Koniec triady?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2006, 13:42

Triada sie nie rospadnie nawet jesli niedaj boze stracimy mistrzostwo. Ale mistrzostwo i tak zdobędziemy :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2006, 15:36

Hmm.. trochę optymizmu. Poszukajmy jakichś pozytywniejszych stron. Jeśli odejdzie Bettega i Giraudo, to wielkiej różnicy chyba nie będzie, bo mają najmniejszy wpływ na to co i kto robi na boisku.

Jeśli odejdzie Moggi (tego nie chcę) to zmieni sie polityka transferowa Juventusu i może zaczniemy kupować zawodników młodszych a równie dobrych (tego chcę). Ale Moggi dostosowywał zawsze kupowanych zawodników do trenera (Martin napisał, że Lucek jest w Juve od 10 lat, czyli sprowadzał też zawodników dla Lippiego) więc teraz dochodzimy do najbardziej... hmm... kontrowersyjnego z panów, czyli Capello. Moim zdaniem jego odejście wpłynie pozytywnie na zawodników, ich styl i psychikę, bo wreszcie rywalizacja będzie miała sens.

Moje zdanie: Giraudo i Bettega fajnie jak zostaną, Capello fajnie jak odejdzie, Moggi mocno nie fajnie jak odejdzie.

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2006, 16:16

Zarzad prowadzi klub niemal idealnie. Elementem psujacym caly efekt jest frekwencja na stadionie. Tylko prosze nie mowic, ze to przez architekture boiska lub przewage kibicow Toro w miescie. Roma ma podobny stadion i do tego Lazio w Rzymie, a na meczach zawsze jest komplet. A kibice na meczach sa niezwykle potrzebni, wkoncu nie od parady kraza powiedzenia, ze publika to 12 zawodnik. Zarzad gdzies musi robic blad. Im szybciej ten blad naprawia tym lepiej. Lecz jego dotychczasowe kroki mnie nie zadowalaja, np. wymyslili sobie, ze na nowym Delle Alpi zamontuja bialo-czarne krzeselka zeby brak kibicow az tak nie rzucal sie w oczy :prochno: . Jak dla mnie zenada. Giraudo chyba zapomnial, ze futbol jest dla kibicow, a nie do robienia kasy

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 19:32

No niestety ale koniec triady chyba jednak nastąpi. Po ostatnich wydarzeniach wszystko wskazuje na koniec nasze ukochane triady. Co gorsza sam Stevenes powiedział nie tak dawno ze potrzebne są zmiany w zarządzie.

<------ To mój 100 post na forum JuvePoland!!! :D :D :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 20:02

Zmiany są konieczne. Zapamiętam triadę bardzo dobrze i nic nie zmieni tego faktu. Żaden skandal korupcyjny. Zamiast Moggiego może przyjść Platini. Mi w to graj. Bettega pewnie zostanie. A Giraudo? Kto wie :think: Pewnie także odejdzie. Najbardziej mi żal będzie Moggiego. Ale cóż.. za winy musi odpokutować :whistle:

ODPOWIEDZ