Guns N'Roses - 15 czerwca, Warszawa!!!
- Bany_DG
- Juventino
Jezus chłopie nie czytasz innych postówaSsItCh pisze:No prosze, ja myślałem, że ten WSPANIAŁY zespół rozpadł się gdzieś w połowie lat 90' a tu taka nowinka :shock:Zawsze myślałem, że to tekst tylko i wyłącznie eMINEMA, no panie Rose nie ładnie ;]nigdy nie zagram dla zydow i polakow

Ja za to słyszałem ze rzucał w zdjecie Wałesy lotkamiDuff pisze:Słyszałem że Axl powiedział to dla tego

- Chip
- Juventino
Pozwoliłem sobie odświeżyć temat, bo chciałbym się zapytać czy ktoś z fanów Juve wybiera się jednak na ten koncert !? Ja wczoraj odebrałem bilety, i już nie mogę się doczekać tego koncertu. Ciekawe tylko, w jakim składzie wystąpi GN'R
?

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Mrija
- Juventino
Odpowiedź na twoje pytanieAdriaNeQ pisze:Grupę tworzą obecnie: lider, wokalista i klawiszowiec Axl Rose, gitarzyści Robin Finck i Richard Fortus oraz grający na gitarze basowej Tommy Stinson. W ostatnich latach w Guns N' Roses występowali także: perkusista Brian Mantia oraz klawiszowcy Chris Pittman i Dizzy Reed (ten ostatni dołączył do grupy w 1991 r.). Z przypadającego na przełom lat 80. i 90. okresu największej popularności Guns N' Roses, w zespole pozostał tylko Axl Rose.

Ja będę na 90%, chyba że mi bilety wykupią... Choć miałam kupić jakoś teraz... Jak są w ogóle.
- Chip
- Juventino
Nie wiadomo czy wystąpią w takim składzie?? Gunsi zagrają również 15 i 17 maja w Nowym Yorku. I na stronie o tych koncertach jest napisane:
The band’s line-up for the Tour has not yet been released and is announced as a ‘surprise’ for the audience."
http://rockinrio-lisboa.sapo.pt/artigo. ... 606&lang=e...
The band’s line-up for the Tour has not yet been released and is announced as a ‘surprise’ for the audience."
http://rockinrio-lisboa.sapo.pt/artigo. ... 606&lang=e...
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe