Life of Baggio
- matechu
- Juventino
http://www.megaupload.com/?d=ZKE3NJ7A Jest to link do torrenta z filmem "Life of Baggio". Trwa on nieco ponad 70min i zajmuje 521 Mb. W filmie zawarte sa najladniejsze bramki oraz akcje z reprezentacji, czesc bramek strzelonych w europejskich pucharach, unikalne materialy jeszcze za czasow gry Roberto w Vicenzie (!) oraz wszystkie bramki strzelone w Serie a. Do tego wszystkiego nastrojowa muzyczka - jednym slowem: rarytas :-D
Bardzo malo osob udostepnia ten film, wiec nie spodziewajcie sie kosmicznych predkosci. Mi szlo 4 dni, jednak warto bylo :]
Bardzo malo osob udostepnia ten film, wiec nie spodziewajcie sie kosmicznych predkosci. Mi szlo 4 dni, jednak warto bylo :]
- Mateo
- Juventino
Wielka, wielka dziekóweczka!
Nawet nie wiesz jak mi teraz tego typu filmu są potrzebne. Tutaj zapowiem, że powolutku, powolutku nadchodzi kompilacja o Roberto Baggio w moim wykonaniu
. Obejrze ten film to edytuje posta i napisze recenzje.
. Prrrosze
Download Yourfilehost

Any problemJuveFanik pisze:Mam małą prośbę, czy mógłby ktoś zamieścić ten mini torrent na innym serwerze

Download Yourfilehost
Ostatnio zmieniony 23 marca 2006, 18:38 przez Mateo, łącznie zmieniany 2 razy.
- JuventinoPS
- Juventino
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Jeśli już sciągnąłeś to poseeduj troche bo jak narazie same peer'ymatechu pisze:Bardzo malo osob udostepnia ten film, wiec nie spodziewajcie sie kosmicznych predkosci. Mi szlo 4 dni, jednak warto bylo :]

- piotrek147
- Juventino
Czy osoba, która ściągneła już ten plik mogłaby wrzucić go na jakiś serwer?? Najlepiej na:TV.ISG.SI.
Zależy mi na tym filmie, jednak nikt go nie udostępnia, a na serwerze nikt nie musi udostępniać.
Zależy mi na tym filmie, jednak nikt go nie udostępnia, a na serwerze nikt nie musi udostępniać.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- matechu
- Juventino
Same peery? Przeciez caly czas seeduje.ForzaJuve_Adam pisze:Jeśli już sciągnąłeś to poseeduj troche bo jak narazie same peer'y
A znasz jakis serwer gdzie moglbym wrzucic 520 mb? Na TV.ISG.SI jest tylko 333 mb, podobno jak sie do nich napisze to daja wiecej, jednak nie wiem czy to prawda. Narazie czekam od nich na odpowiedz.piotrek147 pisze:Czy osoba, która ściągneła już ten plik mogłaby wrzucić go na jakiś serwer?? Najlepiej na:TV.ISG.SI.
- grandejuve
- Juventino
Przed chwilą skończyłem oglądać filmik. Jest on naprawde dobry. Pokazuje wspaniałem bramki Roberto, na które patrzy sie z przyjemnością :-D Musze przyznać, że miałem przerwać sciaganie. Transfer był bardzo niski (średnio 5 kb). Ale warto było czekać :-D
W miare możliwości bede seedował.
W miare możliwości bede seedował.
- jarek170989
- Juventino
mógłby ktoś troszke poseedować bo zatrzymało mi się ściąganie na 60% a naprawdę bym sobie filmik o tak wielkim piłkarzu jakim jest bezwątpienia Roberto Baggio obejrzał!PLEASE!!!
- forza bianco-neri
- Juventino
Mam takie pytanie - czy ktoś to jeszcze seeduje? Bo bym chiał zacząć ściągać, a nie chcę żeby się potem transfer zatrzymał na iluś-tam-procentach...
Juve per Sempre