Kto zastąpi Nedveda???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 11:09

Według mnie zamiast szukać lewego pomocnika,można by wrócić do ustawienia które stosował Lippi,tzn 4-3-1-2, obecnie by to wyglądało tak:

Buffon
Balzaretti Thuram Cannavaro Zambrotta

Camoranesi Emerson Vieira

Nedved

Trezeguet Del Piero

A gdy Nedved bedzie sie zblizał do końca kariery zainwestować w...no właśnie kogo??
1.Rosicky- trudno go bedzie wykupic z Atletico Madryt,ostro sie zbroją by powalczyć o awans do ligi mistrzów
2.Riquelme-dobry zawodnik ale nie wiem czy sprawdził by sie w lidze włoskiej,to jest taki typowy"Hiszpański zawodnik"
3.Ballack-moim zdaniem dobry wybór,byłby za darmo po sezonie,a środek pomocy byśmy mieli iście nieziemski
4.D'Alessandro-zawodnik z bardzo dobrym przeglądem pola,znakomite podania.Swego czasu miał grać w Turynie lub Barcelonie ale niestety przeszedł do słabego Wolfsburga,a teraz marnuje się w jeszcze słabszym Portsmouth.
5.Młodzież typu-Diego,Nasri-stopniowo przygotowywali by sie do prowadzenia gry wielkiego klubu jakim jest Juve u boku Nedveda i stopniowo by go zastępowali

Myśle że przy tym ustawieniu gra Juve stała by sie bardziej ofensywna i efektowna :pray:

Obrazek
luisenriqe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 11:35

Ustawienie Juventusu to 4-4-2. Ale w sumie to Capello tez gra 4-3-1-2 . Bo nedved nie jest typowym lewoskrzydlowym i czesto schodzi do srodka i tam prowadzi gre juventusu.
Typowe 4-3-1-2 preferuja Italia(totti/del piero), Milan(kaka), Bayern(ballack). osobiscie tez najbardziej lubie ustawienie 4-3-1-2.

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 11:10

Moim zdaniem przydalby sie de yong.

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 18:04

Ja bym z chęcią na lewym skrzydle zobaczył Vicente z Valencii. Świetny piłkarz, szybki, waleczny, ambitny i w dodatku z dobrym "butem" :P.
Kto wiem, może kiedyś...

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 20:05

A ja chyba wszystkich zaskocze i powiem że w Juve dobrze by rozgrywał Gudjohnsen z Chelsea. Widziałem kilka meczy z jego udziałem i uważam że świetnie rozgrywa piłke i gra na wysokim poziomie.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 20:08

Hmm dobry na ta pozycje byłe z HSV Van der Vart mozliwe tesz ze by sie sprawdził Vicente z Valencci choc Hiszpanie raczej sie w Serie A nie sprawdzaja ale cos czuje ze on by dobrze grał no i C.Ronaldo ale jest jeszcze Kapo ktory wroci po tym sezonie :-D

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 20:55

Aniolek pisze: jest jeszcze Kapo ktory wroci po tym sezonie :-D
Uważam, że to bardzo dobry wybór i nawet jest bardzo prawdopodobne, że Juventus tak zrobi. Po co wydawać kupe forsy na jakiegoś piłkarza, którego nie łatwo, ale można zastąpić właśnie Olivierem Kapo. Ja nie widze przeciwskazań :)

GG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 21:27

Myślę że przydałbysię Cristiano Ronaldo.Jest dosyć szybki,jest bardzo dobrze wyszkolony technicznie i pozatym jest młody. :)

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 21:35

GG pisze:Myślę że przydałbysię Cristiano Ronaldo.Jest dosyć szybki,jest bardzo dobrze wyszkolony technicznie i pozatym jest młody. :)
A wyobrarz(ż)asz sobie go walczacego o kazdą piłke, gryzacego trawe dla dobra druzyny i nie wynoszonego ze złamaną noga po meczu z Interem? :angry: Tylko nie pisz, że tak... :stop:

Moim zdaniem Kapo jest najbardziej odpowiednim piłkarzem... :whistle: .

JRP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2006, 18:37

Mógłby go zastąpić Vincente.Jest dobry i założe się , że dużo by nas nie kosztował. :)

FORZA JUVENTUS!!!
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2006, 18:29

Odpowiednim i perspektywicznym zmiennikiem moze byc Cristiano Ronaldo.

Pojawiaja sie głosy ze to rozkapryszona gwiazdka - moze tak jest, ale pod okiem Capello taki zawodnik moze tylko sie rozwijac.

Podobne głosy pojawiły sie gdy Juve sprowadziło Ibrahimovica a jakos nie widac problemow z Ibra :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
ardi82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2006, 21:35

EDIT 09.04.2006 21:24:46 :
moim zdaniem na mutu nie mozna polegac te jego ostatnie wystepy cienizna

EDIT 09.04.2006 21:28:25 :
ale nie ma co chyba kazdy sie ze mna zgodzi ze w najlepszej formie obecnie w juventusie jest Buffon .... nie wiem jak inni ale ja uwazam ze nie ma lepszego bramkarza na świecie jak nasza gwiazda z juve

EDIT 09.04.2006 21:30:26 :
spoko zgadzam sie to by bylo cos Cristiano Ronaldo w Juve liga mistrzow nasza

w skladzie juve duzo bym nie zmienial wyniki w lidze calcio mowia same za siebie chociaz przydal by sie ktos nowy np. diarra z ol.lyon albo gerard ...szczegolnie s. gerard by sie przydal mam nadzieje ze zobaczymy go niebawem w turynskiej jedenastce.. :o

EDIT 09.04.2006 21:39:55:
ardi82 pisze:
kropek pisze:Moim zdaniem przydalby sie de yong??.
wiecie mi sie wydaje ze fajnie by bylo gdyby w juve zagral Kaka z milanu to jest naprawde dobry zawodnik ale czy to jest realne raczej chyba nie

radze zajrzec do regulaminu i DOKŁADNIE go przeczytac. Kornknot

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2006, 21:45

To jest na pewno nierealne...

Szkoda, że Juve nie interesuje sie młodymi zdolnymi brazyliczykami, jak milan, kiedy przechodził do druzyny z San Siro za jakieś śmieszne pieniądze, to Moggi mówił, że to Jubve ma najlepszego piłkarza młodego pokolenia... Olivere... :?

Szkoda, ze to milaniści mają takiego geniusza w swoim składzie, a nie my...

el_ninho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2006, 23:42

Najlepszym kandydatem jest Vicente ,lub młody Stewart Downing ,Van der Vaart ?? nie żartujcie to typowy wykładacz gał a Messi skrzydlowym dynamitem też nie jest.
Mutu dobry dobry ,ale jednak lewa noga nie jest jego najmocniejszą stroną.

Forza Juve!!
ODPOWIEDZ