Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Bonnefoi
- Juventino
Tą piosenkę śpiewa kobieta i mężczyzna, więc prawdopodobnie . Nie był to zespół, więc chodzi mi o to jak nazywała się ta kobieta i ten mężczyzna. Prawdopodobnie byli to Francuzi . Dalej proszę o pomoc.Kosior pisze:To przypadkiem nie Lareine - Je t'aime?
jaccu cap pariri karilolla tik karilillan tic tandulla dipidapidolla rup padirubira kurigan gukkaja kibikan gu a ratcatica jaribidabidilla barictandillan dellando abaripadda paripbari paribiribiristen dellando jabarilla stella dej jalo arabarabarawa
- morfeuszrejowiec
- Juventino
a ja mam takie pytanie: Czy ma ktoś może tekst piosenki "Tu sei la squadra del cuore"? ( zarowno po włosku jak i po polsku ), jak byscie mieli to bądźcie mili i zamieście mi go
. A najlepiej to zagadajcie na gg 3090550. z gory dzieki
Kosior - dzięki bardzo

Kosior - dzięki bardzo

Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2006, 10:46 przez morfeuszrejowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kosior
- Juventino
- Bonnefoi
- Juventino
MerciKosior pisze:Teraz jestem pewny, ta piosenka to:
Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus
jaccu cap pariri karilolla tik karilillan tic tandulla dipidapidolla rup padirubira kurigan gukkaja kibikan gu a ratcatica jaribidabidilla barictandillan dellando abaripadda paripbari paribiribiristen dellando jabarilla stella dej jalo arabarabarawa
- RuTeK
- Juventino
Orientuje sie Ktos na forum jak to jest ? Jezeli ma sie jedynke na koniec roku i jest taka mozliwosc zeby zostal przepuszczony warunkowo do nastepnej klasy
Jestes 2 Liceum !
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Yari
- Juventino
Hmm chyba nie , takie cos jest na studiachRuTeK pisze:Orientuje sie Ktos na forum jak to jest ? Jezeli ma sie jedynke na koniec roku i jest taka mozliwosc zeby zostal przepuszczony warunkowo do nastepnej klasyJestes 2 Liceum !

- RuTeK
- Juventino
No to nie dobrze :doh: Jak by ktos wiedział co więcej to prosze o wypowiedz 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak jak napisal Yari, warunkowo mozna miec 2 poprawki. Wszystko oczywiscie za zgoda szanowneogo grona pedagogicznego.
Nie slyszalem,zeby ktos przeszedl dalej z ocena niedostateczną, byloby to troszke
nie fair wobec innych.
Nie slyszalem,zeby ktos przeszedl dalej z ocena niedostateczną, byloby to troszke
- RuTeK
- Juventino
Potrzebuje Tytułow piosenek:
z Przyjaciół Tytułowa oraz nie wiem czy ktos ostatnio ogladal Bruca Wszechmogacego
Wtedy kiedy mial Power 
z Przyjaciół Tytułowa oraz nie wiem czy ktos ostatnio ogladal Bruca Wszechmogacego

- Alexa Del Piero
- Juventino
The Power - Snap!RuTeK pisze:nie wiem czy ktos ostatnio ogladal Bruca WszechmogacegoWtedy kiedy mial Power
Potrzebuję reklamę skutera Suzuki Burgman z Alessandro Del Piero
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- OlgaJUVEntina
- Juventino
Też szukałam tej reklamy i wprawdzie jako takiej nie znalazłam, ale na tej stronie można zobaczyć, jak ona powstawała: http://www.myburgman.com/ Zresztą znajduje tu się pare innych rzeczy dotyczących Alexa. Niestety trzeba spełnić duże wymagania, aby móc oglądać tę stronę płynnie 

- dacar666
- Juventino
moze tutaj ktos bedzie mi mogl pomoc...
czasami w Antyradiu leci piosenka "Waltzing Matilda"... problem w tym, ze nie znam wykonawcy wersji rockowej. Na emule znajduje takowe piosenki, ale sa to wersje lekko mowiac nie zadowalajace mnie. Moze ktos zna autorow wersji mocniejszej tego utworu?
czasami w Antyradiu leci piosenka "Waltzing Matilda"... problem w tym, ze nie znam wykonawcy wersji rockowej. Na emule znajduje takowe piosenki, ale sa to wersje lekko mowiac nie zadowalajace mnie. Moze ktos zna autorow wersji mocniejszej tego utworu?
- Alexa Del Piero
- Juventino
Znam tą stronęOlgaJUVEntina pisze:Też szukałam tej reklamy i wprawdzie jako takiej nie znalazłam, ale na tej stronie można zobaczyć, jak ona powstawała: http://www.myburgman.com/ Zresztą znajduje tu się pare innych rzeczy dotyczących Alexa. Niestety trzeba spełnić duże wymagania, aby móc oglądać tę stronę płynnie
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !