Sojusze Juve!
- Szymek
- Juventino
Czytać nie umiesz? Przecież w swoim pierwszym poście dałem wyraźny link do źródła tych "sztam i kos". Więc nie każ mi czegoś nie porównywać.Marezmo pisze:Nie porównuj miłości do Romy z miłością do Milanu, bo to jest różnica jak między niebem a piekłem.Szymek pisze:Kosa: Praktycznie wszyscy inni: Fiorentina, Roma, Inter, Milan, Torino i Parma.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
mógłbyś rozwinąc swoją wypowiedź ? bo nie bardzo rozumiem dlaczego np Den Haag miałoby się odwórcić od Juve :roll:wloski pisze:Po tym co ostatnio sie u nas widzi to te kluby zaraz też znikną z mapy przyjaciół Juvnetusu. Nawet taki prowincjonalny zespół jak Legia [niechce umniejszać jej sławy, ale ona jest jedynie w Polsce i nie ma ten zespół porównania ze "Starą Damą"] czy ADO [tu także musze tak porównać], zaniedługo mogą się od nas odwrócićUlTrAs pisze:ADO i LegiaSzymek pisze:W takim razie, z kim Juve ma teraz zgodę?.
Najlepiej by było, gdyby jakiś moderator przeniósł te posty do tematu o naszych ultrasach, który znajduje się w dziale kibice bodajże
- rechem
- Juventino
legia nie jest zadnym sprzymierzencem Juve i nigdy nie bedzie wiec nie piszcie ze legia jest z Juve bo tak nie jest,moze niektorzy by chcieli zeby tak bylo ale tak nie jest!!!!!! To ze jest tam jakas smieszna flaga legii na Alpejskim to nic nie znaczy!!!!
- bociu
- Juventino
Przepraszam, ze przeszkadzam. Szukasz tu czegos?rechem pisze:legia nie jest zadnym sprzymierzencem Juve i nigdy nie bedzie wiec nie piszcie ze legia jest z Juve bo tak nie jest,moze niektorzy by chcieli zeby tak bylo ale tak nie jest!!!!!! To ze jest tam jakas smieszna flaga legii na Alpejskim to nic nie znaczy!!!!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- wloski
- Juventino
Szczerze? Obecnie jest to bardzo widoczne i mam nadzieję, że dalej będziemy z nimi mocno współpracować tylko by odbywalo się bez tych smiesznych afer przez, które nietylko cierpi Juventus, ale także My-kibice :doh: .tomkoz11 pisze:O ile się nie myle w ostatnich sezonach Juventus bardzo zacieśnił stosunki ze Sieną...
- herr_braun
- Juventino
Kompleks jakiś masz kolegowloski pisze:Po tym co ostatnio sie u nas widzi to te kluby zaraz też znikną z mapy przyjaciół Juvnetusu. Nawet taki prowincjonalny zespół jak Legia [niechce umniejszać jej sławy, ale ona jest jedynie w Polsce i nie ma ten zespół porównania ze "Starą Damą"] czy ADO [tu także musze tak porównać], zaniedługo mogą się od nas odwrócić.

- bociu
- Juventino
Fakty sa 'takie' bo jestes z Krakowa? Zreszta nie ma sensu z Toba dyskutowac, skoro twierdzisz, ze zgoda Juve i Legii nie istenieje. Wyjazd sporej ilosci legionistow na mecz z Rapidem uwazasz pewnie za przypadek, a byle jaka flage na Delle Alpi moze powiesic kazdy. Wiedz, ze zgoda ta jest akceptowana przez Drughich. Nic nie wiesz o kibicach Juve, nie udzielaj sie...rechem pisze:o co ci chodzi?? Wyrazilem po prostu swoja opinie a poza tym takie sa fakty.Przepraszam, ze przeszkadzam. Szukasz tu czegos?
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jeśli naprawde uważasz, że własnie takie sa fakty to znaczy, że kompletnie nie orientujesz się w tym temacie. Faktem jest zgoda Legii i Juve. Mnie też to oczywiście nie pasuje ale trzeba się z tym wkońcu pogodzić...rechem pisze:o co ci chodzi?? Wyrazilem po prostu swoja opinie a poza tym takie sa fakty.Przepraszam, ze przeszkadzam. Szukasz tu czegos?
- Marezmo
- Juventino
Na pewno lepiej od ciebie.Szymek pisze:Czytać nie umiesz? Przecież w swoim pierwszym poście dałem wyraźny link do źródła tych "sztam i kos". Więc nie każ mi czegoś nie porównywać.
Jesli cos wklejasz to sie pod tym podpisz
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- Szymek
- Juventino
[']Marezmo pisze:Na pewno lepiej od ciebie.Szymek pisze:Czytać nie umiesz? Przecież w swoim pierwszym poście dałem wyraźny link do źródła tych "sztam i kos". Więc nie każ mi czegoś nie porównywać.
Jesli cos wklejasz to sie pod tym podpisz
Kolejny raz udowadniasz, że nie potafisz czytać, wkleiłem tekst i podałem jego źródło. Zastosuję, chyba znany wszystkim tekst przytoczony przez. mnowomiejkiego "Nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem."
Jak się nauczysz czytać i nadal będziesz miał mi coś do powiedzenia to kliknij na słoneczko pod moim opisem, a nie tutaj robisz pokaz swoich umiejętności.
Adio.
- Zielak**Juve
- Juventino
[quote="Dionizos"]
Mimo wszystko... nasza jedyna zgoda jest Ado Den Haag. Z Piacenza i Avellino to juz przeszlosc. Z Legia poki co uklad, ale na dobrej drodze do zgody.quote]
Popieram Cie w 100% masz racje, nic dodac, nic ujac
Mimo wszystko... nasza jedyna zgoda jest Ado Den Haag. Z Piacenza i Avellino to juz przeszlosc. Z Legia poki co uklad, ale na dobrej drodze do zgody.quote]
Popieram Cie w 100% masz racje, nic dodac, nic ujac

Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 14:46 przez Zielak**Juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, historia wielkiej miłości,
biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

- Dionizos
- Juventino
Do idiotycznej wypowiedzi jednego z Was, ze z Legia to nie jest zgoda, komentarz nie jest potrzebny :lol:. Legia prowincjonalny klub? To, ze ich sukcesy pilkarskie sa nieporownywalne z naszymi czy innych czolowych klubow europy, nie znaczy, ze nie moga miec zgod z najlepszymi. Kibice Legii to europejska czolowka i ekipy z zachodnich krajow moga sie od nich wiele nauczyc...
- wloski
- Juventino
Dionizos nie chodziło mi o to, że nie mogą współgrać z nami kibicami Juventus. Poruszyłem temat odejścia kibiców Legii od nas po tych aferach, które o zgrozo sieją obecnie postrach nietylko po Polskim internecie [szczególnie pani Agnieszka z pilka.pl], ale także zagranicą, gdzie zapewne klub z Warszawy także ma swoich fanów.Dionizos pisze: Legia prowincjonalny klub? To, ze ich sukcesy pilkarskie sa nieporownywalne z naszymi czy innych czolowych klubow europy, nie znaczy, ze nie moga miec zgod z najlepszymi. Kibice Legii to europejska czolowka i ekipy z zachodnich krajow moga sie od nich wiele nauczyc...
Jednak ja myślę, że kibice Legi będą z nami teraz w ciężkich chwilach i żyje nadzieją, że wywołana sprawa jeszcze bardziej nas zbliży i może ktoś z kibiców "Starej Damy" zostanie także kibicem Legi lub odwrotnie
Pozdrawiam kibiców Legii i Juventusu