Mutu, Emerson, Trezeguet w Rumunii

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 19:42

Wywiad z ów "panienką" zamieszaną w tą sprawę:

Kliknij!

UWAGA: Trzeba się zarejestrować!

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 20:13

Nie będę im tam śmiecić. Więc może ktoś już się tam zarejestrował i może wkleić tutaj ten wywiad? Najlepiej z tłumaczeniem 8) :wink:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 20:32

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:07 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 20:40

ja mam kolezanke rumunke co dzien z nia gadam, ale mi glupio jej wyslac taki film do przetlumaczenia :P
btw: a szczegolnie po tym jak uslyszalem jej zdanie na podobne temu tematy :P

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 00:46

Kosior podał adres do wywiadu z stripitezerką, ja zaś posiadam link [3 mirrory] do fot, które zostały zrobione w Rumuni. Mam takie dziwne wrażenie, że niektóre to są fotomontaże, ale ocenncie sami :wink: .

FOTO EXCLUSIV GSP.RO Adrian Mutu, David Trezeguet şi Emerson în România Serwer 1

FOTO EXCLUSIV GSP.RO Adrian Mutu, David Trezeguet şi Emerson în România Serwer 2

FOTO EXCLUSIV GSP.RO Adrian Mutu, David Trezeguet şi Emerson în România Serwer 3

pozdrawiam

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 10:29

jasne, że montaże. Wszystkie podobe, twarerze widziałem na innych fotach ;] milan chce nam namieszać, ale się nie damy <lol>

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 11:11

Moze to fotomontaz, kto wie :think: Nawet jakby to byla prawda, to jest to ich osobista sprawa... choc nie zebym ich usprawiedliwial, bron Boze :!: Zdecydowanie nie popieram takich zachowan. Niech sie lepiej zajma lepsza gra na boisku :roll:

Swoja droga, pamietam jak kiedys Iuliano i bodajze Montero byli przylapani na zabawach z prostytutkami...

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 13:45

DamKam pisze:Swoja droga, pamietam jak kiedys Iuliano i bodajze Montero byli przylapani na zabawach z prostytutkami...
Tak tak pamiętam tą sprawę, gratis dorzuciłbym jeszcze Igora Tudora :prochno: . Ale z tego, co pamiętam, potem już ich wybryki nie były takie głośne i skończyli z tym.

Co do sprawy 3 panów z tematu, to ja sam niewiem? Dziwi mnie, że piłkarze tak bardzo szanowani w świecie piłki robią sobie reklamy takimi zajściami. Całe szczęście, mogę założyć się na "setę&#8221;, że w podobnym klubie [pubie czy jak to można nazwać] nie zobaczylibyśmy ani Aleksa, ani Canny czy już w szczególności Nedved'a. Ja potępiam coś takiego co zrobili Treze,Mutu i Puma i zaczynam już nic nierozumieć :/ cisza prasowa miała być, a ciągle czytam o transferach, konfliktach zarządu czy o wybrykach piłkarzy :doh: .

Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 14:22

Moim zdaniem to wszystko fotomontaż (Zawsze myślałem że chłopaki takie bardziej trochę umięśnione są, wyglądali jak przypadkowi ludzie a nie sportowcy. I nie oczekuję Arniego, ale Mutu... Kurcze blade, anoreksja.) A na twarze już była zwracana uwaga.. Czekam na oficjalną wypowiedź zainteresowanych.

Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 14:26

Heh, jakie fotomontaże? No ludzie, bez przesady.

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 16:02

Kosior pisze:Heh, jakie fotomontaże? No ludzie, bez przesady.
8) Mają kanciate i koślawe głowy :lol:

Obrazek
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 16:58

Pawel_GL pisze:Moim zdaniem to wszystko fotomontaż (Zawsze myślałem że chłopaki takie bardziej trochę umięśnione są, wyglądali jak przypadkowi ludzie a nie sportowcy. I nie oczekuję Arniego, ale Mutu... Kurcze blade, anoreksja.) A na twarze już była zwracana uwaga.. Czekam na oficjalną wypowiedź zainteresowanych.
A propos tego, to znam jednego piłkarza z obecnej kadry Lecha Poznań (dosc rosly) i przyznam ze jedynie nogi to ma umiesnione.. Góra to juz gorzej.. Ale wiem o co chodzi.. :P Mutu wygląda rzeczywiscie jak chlopiec z gimanzjum..

A tak w ogole to zgadzam sie tez z tym ze na pewno nie bedzie takiej afery z Del Piero, Nedvedem.. Pilkarze powinni pokazywac sie jak z najlepszej strony i nie psuć opini publicznej sobie i klubowi.. moze powiecie ze to ich prywatna sprawa ale ja i tak tak sądze.. Pozdro

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 17:44

o ile mi wiadomo Treze ma i zone i dziecko i mysle sobie ze swieta wolalby z nimi spędzic nizeli z kolegami z klubu. to jest taka sugestia, ale jesli rzeczywiscie tam byli to ich sprawa.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 18:10

Media nie maja co robić to chociaż probuja piłkarzy Juve w jakąś intryge wprowadzić co napewno im nie pomaga jak wiadomo Juve jest w "dołku" nie po to jest cisza prasowa ze strony Juve zeby wypisywać takie bzdury w gazetach nasi trzej piłkarze czytając takie coś mogą tylko sie załamać. :/

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 20:38

Swider10 pisze:Media nie maja co robić to chociaż probuja piłkarzy Juve w jakąś intryge wprowadzić co napewno im nie pomaga jak wiadomo Juve jest w "dołku" nie po to jest cisza prasowa ze strony Juve zeby wypisywać takie bzdury w gazetach nasi trzej piłkarze czytając takie coś mogą tylko sie załamać. :/
Dla Was to wielkie intrygi. Zauważcie, że w Angli w gazetach typu "The Sun" takie lub podobne zdjecia ukazuja sie codzinnie. I to nie tylko z pilkarzami ale i z trenerami. Ba, pamiętacie akcję z selekcjonerem reprezentacji Angli? Takich zdjec nie można brać na poważnie, pilkarze tez ludzie i przejść do klubu sie moga. W Angli nie robi się afery, ze ktos zrobił komuś zdjęcie. Są bo są i juz.

Obrazek
ODPOWIEDZ