Za co najbardziej lubicie Juventus
- MatJuve
- Juventino
Za co ja ich kocham? Moznaby troche wymieniac. Pokochalem ich od pamietnego wygranego finalu LM w 96 roku przeciwko Ajaxowi. Oniemiałem jak grał Del Piero. Był dla mnie najgenialniejszym artystą ze wszystkich. To idol w dodatku nietypowy, bo gra w jednej drużynie tak długo. Golem z Realem nawiązał do tamtych niezwykłych czasów. Dla mnie to zawodnik niezwykły, geniusz , gdy gra na 100 % swych możliwości. Poza tym kocham Juve za wspaniały charakter, serce , duszę , wolę walki. Za motywację i determinację, którą potwierdzili niejednokrotnie w tym sezonie. Czekałem tego upragnionego zwycięstwa w LM i nawiązania to tamtego dnia majowego 96 roku, kiedy to zobaczyłem Vialliego, Ravanelliego, młodzika Del Piero i innych białoczarnych kocurów. Nie udało się ale wiecie jak to jest: zwycięstwa po porażkach smakują jeszcze lepiej. Poza tym jest Lippi. Kocham też tę drużyne za niesamowita rozwagaę, genialne ruchy transferowe. JUVE to JUVE. Wiecie że Juve w jakimś tam języku chyba łacinskim znaczy Młodość. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców JUVENTUSU. LM w bedzie nasze!!!
- nookie
- Juventino
ja ich kocham w sumie ne wiem za co..ale kocham..i dobrze mi z tym..ne zmienie tego nigdy
:D:D:D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- juve21
- Juventino
zgadzam się i myslę podobniematiso pisze:Wedlug mnie to jest tak:jezeli slepo kibicujesz i kochasz jakis klub to czesto nie wiesz nawet za co i dlaczego.Tak tez i jest w moim przypadku.Do tego Juve ma wspanialych pilkarzy no i poprostu Juve to Juve. :!:
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ZIŁA&JUVE
- Juventino
gdy pierszy raz zobaczylem mecz juvevtusu niepamietam z kim wtedy grali miałem 12 lat i od tamtej pory probowalem sledzic ich kazde mecze az do dnia dzisiejszego.zafascynowała mnie ich gra,techika,piłkarze
<<<<<METAL&JUVE w moim życiu zawsze będzie>>>>>
- krzysztof13
- Juventino
Polubiłem juve dlatego że tam grał Pipo Inzaghi kedyś mój ulubiony piłkarz a teras Buffon Alex Zambrotta wszyscy z juve