Kto zastąpi Nedveda???
- Lato1897
- Juventino
Według mnie zamiast szukać lewego pomocnika,można by wrócić do ustawienia które stosował Lippi,tzn 4-3-1-2, obecnie by to wyglądało tak:
Buffon
Balzaretti Thuram Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Emerson Vieira
Nedved
Trezeguet Del Piero
A gdy Nedved bedzie sie zblizał do końca kariery zainwestować w...no właśnie kogo??
1.Rosicky- trudno go bedzie wykupic z Atletico Madryt,ostro sie zbroją by powalczyć o awans do ligi mistrzów
2.Riquelme-dobry zawodnik ale nie wiem czy sprawdził by sie w lidze włoskiej,to jest taki typowy"Hiszpański zawodnik"
3.Ballack-moim zdaniem dobry wybór,byłby za darmo po sezonie,a środek pomocy byśmy mieli iście nieziemski
4.D'Alessandro-zawodnik z bardzo dobrym przeglądem pola,znakomite podania.Swego czasu miał grać w Turynie lub Barcelonie ale niestety przeszedł do słabego Wolfsburga,a teraz marnuje się w jeszcze słabszym Portsmouth.
5.Młodzież typu-Diego,Nasri-stopniowo przygotowywali by sie do prowadzenia gry wielkiego klubu jakim jest Juve u boku Nedveda i stopniowo by go zastępowali
Myśle że przy tym ustawieniu gra Juve stała by sie bardziej ofensywna i efektowna
Buffon
Balzaretti Thuram Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Emerson Vieira
Nedved
Trezeguet Del Piero
A gdy Nedved bedzie sie zblizał do końca kariery zainwestować w...no właśnie kogo??
1.Rosicky- trudno go bedzie wykupic z Atletico Madryt,ostro sie zbroją by powalczyć o awans do ligi mistrzów
2.Riquelme-dobry zawodnik ale nie wiem czy sprawdził by sie w lidze włoskiej,to jest taki typowy"Hiszpański zawodnik"
3.Ballack-moim zdaniem dobry wybór,byłby za darmo po sezonie,a środek pomocy byśmy mieli iście nieziemski
4.D'Alessandro-zawodnik z bardzo dobrym przeglądem pola,znakomite podania.Swego czasu miał grać w Turynie lub Barcelonie ale niestety przeszedł do słabego Wolfsburga,a teraz marnuje się w jeszcze słabszym Portsmouth.
5.Młodzież typu-Diego,Nasri-stopniowo przygotowywali by sie do prowadzenia gry wielkiego klubu jakim jest Juve u boku Nedveda i stopniowo by go zastępowali
Myśle że przy tym ustawieniu gra Juve stała by sie bardziej ofensywna i efektowna

- luisenriqe
- Juventino
Ustawienie Juventusu to 4-4-2. Ale w sumie to Capello tez gra 4-3-1-2 . Bo nedved nie jest typowym lewoskrzydlowym i czesto schodzi do srodka i tam prowadzi gre juventusu.
Typowe 4-3-1-2 preferuja Italia(totti/del piero), Milan(kaka), Bayern(ballack). osobiscie tez najbardziej lubie ustawienie 4-3-1-2.
Typowe 4-3-1-2 preferuja Italia(totti/del piero), Milan(kaka), Bayern(ballack). osobiscie tez najbardziej lubie ustawienie 4-3-1-2.
- juveman7
- Juventino
A ja chyba wszystkich zaskocze i powiem że w Juve dobrze by rozgrywał Gudjohnsen z Chelsea. Widziałem kilka meczy z jego udziałem i uważam że świetnie rozgrywa piłke i gra na wysokim poziomie.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Aniolek
- Juventino
- koki90
- Juventino
Uważam, że to bardzo dobry wybór i nawet jest bardzo prawdopodobne, że Juventus tak zrobi. Po co wydawać kupe forsy na jakiegoś piłkarza, którego nie łatwo, ale można zastąpić właśnie Olivierem Kapo. Ja nie widze przeciwskazańAniolek pisze: jest jeszcze Kapo ktory wroci po tym sezonie :-D

- Paweł Sz.
- Juventino
A wyobrarz(ż)asz sobie go walczacego o kazdą piłke, gryzacego trawe dla dobra druzyny i nie wynoszonego ze złamaną noga po meczu z Interem?GG pisze:Myślę że przydałbysię Cristiano Ronaldo.Jest dosyć szybki,jest bardzo dobrze wyszkolony technicznie i pozatym jest młody.

Moim zdaniem Kapo jest najbardziej odpowiednim piłkarzem...

- Tombalu
- Juventino
Odpowiednim i perspektywicznym zmiennikiem moze byc Cristiano Ronaldo.
Pojawiaja sie głosy ze to rozkapryszona gwiazdka - moze tak jest, ale pod okiem Capello taki zawodnik moze tylko sie rozwijac.
Podobne głosy pojawiły sie gdy Juve sprowadziło Ibrahimovica a jakos nie widac problemow z Ibra
Pojawiaja sie głosy ze to rozkapryszona gwiazdka - moze tak jest, ale pod okiem Capello taki zawodnik moze tylko sie rozwijac.
Podobne głosy pojawiły sie gdy Juve sprowadziło Ibrahimovica a jakos nie widac problemow z Ibra

- ardi82
- Juventino
EDIT 09.04.2006 21:24:46 :
moim zdaniem na mutu nie mozna polegac te jego ostatnie wystepy cienizna
EDIT 09.04.2006 21:28:25 :
ale nie ma co chyba kazdy sie ze mna zgodzi ze w najlepszej formie obecnie w juventusie jest Buffon .... nie wiem jak inni ale ja uwazam ze nie ma lepszego bramkarza na świecie jak nasza gwiazda z juve
EDIT 09.04.2006 21:30:26 :
spoko zgadzam sie to by bylo cos Cristiano Ronaldo w Juve liga mistrzow nasza
w skladzie juve duzo bym nie zmienial wyniki w lidze calcio mowia same za siebie chociaz przydal by sie ktos nowy np. diarra z ol.lyon albo gerard ...szczegolnie s. gerard by sie przydal mam nadzieje ze zobaczymy go niebawem w turynskiej jedenastce.. :o
EDIT 09.04.2006 21:39:55:
radze zajrzec do regulaminu i DOKŁADNIE go przeczytac. Kornknot
moim zdaniem na mutu nie mozna polegac te jego ostatnie wystepy cienizna
EDIT 09.04.2006 21:28:25 :
ale nie ma co chyba kazdy sie ze mna zgodzi ze w najlepszej formie obecnie w juventusie jest Buffon .... nie wiem jak inni ale ja uwazam ze nie ma lepszego bramkarza na świecie jak nasza gwiazda z juve
EDIT 09.04.2006 21:30:26 :
spoko zgadzam sie to by bylo cos Cristiano Ronaldo w Juve liga mistrzow nasza
w skladzie juve duzo bym nie zmienial wyniki w lidze calcio mowia same za siebie chociaz przydal by sie ktos nowy np. diarra z ol.lyon albo gerard ...szczegolnie s. gerard by sie przydal mam nadzieje ze zobaczymy go niebawem w turynskiej jedenastce.. :o
EDIT 09.04.2006 21:39:55:
wiecie mi sie wydaje ze fajnie by bylo gdyby w juve zagral Kaka z milanu to jest naprawde dobry zawodnik ale czy to jest realne raczej chyba nieardi82 pisze:kropek pisze:Moim zdaniem przydalby sie de yong??.
radze zajrzec do regulaminu i DOKŁADNIE go przeczytac. Kornknot
- Gianni_Marciano
- Juventino
To jest na pewno nierealne...
Szkoda, że Juve nie interesuje sie młodymi zdolnymi brazyliczykami, jak milan, kiedy przechodził do druzyny z San Siro za jakieś śmieszne pieniądze, to Moggi mówił, że to Jubve ma najlepszego piłkarza młodego pokolenia... Olivere... :?
Szkoda, ze to milaniści mają takiego geniusza w swoim składzie, a nie my...
Szkoda, że Juve nie interesuje sie młodymi zdolnymi brazyliczykami, jak milan, kiedy przechodził do druzyny z San Siro za jakieś śmieszne pieniądze, to Moggi mówił, że to Jubve ma najlepszego piłkarza młodego pokolenia... Olivere... :?
Szkoda, ze to milaniści mają takiego geniusza w swoim składzie, a nie my...
- el_ninho
- Juventino
Najlepszym kandydatem jest Vicente ,lub młody Stewart Downing ,Van der Vaart ?? nie żartujcie to typowy wykładacz gał a Messi skrzydlowym dynamitem też nie jest.
Mutu dobry dobry ,ale jednak lewa noga nie jest jego najmocniejszą stroną.
Mutu dobry dobry ,ale jednak lewa noga nie jest jego najmocniejszą stroną.
Forza Juve!!