Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- tabo89
- Juventino
bylem ostatnio w supermarkecie wzialem do reki Bravo Sport otwieram i tam pisze ze w nastepnym numerze super prezent - taki pasek do komorki z diodą siwacaca z herbami i nazwami roznych klubow i w tym takze JUventusu. musze sobie zakupic ten numer, ukaze sie on 12.04.
jesli ktos moze to niech zeskanuje kawalek tej strony z artykulem i fotka jesli posiada bo ja nie kupuje BSport tylko widzialem w sklepie
jesli ktos moze to niech zeskanuje kawalek tej strony z artykulem i fotka jesli posiada bo ja nie kupuje BSport tylko widzialem w sklepie
- Johnny777
- Juventino
Ja mam gazetkę ale nie mam skaneraTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Czytałem artykuł, jest krótki ale zawsze coś! Są 2 zdjęcia z Monachium, ponadto pisze o Fan clubach Milanu, romy, i Chelsey. Niestety gazety nie kupiłem bo kosztuje aż 7,50 :roll: wydaje się, że jest to już straszy numer bo widziałem 2 świeższe. Czy jest w takim razie ktoś, kto posiada ten numer??? Trzeba by to zeskanować i koniecznie wrzucić

Ładnie starszy numer...z marca...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
A ile to kosztuje ? (u mnie na osiedlowych kioskach nawet tej gazetki nie mają :roll: chyba musze się gdzieś dalej wybraćjuverm pisze:W najnowszym GIGA SPORT (Kwiecien 2006) plakat drużyny JUVE :!:
A na nim m.in. Balzaretti i łysy Zlatan

- Szymek
- Juventino
Kosztuje 4.99 a plakat jest chyba z meczu z werderem w Bremie.UlTrAs pisze:A ile to kosztuje ? (u mnie na osiedlowych kioskach nawet tej gazetki nie mają :roll: chyba musze się gdzieś dalej wybraćjuverm pisze:W najnowszym GIGA SPORT (Kwiecien 2006) plakat drużyny JUVE :!:
A na nim m.in. Balzaretti i łysy Zlatan)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
to postaraj się zakręcić koło kogoś kto ma, napewno jest taka osobaJohnny777 pisze:Ja mam gazetkę ale nie mam skaneraTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Czytałem artykuł, jest krótki ale zawsze coś! Są 2 zdjęcia z Monachium, ponadto pisze o Fan clubach Milanu, romy, i Chelsey. Niestety gazety nie kupiłem bo kosztuje aż 7,50 :roll: wydaje się, że jest to już straszy numer bo widziałem 2 świeższe. Czy jest w takim razie ktoś, kto posiada ten numer??? Trzeba by to zeskanować i koniecznie wrzucić
Ładnie starszy numer...z marca...Ciekawe gdzie te dwa nowsze
cóż...zaszalałem za 7,50
A fotki fajne - szczególnie gdzie wyprawa do Monachium wyglądają jak typowi Hool's
![]()
:twisted:

Kurde i wydam ostatnią kasę na gazetę, czego ten szmatławiec jest taki drogi! :doh:juverm pisze:W najnowszym GIGA SPORT (Kwiecien 2006) plakat drużyny JUVE :!:

- Szymek
- Juventino
Może jest i drogi, ale w końcu ukazuje się tylko raz w miesiącu, a plakaty pod względem jakości są naprawdę bajeczne w porównaniu do plakatów z Bravo Sport. Przestałęm juz wieszać wszystkie plakaty w moim pokoju, wystarczy mały podmuch wiatru i po plakacie (po plakacie z Bravo Sport oczywiście) :roll:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Kurde i wydam ostatnią kasę na gazetę, czego ten szmatławiec jest taki drogi! :doh:juverm pisze:W najnowszym GIGA SPORT (Kwiecien 2006) plakat drużyny JUVE :!:
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2006, 17:24 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- JUVEFANE_10
- Juventino
JESTEM OSZUSTEM
- DeeJay
- Juventino
Jak byłbym niezmiernie wdzięczny jakby ktoś wrzucił skana również z info o innych fanclubach! Dosyć pilne! Jesli ktoś ma to byłbym bardzo wdzięczny!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:to postaraj się zakręcić koło kogoś kto ma, napewno jest taka osobaJohnny777 pisze:Ja mam gazetkę ale nie mam skaneraTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Czytałem artykuł, jest krótki ale zawsze coś! Są 2 zdjęcia z Monachium, ponadto pisze o Fan clubach Milanu, romy, i Chelsey. Niestety gazety nie kupiłem bo kosztuje aż 7,50 :roll: wydaje się, że jest to już straszy numer bo widziałem 2 świeższe. Czy jest w takim razie ktoś, kto posiada ten numer??? Trzeba by to zeskanować i koniecznie wrzucić
cóż...zaszalałem za 7,50
A fotki fajne - szczególnie gdzie wyprawa do Monachium wyglądają jak typowi Hool's
![]()
![]()
- OskarG
- Juventino
Ja to mam - w przyszlym tygodniu pojawi sie na JPCDeeJay pisze:Jak byłbym niezmiernie wdzięczny jakby ktoś wrzucił skana również z info o innych fanclubach! Dosyć pilne! Jesli ktoś ma to byłbym bardzo wdzięczny!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:to postaraj się zakręcić koło kogoś kto ma, napewno jest taka osobaJohnny777 pisze:
Ja mam gazetkę ale nie mam skanera
cóż...zaszalałem za 7,50
![]()
![]()

- DeeJay
- Juventino
Na stronie Romanistów znalazłem skany z "To My Kibice". Lada dzień ta oddzielna informacja o JPC znajdzie się na naszej stronie.
Oto linki:
http://www.asroma.pl/skanyztmk/1stronatmk.jpg
http://www.asroma.pl/skanyztmk/2stronatmk.jpg
Oto linki:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To czekamy bo coś długo to trwaDeeJay pisze:Na stronie Romanistów znalazłem skany z "To My Kibice". Lada dzień ta oddzielna informacja o JPC znajdzie się na naszej stronie.
Oto linki:

W dziejszej, darmowej gazecie metro, krótki artykuł ,,ZADYSZKA Juventusu'' , pisze tam jak się można domyslić o naszej kompromitującej formie. Jest również wzmianka o tym jak zabawiali się nasi piłkarze podczas Świat Wielkanocnych. Jest fotka Capello...

- RuTeK
- Juventino
Jakis konkretny ten plakat czy pozal sie boze ? Musze uzupelnic moaj sciana a byle czego nie chce wieszac ! oczywiscie nie chodzi mi tutaj o Alexa ale znajac brawo sport ich plakaty nie sa zbytnio zaciekawe 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !