventino
Widze że Waldini znalazł dowody już w tej sprawie i jest święcie pewien że Juventus ustawiał mecze, przekupywał sędziów itp. Niestety zasmuce cię jeden z działaczy FIGC powiedział: "prowadziłem IDENTYCZNE rozmowy ze WSZYSTKIM prezesami". Czyli jeżeli były to "nieczyste " rozmowy tzn że ten wasz Inter też jest w to zamieszany...

- Andryk
- Juventino
nie wiedziałeś, że Waldini jest prokuratorem w tej sprawie?! :shock: :shock: :shock:VariaTH pisze:Widze że Waldini znalazł dowody już w tej sprawie i jest święcie pewien że Juventus ustawiał mecze, przekupywał sędziów itp. Niestety zasmuce cię jeden z działaczy FIGC powiedział: "prowadziłem IDENTYCZNE rozmowy ze WSZYSTKIM prezesami". Czyli jeżeli były to "nieczyste " rozmowy tzn że ten wasz Inter też jest w to zamieszany...
- Waldini
- Interista
Smiejcie sie poki jeszcze mozecie sie smiac. A juz wkrotce ja zaczne sie smiac z tego ze polecicie do serie B, C albo D
Zazdrosc mnie niby zzera... Z jakiego powodu? Z tego ze Inter nie kupuje mistrzostw tak jak Juventus?? Faktycznie jest czego pozazdroscic :rotfl:
Zazdrosc mnie niby zzera... Z jakiego powodu? Z tego ze Inter nie kupuje mistrzostw tak jak Juventus?? Faktycznie jest czego pozazdroscic :rotfl:
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- Szymek
- Juventino
Wszystko jest jasne bo jak narazie Interu nie stać na scudetto, na które już zbiera fundusze przez kilka ładnych lat :lol:Waldini pisze:Zazdrosc mnie niby zzera... Z jakiego powodu? Z tego ze Inter nie kupuje mistrzostw tak jak Juventus?? Faktycznie jest czego pozazdroscic :rotfl:
- 29
- Juventino
Wiesz jak to się skończy ?? odbiorą nam 12 punktów z tego sezonu :-D a Milanowi 11 ście :-D a Ty będziesz płakał bo Inter znowu nie ma Scudetto... może za 15 lat się uda.... albo nie... JUŻ W PRZYSZŁYM SEZONIE nikt was nie pokona :rotfl:Waldini pisze:Smiejcie sie poki jeszcze mozecie sie smiac. A juz wkrotce ja zaczne sie smiac z tego ze polecicie do serie B, C albo D![]()
- Gooray
- Juventino
Nie bądź taki pewny... Śledzctwo się dopiero zaczęło...Waldini pisze:Zazdrosc mnie niby zzera... Z jakiego powodu? Z tego ze Inter nie kupuje mistrzostw tak jak Juventus?? Faktycznie jest czego pozazdroscic :rotfl:
Ja bym powiedział, że nie maja pieniędzy bo kupują zawodników po 2 razy większej cenie niż normalnie, oni i tak potem i mało pomagają, a Inter jak nie zdobywał tak nie zdobywaSzymek pisze:Wszystko jest jasne bo jak narazie Interu nie stać na scudetto, na które już zbiera fundusze przez kilka ładnych lat :lol:

- Wadzgi
- Juventino
Ja za odejściem Moggiego bylem od dłuższego czasu. Co do degradacj poczekajmy, wisła za pobicie piłkarzy arki dostali śmiesznie niską kare a afera była też 1 w historii Polski, wiec w pilce byli równi i równiejsi i tak bedzie zawsze. Hmmm z 2 strony panowie to nie jest tak prosto zwalic wszytko na JUve i LAzio bo jak taki Moggi zacznie sypać to afera może byc stoktoć wieksza, wiec tak jezeli afera by dotyczyla 1 klubu to sytuacja jest prosta ale tutaj nie bedzie tak łatwo. ja mam nadzieje ze zostaniemy w seria A przy czym odebranie tytulu z zeszlego sezonu. Druga sprawa nie ma jeszce dowodow juve sie wybronilo w aferze z dopingiem gdzier byly dowody wiec poczekajmy nie macie pojecia jaka sile ma PIENIADZ, mysle ze przed odejsciem Moggi uzyje swoich wtykow aby juve zostalo. Pewnio zakonczy sie tak Moggi powie ja wezme wszytko na siebei i odejde z sportu za to nei pociagne za soba kolejnych ludzi i dzialaczy a wy nalozyc ie kare i odbierzecie pkt . TAK MYSLE
pozdro 600 FORZA JUVE
pozdro 600 FORZA JUVE
Waca
- Tombalu
- Juventino
Spokojnie z ta degradacja
Tak naprawde to co jest w tych zapisach i co z nich wynika ?? Poczekajmy na działania prokuratury i wstrzymajmy sie z wydawaniem sądów juz teraz.
Dzis ciesze sie ze scudetto !!!
I dzis tez jestem pewny, iz za przeciekami w prasie stal Berlusconi. Dzisiejsze jego słowa to tylko potwierdzaja. Gośc mowi o sprawiedliwosci i czystosci a tak naprawde to iloscia spraw w sadzie moze rownac sie tylko z Lepperem.
I jeszcze jedno - Berlusconi ma juz kompleks JUVE. NIe dosc ze JUVE ma 2 scudetto z rzedu to jeszcze jego partia przegrała z socjalistami - lewica, z która nasz klub jest kojarzony. Facet ma kompleks JUVE i sie msci !!

Tak naprawde to co jest w tych zapisach i co z nich wynika ?? Poczekajmy na działania prokuratury i wstrzymajmy sie z wydawaniem sądów juz teraz.
Dzis ciesze sie ze scudetto !!!
I dzis tez jestem pewny, iz za przeciekami w prasie stal Berlusconi. Dzisiejsze jego słowa to tylko potwierdzaja. Gośc mowi o sprawiedliwosci i czystosci a tak naprawde to iloscia spraw w sadzie moze rownac sie tylko z Lepperem.
I jeszcze jedno - Berlusconi ma juz kompleks JUVE. NIe dosc ze JUVE ma 2 scudetto z rzedu to jeszcze jego partia przegrała z socjalistami - lewica, z która nasz klub jest kojarzony. Facet ma kompleks JUVE i sie msci !!
- Waldini
- Interista
Genua poleciala za jeden, jedyny mecz a wy sie ludzicie, ze nie spadniecie po takiej aferze??
Nie no podziwiam, pogratulowac optymizmu. Widze, ze to dzis "wywalczone" scudetto dodalo wam takiej werwy, ze juz zapomnieliscie, ze wasz klub wisi nad przepascia. No coz to najwyzej wy sie obudzicie z reka w nocniku a nie ja.
Nie no podziwiam, pogratulowac optymizmu. Widze, ze to dzis "wywalczone" scudetto dodalo wam takiej werwy, ze juz zapomnieliscie, ze wasz klub wisi nad przepascia. No coz to najwyzej wy sie obudzicie z reka w nocniku a nie ja.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

- Mr Cezary
- Juventino
Ciekawe tylko skąd wiesz, że Juve kupiło więcej niż jedno Mistrzostwo? Przecież jak na razie zarzuty dotyczą tylko poprzedniego sezonu. Zresztą tak naprawdę, to w poprzednim piłkarze także zostawili płuca na boiskach, a sędziowie nie pomogali im, aż w tak dużym stopniu, żeby od razu aferę robić :doh: Ciekawe, że nikt się wcześniej nie zorientował, że Lazio czy Fiorentina też ustawiały meczeWaldini pisze:Zazdrosc mnie niby zzera... Z jakiego powodu? Z tego ze Inter nie kupuje mistrzostw tak jak Juventus?? Faktycznie jest czego pozazdroscic :rotfl:

- juverm
- Juventino
Chyba trochę obraziłeś LepperaTombalu pisze:I dzis tez jestem pewny, iz za przeciekami w prasie stal Berlusconi. Dzisiejsze jego słowa to tylko potwierdzaja. Gośc mowi o sprawiedliwosci i czystosci a tak naprawde to iloscia spraw w sadzie moze rownac sie tylko z Lepperem.

Ja mam nadzieję że nie zostaniemy zdegradowani. Samo Calcio straciłoby grube miliony na degradacji samego Juventusu a co dopiero Juve, milanu, Lazio i Violi

- RadeKas
- Juventino
Zrozum zasadnicza kwestie. Genua zostala zlapana z walizka kasy w lapie. Tam sprawa byla oczywista. Tutaj mamy do czynienia z ROZMOWAMI telefonicznymi, w ktorych nie padaja slowa "dobra to ja zaplace ci 240000 a wy przegracie mecz, ok?". Doradzam cierpliwosc i nie wystawianie wyrokow przed zakonczeniem sprawy. Czy to na prawde jest takie trudne? Wiem, ze radosc z klopotow Juve jest ogromna, nawet to rozumiem, ale czasami trzeba spojrzec zza kurtyny jadu i wykazac sie pewna doza spokoju tak jak to robi na przyklad MaxACM (mam nadzieje, ze nie przekrecilem nicka).Waldini pisze:Genua poleciala za jeden, jedyny mecz a wy sie ludzicie, ze nie spadniecie po takiej aferze??
srali muszki będzie wiosna
- wloski
- Juventino
Ja już sie w tym temacie mocno nie wypowiadam, bo czekam na wyrok, który będzie znany za około tydzień. Niemam powodów by się teraz stresować, jedynie co mnie denerwuje to "gierki" ze strony innych fanów Calcio...
Zobaczcie sami...

Zobaczcie sami...

- LordJuve
- Juventino
Niezbyt przyjemny widok, niestety każdy(oczywiscie nie majac na uwadze kibicow Juve) chce aby Juve zosatło zdegradowane z prostego powodu. Taki Milan czy Inter może coś w Serie A ugrają, bo skoro nie będzie już Juventusu to droga na tron Mistrza Włoch będzie wolna, taka jest bolesna(dla nie kibicow Juve) prawda...wloski pisze:Ja już sie w tym temacie mocno nie wypowiadam, bo czekam na wyrok, który będzie znany za około tydzień. Niemam powodów by się teraz stresować, jedynie co mnie denerwuje to "gierki" ze strony innych fanów Calcio...
Zobaczcie sami...