Akcja Zlatana Ibrahimovica jeszcze w Ajaxie!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 20:20

Witam wszystkich. :ball: Podczas grzebania wsrod plikow na dysku, natrafilem na swietna akcje Ibry, gdy gral jeszcze w Ajaxie, wtedy podwyzszyl prowadzenie na 5-1 (niestety nie wiem z kim grali). Byc moze niektorzy juz to widzieli, a inni jeszcze nie. Zreszta co tu duzo opisywac, sami zobaczcie bo jest na co patrzec! ;) Gdyby tak gral w Juve ... :pray:

http://www.megaupload.com/?d=A7YIFSUA

Jezeli komus nie leci z megaupload, niech napisze to wrzuce gdzie indziej.
Pozdrawiam!

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 20:57

Cały Ibra.
Mijał gości jak tyczki.
Ale przecierz na początku gdy grał w Juve też kiwał i bawił sie z obroncami, lecz teraz nie zbyt dobrze mu to idzie.
Ta bramka z Ajaxu jest chyba najsłynniejszym golem Ibrahimovica w karierze.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 21:59

Czyżby link 'ku pokrzepieniu serc' i 'na osłodę goryczy' :smile:
Prawidłowo :wink:
Bramkę oczywiście widziałem, przedniej klasy...

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 22:09

herr_braun pisze:Czyżby link 'ku pokrzepieniu serc' i 'na osłodę goryczy' :smile:
Prawidłowo :wink:
Szczerze mowiac tak mialem cel gdy to wystawialem, aby przypomniec niektorym osobom co potrafi Ibra, a teraz po prostu przechodzi kryzys ;) Gdybysmy go sprzedali zrobilibysmy wielki blad!

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 22:09

Piękny gol. Większość napewno go pamięta. i myśle, że Zlatan ma coś takiego, że chce by każdy jego gol był wyjątkowy i pamiętany. Jak to ktoś kiedyś napisał na tym forum lub w newsie - są to "objawy" jego korzeni, Bałkańska krew (oczywiście nie dosłownie).
juveman7 pisze:Ta bramka z Ajaxu jest chyba najsłynniejszym golem Ibrahimovica w karierze.
Równie słynny jest gol z Euro 2004 przeciwko Włochom ;)

Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 22:10

no sprzeczalbym sie czy najslynniejsza, raczej ta strzelona pietka na ME przeciw Wlochom..byla 85 minuta, jesli dobrze pamietam, napewno po 80 minucie.. ale nie ma co sie podniecac, ze strzelil w zyciu 4-5 ladnych goli, jak gra chlopak beznadziejnie. A jeszcze niedawno mial aspiracje wyprzedzic w przeciagu 3-4 lat Ronaldinho w walce o najlepszego zawodnika swiata.. Mysle, ze to sa tylko i wylacznie jego marzenia i jesli bedzie sie tak staral, jak w chwili obecnej.. to mozna bedzie sie smiac z jego naiwnosci i glupoty. Mysle, ze duzo meczow na lawce pomoglyby mu, tak jak Alex gral na lawie. Chlopak 1 sezon gral super, a teraz jak niby wywalczyl miejsce w podstawowym skladzie to juz olal sprawe, tutaj podwyzszenie kontraktu na 3 mln Euro za sezon. Historia rodem z LOS GALARETOS... nawet przyznaje, ze by tam pasowal. Mam oczywiscie nadzieje, ze nastepny sezon bedzie znow taki jak jego 1 w Juve, a nawet lepszy.. Niech trenuje te zwody, az rok temu ladnie bylo popatrzec jak robil obronce Interu flip-flapem :-D :D . A teraz to marna bidota, takze lawka, lawka i reszcze raz lawka dla Ibry. To jest jego praca, wiec niech wykonuje ja najlepiej jak tylko potrafi. Uwazam i mam nadzieje, ze nikt tu mi nie wyskoczy z tekstem, ze zlatan sie stara, walczy. Wtedy od razu odsylam do meczu z Arsenalem. Pilka przy lini, byla do przejecia.. a Ibra co? Stoi i patrzy sie, jak Toure(czy jak on tam ma na nazwisko) - obronca biegnie, ile sil w nogach do boli koncowej i lapie pilke doslownie metr przed koncem boiska. Po tym wszytskim ibra smieje sie.. tylko nie wiadomo z czego...;] Zenujace, ta sytuacja mnie dobila, gral jakby nie mial zupelnie ambicji.. eh, musi sie poprawic. Na chwile obecna widze tylko jedna wade u niego..... brak zalet!!!! no chyba, ze łudzimy sie jego wiekiem.. :think:
Pozdrawiam

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2006, 22:29

Piękna brameczka Zlatana. Oczywiście widzialem ją już z tysiąc razy.
A był to mecz Ajaxu z zespołem NAC Breda

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 01:31

Slowa uznania dla Szweda z mojej strony. Przyznam sie, ze bramke widzialem pierwszy raz i wywarl na mnie ogromne wrazenie.

Szkoda [a moze i nie], ze teraz sie drewno z niego zrobilo ;]

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
JUVEfan_11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 10:22

koki90 pisze:Piękny gol. Większość napewno go pamięta. i myśle, że Zlatan ma coś takiego, że chce by każdy jego gol był wyjątkowy i pamiętany.
Ja lepiej pamiętam gola Zalayety z Barcą w 2003r. w dogrywce niż piękne gole Zlatana w meczach praktycznie bez stawki :/. Wole żeby strzelał dużo a brzydko niż mało i ładnie.
Osobiście dla mnei najważniejsze jest zwycięstwo, a dopiero później patrze na styl.

A gol z Bredą był piękny :)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 10:33

piekny gol tylko przydaloby sie zeby IBra zablysnal takim w jakims najblizszym meczu kiedy tak nam to potrzebne.

mam nadzieje ze juz z Lazio mu sie uda

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 11:43

nordahl pisze:
Szkoda [a moze i nie], ze teraz sie drewno z niego zrobilo ;]
Rozumiem, że mamy to traktować jako żart :>

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2006, 12:48

Gol naprawde cudowny, umieszczany w każdej kompilacji o Zlatanie, zresztą o ile się nie myle został wybrany jako bramka 2004 roku 8) a druga sprawa że w Serie A powtórzenie takiej akcji jest praktycznie nie możliwe ... Zlatan przeszedłby 2 obrońców to 3 by mu sprzedał kose ... a pozatym Capello nie pozwoliłby mu grać aż tak egoistycznie. Zlatan niech wraca do formy jego najwieksza zaleta jest wiek ma dopiero 24 lata jeszcze moze pokazać wszystkim na co go stać. :-D

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:59

DjJuve pisze:Rozumiem, że mamy to traktować jako żart :>
Pozostawiam dowolnosc w interpretacji ;>

btw. Pliku juz pobierac nie mozna. Bylby ktos tak laskawy i udostepnilby mi go? Prosze o odp. tutaj lub na pw.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:14

nordahl pisze:
DjJuve pisze:Rozumiem, że mamy to traktować jako żart :>
Pozostawiam dowolnosc w interpretacji ;>

btw. Pliku juz pobierac nie mozna. Bylby ktos tak laskawy i udostepnilby mi go? Prosze o odp. tutaj lub na pw.
Prosze

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
ODPOWIEDZ