Serie A (36): Siena 0-3 JUVENTUS
- juverm
- Juventino
Hehe wczoraj oficjalnie zgłosiłem się z prośbą finansową do ojca Rydzyka.
Dostałem 1 mln zł i Helikopter na sprzedaż. Pieniądze (1mln) od razu przelałem na konto Palermo, a dochód ze sprzedaży Helikopteru przeznaczyłem na "kupno" sedziego. Mam nadzieję że te skromne dary, przyniosą oczekiwany skutek i wygramy conajmniej 3-0. :evil:
Bym zapomniał, otóż napisałem jeszcze prywatny list do Moggiego aby ten użył swoich kontaktów z mafią sycylijską i może to jeszcze pomoże.
Z pozdrowieniami dla nordahl'a
P.S. (juveluck i Johnny - ja też mam dosyć :doh: ).
Dostałem 1 mln zł i Helikopter na sprzedaż. Pieniądze (1mln) od razu przelałem na konto Palermo, a dochód ze sprzedaży Helikopteru przeznaczyłem na "kupno" sedziego. Mam nadzieję że te skromne dary, przyniosą oczekiwany skutek i wygramy conajmniej 3-0. :evil:
Bym zapomniał, otóż napisałem jeszcze prywatny list do Moggiego aby ten użył swoich kontaktów z mafią sycylijską i może to jeszcze pomoże.

- nordahl
- Milanista
Moggi nie kontaktuje sie z mafia sycylijska, dzwoni bezposrednio do swojego PAIRETTO ;>juverm pisze:Hehe wczoraj oficjalnie zgłosiłem się z prośbą finansową do ojca Rydzyka.
btw. Pozdrawiam i Ciebie ;-)
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 23:19 przez nordahl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Możesz mi powiedzieć co obecnie (zawodowo) robi Pairetto?nordahl pisze: Moggi nie kontaktuje sie z mafia sycylijska, dzwoni bezposrednio do swojego PAIRETTO ;>

Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 23:21 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
"Pierluigi Pairetto od tego sezonu pozostaje bez pracy. Jego obowiązki przejął Pierluigi Collina."
"W międzyczasie zakończyła się kariera Pierluigi Pairetto, a jego obowiązki przejął Pierluigi Colllina."
Ciekawe po co Moggi dzwoni do bezrobotnych ludzi :>
"W międzyczasie zakończyła się kariera Pierluigi Pairetto, a jego obowiązki przejął Pierluigi Colllina."
Ciekawe po co Moggi dzwoni do bezrobotnych ludzi :>
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- nordahl
- Milanista
To taka moja aluzja byla do jakze przesyconej fantazja wypowiedzi 'juverm'.DjJuve pisze: Ciekawe po co Moggi dzwoni do bezrobotnych ludzi :>
Szkoda, ze nie skumales.
Ale juz sie zdarzylem przyzwyczaic do tego, ze lubisz analizowac wszystko ;]