Pokaż swoją twarz
- nordahl
- Milanista
Heh, a czego sie mam bac. :>Szymek pisze: Nordahl - cieszę się, że Milaniści nie boją się ujawniać :>
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No wiesz... teraz kiedy Medi wie juz jak wygląsz może Cię "dojechać" gdzieś na ulicach Rzymunordahl pisze:Heh, a czego sie mam bac. :>Szymek pisze: Nordahl - cieszę się, że Milaniści nie boją się ujawniać :>

- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
a to ja :-D
www.andreo1986.fotka.pl

www.andreo1986.fotka.pl
Chyba cie "troszeczke" lampa błyskowa oslepiłaVariaTH pisze: http://img320.imageshack.us/my.php?image=morda17pm.jpg

<Juventus Semper Fidelis>
- Gooray
- Juventino
A ty co taki poważny na tych zdjęciach???Gamber pisze:a to ja :-D
www.andreo1986.fotka.pl
Chyba cie "troszeczke" lampa błyskowa oslepiłaVariaTH pisze: http://img320.imageshack.us/my.php?image=morda17pm.jpg

- nordahl
- Milanista
Rzym jest duzy, Medi tylko jedna. :>> Nawet jakby mnie zobaczyla, to mnie nie pozna, bo ja po stolicy w barwach Milanu nie chodze.UlTrAs pisze:No wiesz... teraz kiedy Medi wie juz jak wygląsz może Cię "dojechać" gdzieś na ulicach Rzymunordahl pisze:Heh, a czego sie mam bac. :>Szymek pisze: Nordahl - cieszę się, że Milaniści nie boją się ujawniać :>strzeż się !

Ci fanatycy z Romy i Lazio mnie przerazaja

- dacar666
- Juventino
Wybaczcie, ze uploaduje temat, ale... wreszcie mam swoja fotke 
Oto ze wczorajszego zjazdu w Miliczu:
http://i21.photobucket.com/albums/b270/ ... emczyk.jpg

Oto ze wczorajszego zjazdu w Miliczu:
http://i21.photobucket.com/albums/b270/ ... emczyk.jpg
- mesju
- Qualità Juventino
To jest ta sama dziewczyna (właściwie już była, choć opis narazie zostaje 8) ) tyle że w wieku dwóch latSiewier pisze:mJaUcViEej -- Cóż to za słiczne dziecko widać w Twoim podpisie

Dobrze, że mamuśka tego nie czytaSiewier pisze:Chyba nie Twoje![]()

Mam nadzieję, że już wszystko jasne. Widzę, że mała Kasia robi furoreSiewier pisze:Tak czy siak prosze o wyjasnienie

To akurat nie było śmieszneSzymek pisze:Ajj widze, że Maciek badzo Ci się podoba
P.S. Sorki, że dopiero odpisuje, ale nie zwróciłem wcześniej uwagi
- aleksander1986
- Juventino
...Taka miłość jest jedna...Juve
- RuTeK
- Juventino
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- nordahl
- Milanista
np pewnego razu, wieczorem, paradowalem sobie w koszulce Milanu i ujrzala mnie grupka Romanistow. Nie wiem czy wypili, czy poprostu tak ACM nie lubia, ale final byl taki, ze cisneli we mnie, co tylko mieli pod swoimi lapami. Uciekajac slyszalem odbijajace sie od samochodow kamienie i tluczone szklo. W dodatku pobilem chyba swoj rekord na krotkie dystanse. Drugi raz bic rekordu mi sie nie chce. 8)Dionizos pisze: Cienias z Ciebie. Czym Cie przerazaja? Ilościa żelu na włosach? :lol:
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."