Sezon 2005/06: Mistrzem Polski jest Legia!
- Spitfire
- Juventino
chodzilo o to,że czuć w lidze świeże powietrze, mamy innego mistrza,pokazało się kilka ciekawych zespołów,jak Korona czy stare-nowe Zagłębie. W sumie wg.mnie liga ruszyła troche do przodu.Jak jeszcze będzie dobry Lech to za rok może być bardzo ciekawie na górze:)herr_braun pisze:Nie rozumiem co miałeś na myśliSprzęgło pisze:A z drugiej strony troche nam się liga ..wietrzy".![]()
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- bblackk
- Juventino
Oczywiście masz rację. Pomyliło mi się, bo w 2001r. wygrali Puchar Polski.Pelson pisze:W 2000bblackk pisze: Pamiętam, ale pamiętam też, że w 2001r. Mistrzem Polski była Polonia Warszawa...
Ten rok też zapadnie w historii klubu, jednak zgoła z odmiennej przyczyny

Legia Mistrzem 8)
Wydarzenia na Reymonta, w Krakowie wołają o pomstę do nieba. Mecz jak o Puchar Sołtysa, brakowało tylko krów w tle, szkoda gadać... :roll:

- mesju
- Qualità Juventino
Nic dodać, nic ująć...UlTrAs pisze:[']
To się doczekałem czasów... Legia mistrzem :roll:
powodzenia w LM :lol:
Ale mi się smutno zrobiło
Mam nadzieję, że przegracie z Wisłą :twisted:
GRATULUJE ZWYCIĘSTWA

- białas
- Juventino
Legia mistrzem. ja, jako kibic Jagiellonii nie lubię drużyny z Warszawy, ale trzeba przyznać, że w przekroju całego sezonu była najlepsza ze stawki pierwszoligowców. została przerwana pięcioletnia hegemonia Wisły, która po wyprzedaniu najlepszych graczy nie była w stanie obronić mistrzostwa Polski. może to i lepiej, bo liga, pomimo słabego poziomu, wyrównuje się. trzeba jednak poczekać na przyszły sezon, żeby stwierdzić, czy poziom się podniesie. w tym sezonie zwyciężyła Legia. mam nadzieję, że dobrze się pokarze w europejskich pucharach, bo mam wrażenie, że Wisła z każdym rokiem chciała coraz bardziej, a zarazem po każdym sezonie miała w pamięci lata poprzednie (czyt. porażki).
- Robert 10
- Juventino
Chociaż nie jestem z Warszawwy i nie kibicuję temu klubowi to gratuluję im wywalczenia zasłużonego mistrzostwa.
Jeśli w najbliższym okienku nie sprzedadzą najlepszych zawodników i kupią paru, to jest bardzo prawdopodobne że w najbliższym roku znowu będą świętowac.

Jeśli w najbliższym okienku nie sprzedadzą najlepszych zawodników i kupią paru, to jest bardzo prawdopodobne że w najbliższym roku znowu będą świętowac.
- valsir
- Juventino
MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ =))
nareszcie ..... dawno się tak nei cieszyłem:d Włodarczyk isę odblokował i strzelił najważniejszego gola w sezonie:d
Ja mam nadzięję ,że nei wykupią (tak jak choćby amica wisła ) piłkarzy i naprawdę powalczymy w lidze mistrzów :d
nareszcie ..... dawno się tak nei cieszyłem:d Włodarczyk isę odblokował i strzelił najważniejszego gola w sezonie:d
Ja mam nadzięję ,że nei wykupią (tak jak choćby amica wisła ) piłkarzy i naprawdę powalczymy w lidze mistrzów :d
- juveman7
- Juventino
Legia MISTRZ 
Jedyna drużyna z Polski której kibicuje. Legia zdominowała ekstraklasę i pokazała zwycięski charakter. Należało sie im mistrzostwo w 100%.
Do końca sezonu kontrolowali przebieg sytuacji i nie dali się zbliżyć punktowo Wiśle. Jedynym potknięciem Legii był remis z Koroną w Kielcach ale to niemiało żadnego wpływu na kontrolowanie sytuacji w tabeli.
Legia zasłużyła na mistrzostwo, byli najlepsi, i nie wyobrażam sobie obecnie innej drużyny która jest lepsza od Legii w Polsce.

Jedyna drużyna z Polski której kibicuje. Legia zdominowała ekstraklasę i pokazała zwycięski charakter. Należało sie im mistrzostwo w 100%.
Do końca sezonu kontrolowali przebieg sytuacji i nie dali się zbliżyć punktowo Wiśle. Jedynym potknięciem Legii był remis z Koroną w Kielcach ale to niemiało żadnego wpływu na kontrolowanie sytuacji w tabeli.
Legia zasłużyła na mistrzostwo, byli najlepsi, i nie wyobrażam sobie obecnie innej drużyny która jest lepsza od Legii w Polsce.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- forza bianco-neri
- Juventino
Legia nie na długo mistrzem, w przyszłym roku ligę zdominuje LECH POZNAŃ. Lech niezwyciężony - "dla Nas Europy bramy w Cheampions League zagramy!" te słowa piosenki się sprawdzą, a Lech zagra w LM. Druga niestety będzie Wisła a trzecia Legia. W tym roku z dwojga złego wygrała Legia, wg mnie to dobrze bo w końcu któs przełamał prymat Wisły. Przyszły sezon zapowiada się jeszcze bardziej ekscytująco - 3 wielkie siły Lech, Legia, Wisła a do tego Korona i reszta stawki... Będzie się działo 

Juve per Sempre
- paku
- Juventino
Gratulacje ;]
Zachowania "Kibiców" Wisły nie będe komentował bo szkoda klawiatury.
Ktoś w 80 min meczu Wisły puscił plotke że Legia remisuje...heh co za pajac to musiałbyc. :evil:
Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje ;]
Czy wygrywasz czy nie ! Ja i tak kocham Cie ! W moim sercu WISŁA ! I na dobre i na złe
Za rok powrócimy na tron
Zachowania "Kibiców" Wisły nie będe komentował bo szkoda klawiatury.
Ktoś w 80 min meczu Wisły puscił plotke że Legia remisuje...heh co za pajac to musiałbyc. :evil:
Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje ;]
Czy wygrywasz czy nie ! Ja i tak kocham Cie ! W moim sercu WISŁA ! I na dobre i na złe

Za rok powrócimy na tron

- Cyrklus
- Juventino
To się doczekałem kiedy głupotą na forum wieje nie tylko od userów, ale samych adminów. :roll:UlTrAs pisze:[']
To UlTrAs jest adminem? :shock: /swiergot
Nie trzeba sięgać głęboko w pamięć, bo w 2002r. mistrzem Polski też była Legia.
Cóż mam powiedzieć? Mecz z Wisłą nie będzie jednak meczem bez prestiżu bo w Warszawie każdy oczekuje przypieczętowania zwycięstwa całego sezonu, po czym wszyscy kibice udaliby się na fetę mistrzowską w jeszcze lepszych nastrojach. Czekamy!
Marcello Lippi ritornare!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Cyrklus pisze:To się doczekałem kiedy głupotą na forum wieje nie tylko od userów, ale samych adminów. :roll:UlTrAs pisze:[']
wow kolego Cyrklus czyżbyś miał jakieś przecieki ? :lol:
Co do mojej wypowiedzi to sądze, że inteligentniejsza część forum zauważyła w niej ironię 8)
Nie mniej serdecznie witamy w ekipie

a świergot jak zwykle niedoinformowany
/Siewier
- Cyrklus
- Juventino
Mój błąd...UlTrAs pisze:Cyrklus pisze:To się doczekałem kiedy głupotą na forum wieje nie tylko od userów, ale samych adminów. :roll:UlTrAs pisze:[']
wow kolego Cyrklus czyżbyś miał jakieś przecieki ? :lol:
Co do mojej wypowiedzi to sądze, że inteligentniejsza część forum zauważyła w niej ironię 8)
Nie mniej serdecznie witamy w ekipie![]()
a świergot jak zwykle niedoinformowany![]()
/Siewier
Niemniej chodziło mi o ów ironię, którą miała zauważyć ponoć tylko co inteligentniejsza część forum - rozumiem, że w wyjątku ze mną.
Odnośnie fety mistrzowskiej. Wczoraj już trochę osób zebrało się na starówce i świętowało. Od siebie mogę dodać, że na Bródnie w parku też z kilka set osób udało się w celu fety... Oczywiście największa będzie w sobotę!
Marcello Lippi ritornare!
- tabo89
- Juventino
ode mnie gratulacje dla Legiii
chcociaz jestem osobiscie kibicem Wisly... no ale coz wydaje sie ze trzeba tu powiedziec ze ekstraklase wygral lepszy. wolalbym oczywiscie zeby z gornikiem byl remis i wszystko sie rozstrzygnelo w ostatniej kolejce w Warszawie... ale to juz za pozno. nie potrzebna byla strata punktow z Korona ale to juz po ptakach
jeszcza raz gratulacje wedruja do Warszawy - obyscie godnie nas reprezentowali w LM
chcociaz jestem osobiscie kibicem Wisly... no ale coz wydaje sie ze trzeba tu powiedziec ze ekstraklase wygral lepszy. wolalbym oczywiscie zeby z gornikiem byl remis i wszystko sie rozstrzygnelo w ostatniej kolejce w Warszawie... ale to juz za pozno. nie potrzebna byla strata punktow z Korona ale to juz po ptakach
jeszcza raz gratulacje wedruja do Warszawy - obyscie godnie nas reprezentowali w LM