Quiz-zdjęcia 1 (Juventus)
- wloski
- Juventino
Myślę, że jest to Omar Siviori były piłkarz Juventus, niedawno pełniący funkcję łowcy talentów w Argentynie. Ten zasłużony dla druzyny Bianconeri człowiek, zmarł niespełna roku temu.
Oczywiście był Argentyńczykiem z Włoskim paszportem, to chyba jasne? Mam nadzieje, że rozbudziłem Lord_Juve twoje wątpliowści?Lord_ Juve pisze: Odpowiedź poprawna, choc nie w 100 %, pytałem się wyraźnie o narodowość tego pana. Ale każdy chyba ją znajdzie w odpowiedzi wloski'ego.:!:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 23:57 przez wloski, łącznie zmieniany 3 razy.
- wloski
- Juventino
Sorry pomylilo mi się, oczywiscie jest to Siviori, decyzja należy do Lorda...Pelson pisze:Nie ma takiego zawodnika jak Omar Signori , co najwyżej Omar Sivori , mogło Ci się pomylić z Beppe Signorim który grał niegdyś w Bolonii.
Może tak na odkupienie winy, moge posłać filmik?

Oczywiście,poprawna odpowiedz. Pelson teraz ty zadajesz!Pelson pisze:Campo di Corso Marsiglia Juventus użytkował go w latach 1922-1933
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 23:56 przez wloski, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vincitore
- Juventino
Ja również nic sobie nie robie z tej pomyłki , każdy czasami się myli napisałem tak w Gwoli ścisłośc , co do stadionu jest to Campo di Corso Marsiglia Juventus użytkował go w latach 1922-1933
----------------------------------------------

Kim jest ten Pan , w których latach pracował jako trener w Juventusie i czym szczególnym się wyróżnił?
Radidam prosimy o zagadkę.

Kim jest ten Pan , w których latach pracował jako trener w Juventusie i czym szczególnym się wyróżnił?
Radidam prosimy o zagadkę.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2006, 16:07 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- M.
- Juventino
Kolejna podpowiedź: mistrz świata z 1982 roku. Oczywiście chodzi o mi jego personalia, wcześniej zapomniałem o tym napisać :lol: .
Proszę o złączenie moich postów.
Proszę o złączenie moich postów.
Podaj dalej!wloski pisze:Alessandro Altobelli, ur. 28 listopada 1955 w Sonnino. Jeszcze coś dodać? [Mam nadzieje, że to dobra odpowiedź].
Ostatnio zmieniony 30 maja 2006, 15:30 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- wloski
- Juventino
Alessandro Altobelli, ur. 28 listopada 1955 w Sonnino. Jeszcze coś dodać? [Mam nadzieje, że to dobra odpowiedź]
.

Pytanie moje wygląda następująco:
Który z zawodników wykonał sławnego "byczka"? Komu zostały one ukazane? W którym roku? Co się stalo, że ten zawdonik został zapisany w dzienniku pomeczowym?

Pytanie moje wygląda następująco:
Który z zawodników wykonał sławnego "byczka"? Komu zostały one ukazane? W którym roku? Co się stalo, że ten zawdonik został zapisany w dzienniku pomeczowym?