Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- pinturicchia
- Qualità Juventina
A mógłbyś zapodać jakiegoś linka lub przesłać mi na pocztę ( pinturicchia@interia.pl )Diego pisze:Diego pisze:Szukam plakatu, który został wydany przez La Gazetto dello Sport z okazji pobicia rekordu Bonipertiego przez Alexa (pamiętam, że były na nim wypisane wszystkie bramki, jakie Del Piero zdobył w barwach Juve).
Dziękuję za chęci, ale już go mam (nawet w dwóch egzemplarzach).

- jarmel
- Redaktor
- pinturicchia
- Qualità Juventina
venomik pisze:Trochę się wbijam w prośbe, ale przesłałem Ci to zdjęcie

Jest kilka wersji tej piosenki. Jeśli chodzi o wersję z reklamy to jest to Sinister Murk - The Wizjuverm pisze:A chcę znać nazwę piosenki z najnowszej reklamy PEPSI...
W tej piosence leci takie DA DA DA, DA DA DA
Można ją ściągnąć stąd: www.mydadada.com (jak sie otworzy, klikasz na telewizor i ściągasz

- Szilgu
- Juventino
A mógłbyś i mi wysłać? jakby co to szikit4@wp.pl. Z góry dziękiVenomik pisze:Już wysyłam.
Ostrzegam, że zdjęcie ma sporą rozdzielczość i trocheważy (choc to jpg).

- smyk
- Juventino
Witam!
Mam do Was ogromna prosbe. Potrzebuje tytul i wykonawce pewnej piosenki ktorej slowa leca mniej wiecej tak:"we come together and the feel is .. .. . . dragon night ooooo". Tyle sie napocilem aby odnalesc zespol lub tytul i nic:(. Moze ktos bedzie wiedzial co to za melodia?
Dla ulatwienia podaje fragment piosenki:
TU
i TU
Mam nadzieje ze ktos mi pomorze:)
Mam do Was ogromna prosbe. Potrzebuje tytul i wykonawce pewnej piosenki ktorej slowa leca mniej wiecej tak:"we come together and the feel is .. .. . . dragon night ooooo". Tyle sie napocilem aby odnalesc zespol lub tytul i nic:(. Moze ktos bedzie wiedzial co to za melodia?
Dla ulatwienia podaje fragment piosenki:
TU
i TU
Mam nadzieje ze ktos mi pomorze:)
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Heh, dawno sie nie wypowiadałam w tym temacie
Ale niestety jest to konieczne. Mam problem
Pytałam już wszystkich jednak nikt nie potrafi mi pomóc
Może ktoś z was będzie potrafił. Otóż chciałabym sobie strzelić napis na koszulce
(zwykła, czarna - napis biały) Pytanie brzmi gdzie takie coś sie robi (czy w jakimś specjalnym sklepie), ile to kosztuje i dlaczego tak drogo. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże
Pozdro

Pozdro

Dziękivenomik pisze:Wystarczy wpisać w google frazę: nadruki na koszulki.
Nie bedzie większego problemu by znaleźć firmę zajmującą się tym - a wszystko możesz zamówić przez internet, przesyłając plik graficzny.
Niestety taka zabawa nie jest wcale tania, co może zaskakiwac, gdyż same koszulku da się spotkać na bazarach po kilkanaście złotych. Ale cóż, jak się wymaga (coś własnego) trzeba płacić.
Przykładowe ceny możesz znaleźć na stronie:
http://www.orfi.pl/koszulki.htm
Niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy to jest cena standardowa, droga czy tania.
Poszukaj, a na pewno sobie poradzisz Smile

Ostatnio zmieniony 16 maja 2006, 21:56 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Venomik
- Juventino
Wystarczy wpisać w google frazę: nadruki na koszulki.
Nie bedzie większego problemu by znaleźć firmę zajmującą się tym - a wszystko możesz zamówić przez internet, przesyłając plik graficzny.
Niestety taka zabawa nie jest wcale tania, co może zaskakiwac, gdyż same koszulku da się spotkać na bazarach po kilkanaście złotych. Ale cóż, jak się wymaga (coś własnego) trzeba płacić.
Niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy to jest cena standardowa, droga czy tania.
Poszukaj, a na pewno sobie poradzisz
Poszukaj, a na pewno sobie poradzisz

Dirty mind
- RuTeK
- Juventino
Siemacie?! Wie moze gdzie mozna kupic takie podstawki pod pilki! zeby np. zamocowac taki stojak na scianie i wlazyc w niego pilke
Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- steru
- Qualità Juventino
Hmm słyszałem że w tv lecą reklamy Żywca z Rasiakiem - prawie jak piłkarz i z Mandaryną - prawie jak piosenkarka. Czy to prawda? Słyszałem to od 2 osób i wydaje mi się to mało realne ale kto wie
Jeśli takie reklamy są to może ktoś wie skąd je ściągnąć ?

- Adi666666
- Juventino
Kiedyś na forum widziałem link na strone ze wszystkimi logami Juventusu w całej historii klubu ... niestety nie moge się tego doszukać ..jakby ktośbyłby tak łaskawy mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny 8)
Pozdro
Pozdro

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Szymek
- Juventino
Nie znam tej strony...Adi666666 pisze:Kiedyś na forum widziałem link na strone ze wszystkimi logami Juventusu w całej historii klubu ... niestety nie moge się tego doszukać ..jakby ktośbyłby tak łaskawy mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny 8)
Pozdro
- PABLO
- Juventino
Mam zamiar kupic sobie odtwarzacz bede mial gora 350 zl na to. moze zna sie ktos na tym i mogl by mi doradzic ktory jest dobry. chodzi mi o jakosc dzwieku, a pamieci minimum 512mb. jesli mozecie to jakies linki albo cos ja slyszalem ze jednym z lepszych odtwarzaczy jest firmy creative Muvo TX SE
Po co odrazu nowy temat?? :doh: /Dragon
Po co odrazu nowy temat?? :doh: /Dragon