Akcja Zlatana Ibrahimovica jeszcze w Ajaxie!
- Mendus
- Juventino
Witam wszystkich.
Podczas grzebania wsrod plikow na dysku, natrafilem na swietna akcje Ibry, gdy gral jeszcze w Ajaxie, wtedy podwyzszyl prowadzenie na 5-1 (niestety nie wiem z kim grali). Byc moze niektorzy juz to widzieli, a inni jeszcze nie. Zreszta co tu duzo opisywac, sami zobaczcie bo jest na co patrzec!
Gdyby tak gral w Juve ...
http://www.megaupload.com/?d=A7YIFSUA
Jezeli komus nie leci z megaupload, niech napisze to wrzuce gdzie indziej.
Pozdrawiam!

http://www.megaupload.com/?d=A7YIFSUA
Jezeli komus nie leci z megaupload, niech napisze to wrzuce gdzie indziej.
Pozdrawiam!
- juveman7
- Juventino
Cały Ibra.
Mijał gości jak tyczki.
Ale przecierz na początku gdy grał w Juve też kiwał i bawił sie z obroncami, lecz teraz nie zbyt dobrze mu to idzie.
Ta bramka z Ajaxu jest chyba najsłynniejszym golem Ibrahimovica w karierze.
Mijał gości jak tyczki.
Ale przecierz na początku gdy grał w Juve też kiwał i bawił sie z obroncami, lecz teraz nie zbyt dobrze mu to idzie.
Ta bramka z Ajaxu jest chyba najsłynniejszym golem Ibrahimovica w karierze.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- herr_braun
- Juventino
Czyżby link 'ku pokrzepieniu serc' i 'na osłodę goryczy'
Prawidłowo
Bramkę oczywiście widziałem, przedniej klasy...
Prawidłowo
Bramkę oczywiście widziałem, przedniej klasy...
- Mendus
- Juventino
Szczerze mowiac tak mialem cel gdy to wystawialem, aby przypomniec niektorym osobom co potrafi Ibra, a teraz po prostu przechodzi kryzysherr_braun pisze:Czyżby link 'ku pokrzepieniu serc' i 'na osłodę goryczy'![]()
Prawidłowo![]()

- koki90
- Juventino
Piękny gol. Większość napewno go pamięta. i myśle, że Zlatan ma coś takiego, że chce by każdy jego gol był wyjątkowy i pamiętany. Jak to ktoś kiedyś napisał na tym forum lub w newsie - są to "objawy" jego korzeni, Bałkańska krew (oczywiście nie dosłownie).

Równie słynny jest gol z Euro 2004 przeciwko Włochomjuveman7 pisze:Ta bramka z Ajaxu jest chyba najsłynniejszym golem Ibrahimovica w karierze.

- Jołki
- Juventino
no sprzeczalbym sie czy najslynniejsza, raczej ta strzelona pietka na ME przeciw Wlochom..byla 85 minuta, jesli dobrze pamietam, napewno po 80 minucie.. ale nie ma co sie podniecac, ze strzelil w zyciu 4-5 ladnych goli, jak gra chlopak beznadziejnie. A jeszcze niedawno mial aspiracje wyprzedzic w przeciagu 3-4 lat Ronaldinho w walce o najlepszego zawodnika swiata.. Mysle, ze to sa tylko i wylacznie jego marzenia i jesli bedzie sie tak staral, jak w chwili obecnej.. to mozna bedzie sie smiac z jego naiwnosci i glupoty. Mysle, ze duzo meczow na lawce pomoglyby mu, tak jak Alex gral na lawie. Chlopak 1 sezon gral super, a teraz jak niby wywalczyl miejsce w podstawowym skladzie to juz olal sprawe, tutaj podwyzszenie kontraktu na 3 mln Euro za sezon. Historia rodem z LOS GALARETOS... nawet przyznaje, ze by tam pasowal. Mam oczywiscie nadzieje, ze nastepny sezon bedzie znow taki jak jego 1 w Juve, a nawet lepszy.. Niech trenuje te zwody, az rok temu ladnie bylo popatrzec jak robil obronce Interu flip-flapem :-D
. A teraz to marna bidota, takze lawka, lawka i reszcze raz lawka dla Ibry. To jest jego praca, wiec niech wykonuje ja najlepiej jak tylko potrafi. Uwazam i mam nadzieje, ze nikt tu mi nie wyskoczy z tekstem, ze zlatan sie stara, walczy. Wtedy od razu odsylam do meczu z Arsenalem. Pilka przy lini, byla do przejecia.. a Ibra co? Stoi i patrzy sie, jak Toure(czy jak on tam ma na nazwisko) - obronca biegnie, ile sil w nogach do boli koncowej i lapie pilke doslownie metr przed koncem boiska. Po tym wszytskim ibra smieje sie.. tylko nie wiadomo z czego...;] Zenujace, ta sytuacja mnie dobila, gral jakby nie mial zupelnie ambicji.. eh, musi sie poprawic. Na chwile obecna widze tylko jedna wade u niego..... brak zalet!!!! no chyba, ze łudzimy sie jego wiekiem..
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Michael900
- Juventino
Piękna brameczka Zlatana. Oczywiście widzialem ją już z tysiąc razy.
A był to mecz Ajaxu z zespołem NAC Breda
A był to mecz Ajaxu z zespołem NAC Breda
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- nordahl
- Milanista
Slowa uznania dla Szweda z mojej strony. Przyznam sie, ze bramke widzialem pierwszy raz i wywarl na mnie ogromne wrazenie.
Szkoda [a moze i nie], ze teraz sie drewno z niego zrobilo ;]
Szkoda [a moze i nie], ze teraz sie drewno z niego zrobilo ;]
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- JUVEfan_11
- Juventino
Ja lepiej pamiętam gola Zalayety z Barcą w 2003r. w dogrywce niż piękne gole Zlatana w meczach praktycznie bez stawkikoki90 pisze:Piękny gol. Większość napewno go pamięta. i myśle, że Zlatan ma coś takiego, że chce by każdy jego gol był wyjątkowy i pamiętany.

Osobiście dla mnei najważniejsze jest zwycięstwo, a dopiero później patrze na styl.
A gol z Bredą był piękny

- Adi666666
- Juventino
Gol naprawde cudowny, umieszczany w każdej kompilacji o Zlatanie, zresztą o ile się nie myle został wybrany jako bramka 2004 roku 8) a druga sprawa że w Serie A powtórzenie takiej akcji jest praktycznie nie możliwe ... Zlatan przeszedłby 2 obrońców to 3 by mu sprzedał kose ... a pozatym Capello nie pozwoliłby mu grać aż tak egoistycznie. Zlatan niech wraca do formy jego najwieksza zaleta jest wiek ma dopiero 24 lata jeszcze moze pokazać wszystkim na co go stać. :-D
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- nordahl
- Milanista
Pozostawiam dowolnosc w interpretacji ;>DjJuve pisze:Rozumiem, że mamy to traktować jako żart :>
btw. Pliku juz pobierac nie mozna. Bylby ktos tak laskawy i udostepnilby mi go? Prosze o odp. tutaj lub na pw.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Adi666666
- Juventino
Proszenordahl pisze:Pozostawiam dowolnosc w interpretacji ;>DjJuve pisze:Rozumiem, że mamy to traktować jako żart :>
btw. Pliku juz pobierac nie mozna. Bylby ktos tak laskawy i udostepnilby mi go? Prosze o odp. tutaj lub na pw.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!