Edgar Davids - Heart of the warrior
- Bukol87
- Juventino

Autorzy:strona techniczna - bukol87 udostepnienie materialow - adi666666
Rozmiar:42.1mb
Muzyka: Terence Jay "One Blood", Bon Jovi "Have a nice day"
Czas trwania: 3:06
Moja pierwsza kompilacja o najlepszym defensywnym pomocniku swiata Edgarze Davidsie.
Prosze o krytyczne uwagi. Uwazam ze kompilacja jest warta zobaczenia. Serdecznie polecam!!!
Podziekowania dla adi6666666 bez ktorego na pewno bym sobie nie poradzil
http://rapidshare.de/files/20150146/Hea ... r.wmv.html
http://www.megaupload.com/?d=3RERSN9K
http://www.sendspace.com/file/trcznp
Zwracam sie z ogromna prosba jesli ktos posiada szybkie lacze zeby zamiescil ta kompilacje na yousendit albo na megauploadzie bo ja niestety mam predkosc ok 6KB/s wiec nie poszaleje:/ Z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 19:04 przez Bukol87, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bartas_01
- Juventino
Jestem pod wrazeniem;)) film naprawde swietny! doskonale pokazuje mozliwosci naszego bylego gwiazdora.. i szczerze to az sie w oku kreci jak sie takie cos oglada i patrzy ze Juve mialo kiedys takiego zawodnika No ale trudno sie mowi i trzeba zyc dalej Pozdrawiam
- The_Sickness
- Juventino
Dobra kompilacja, pokazuje wszytskie cechy pitbulla. Fajnie, ze ktoś zajął się zrobieniem filmiku o nim. Respect. Teraz ogólnie poszukuje komplacji, o byłych graczach juventusu, z okresu gdzie mietli wszystko na własnym i krajowym podwórku.
- Bukol87
- Juventino
Ciesze sie ze Ci sie podoba szczerze mowiac jak robilem ten film rowniez mialem takie odczucia. Edgard Davids to byl zawodnik na ktorego z przyjemnoscia sie patrzylo a przede wszystkim mial heart of the warrior 
W zwiaku z tym ze to moja pierwsza kompilka powiedzcie cos o stronie technicznej co powinienem poprawic. teraz zauwazylem ze w dwoch momentach moglem zrobic lepsze przejscia :?

W zwiaku z tym ze to moja pierwsza kompilka powiedzcie cos o stronie technicznej co powinienem poprawic. teraz zauwazylem ze w dwoch momentach moglem zrobic lepsze przejscia :?
- The_Sickness
- Juventino
OK. Więc, pierwsze co sie rzuca w oczy, to niegodna takiego wojownika jak Edgar, czcionka zapowiadająca kompilacje, o ile się nie myle Comic Sans i ten motyw wejścia i wyjścia żywcem jak z PowerPointa. Mogłeś zacząć odrazu od zdjęcia edgara z napisem na górze. Ja osobiście nie lubie efektu, takiego rozmycia, jezeli wiesz o co mi chodzi, więc dla mnie mogło by go tam nie byc. Jeżeli chodzi o przejscia między filmikami to są one wporządku. Szkoda, ze nie ma jakiegos motywu przewodniego np. rozwój kariery lub coś w tym stylu. Muzyka moze być, chodz do tak walecznego piłkarza, przydało by się coś mocniejszego.
Jest to typowa kompilka o jednym piłkarzu, czyli zestawienie materiałów o nim. Mi się ona podoba, wybrałeś fajne momenty np. jak edgar potrafił ładnie skościć
Jest to typowa kompilka o jednym piłkarzu, czyli zestawienie materiałów o nim. Mi się ona podoba, wybrałeś fajne momenty np. jak edgar potrafił ładnie skościć

- Pagi
- Juventino
Mi sie twoja prezentacja podobała. Jeżeli mógłbym coś powiedzieć to radziłbym żebyć pokazał więcej jego techniki aniżeli walki. Nei mówie o reklamach tylko o trickach i zagraniach technicznych jakimi popisywał się na boisku. Miałęś kilka ładnych ale troche za mało. Jeszcze jedno pytankoi skąd masz te wszystkie materiały???
- Bukol87
- Juventino
materialy udostepnil mi adi6666666
Ma na kompie kilkadziesiat gigabajtow na temat Juve wiec bylo w czym wybierac troche tez z takich filmikow o tottenhamie. Wstep byl z meczu finalu Lm.
@pagi wiesz tematem bylo "serce wojownika" wiec chcialem sie oprzec na walce bo to element ktory w pilce noznej uwielbiam

@pagi wiesz tematem bylo "serce wojownika" wiec chcialem sie oprzec na walce bo to element ktory w pilce noznej uwielbiam
- Bukol87
- Juventino
Wiesz ja 2 dni temu mialem w rekach Windows Media MakerThe_Sickness pisze:OK. Więc, pierwsze co sie rzuca w oczy, to niegodna takiego wojownika jak Edgar, czcionka zapowiadająca kompilacje, o ile się nie myle Comic Sans i ten motyw wejścia i wyjścia żywcem jak z PowerPointa.

- Pagi
- Juventino
bukol87 pisze: @pagi wiesz tematem bylo "serce wojownika" wiec chcialem sie oprzec na walce bo to element ktory w pilce noznej uwielbiam
Wiem wiem i rozumiem. Tylko to była taka mała sugestia na przyszłość:D Jakbyś jeszce kiedyś robił o WIELKIM Davidsie jakąś kompilacje:D
- Adi666666
- Juventino
Adi doskonale połączyłęś moje pliczki i powstała zarabista kompilka. Przypomne wszystkim że to pierwsza kompilka duetu bukol87 & Adi666666 . Planujemy stworzyć cały arsenał kompilacji o Juve 8)
Wielkie dzieki wam za komenty .... za słowa krytyki , ktore napewno będa mniejsze już gdy powstanie kolejne dzieło
Wielkie dzieki wam za komenty .... za słowa krytyki , ktore napewno będa mniejsze już gdy powstanie kolejne dzieło

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Axel
- Juventino
Kompilacja bardzo dobra. Oglądałem ją z zaciekawieniem, muzyka świetnie zgrana z mat. zawartymi w filmie, dobra jakość video; jedyne do czego można się przyczepić to niepotrzebne efekty użyte podajże w 4 momentach ale to tak tylko na marginesie.
Muzyka: 10/10
Jakość mat: 9/10
Ilość mat: 8+/10
Frajda: 9+/10
OCENA: 9/10
Muzyka: 10/10
Jakość mat: 9/10
Ilość mat: 8+/10
Frajda: 9+/10
OCENA: 9/10

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Bukol87
- Juventino
http://www.sendspace.com/file/trcznp
jesli ktos nie lubi sciagac z rapida to prosze link na sendspace.
wysokich transferow!
jesli ktos nie lubi sciagac z rapida to prosze link na sendspace.
wysokich transferow!