Juventus..-kompilacja :].
- Paweł Sz.
- Juventino
Oto moja pierwsza kompilacja wyprodukowana w programie WMM2 (
):
Adres: http://www.megaupload.com/?d=NKSZT40Q
http://rapidshare.de/files/17500583/Juv ... I.wmv.html
Dane:
Tytuł: Juventus.. - by SPIWI
Wielkość: 43.15 MB
Długość: 3:03
Muzyka: Nie znam tytułu
czyli muzyka przypadkowa... MP3 znalezione na kompie, żeby sprawdzic jak to działa
(WMM
) I odziwo nawet pasuje
. Jedyne czego jestem pwien co do tej piosenki to to, ze jest to piosenka Polska z Marylą Rodowicz (chyba
).
Czekam na komentarze i oceny
.

Adres: http://www.megaupload.com/?d=NKSZT40Q
Dane:
Tytuł: Juventus.. - by SPIWI
Wielkość: 43.15 MB
Długość: 3:03
Muzyka: Nie znam tytułu

Czekam na komentarze i oceny

Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 17:46 przez Paweł Sz., łącznie zmieniany 1 raz.
- Railis
- Qualità Juventino
Nic dziwnego. Wrzuciłeś na Megaupload, więc 80% urzytkowników nie ściagnie, 10% zwątpi a pozostałe 10% opuści ten temat. Wrzuć na jakieś inne serwery np: Rapidshare, Uploading, czy Yourfilehost, a zobaczysz że komentarze się pojawią. Czy pozytywne, zobaczymy. POZDROWIENIA.
edit
Ostatnio na forum pojawia się coraz więcej, beznadziejnych kompilacji. Czyli moda na kompilację. Urzytkownicy masowo robią filmiki, ale jak widać nie wszyscy się starają, aby utrzymać swoją pracę na dość wysokim poziomie. Nie inaczej jest z tą propozycją, choć myślałem, że to będzie wyjątek. Ale najwyraźniej się przeliczyłem. Materiały łapane na "czuja" (większość sciagana z JuvePoland w kolejności odwrotnej do chronologicznej). Całość nie trzyma się kupy. Nie wiadomo o czym opowiada ta kompilacja. Parę goli wybranych (chyba 4 zawodników, juve w czym jeden już nie). W to wepchnięta muzyka..., właśnie i to jaka muzyka? Rozumiem że są gusta i guściki, no ale Kasia Wilk śpiewająca o miłości to chyba nie za bardzo pasuje do właśnie tego typu filmiku. Wg mnie w kompilacji powinno się robić akcję filmiku do muzyki, a nie odwrotnie. Tu swoja drogą jest to robione w sposób oczywisty dla większości niedzielnych kompilatorów (klipy "w całości, nic nie powycinane {no może troszeczkę gdzie nie gdzie} ustawione jak leci, czyli w kolejności w jakiej się je zauważyło i wlepione do programu, a potem muzyka. Mogło być odwrotnie, ale widać, że na jedno wyszło i że nie przywiązywałeś zbytnio uwagi do zaimportowanej muzyki robiąc kompilację, czyli efek ten sam. Następny mankament to taki, że kompilacja jest o "niczym". ... - Wiem nazwałeś ją kompilką o Juventusie. Spoko, ale jeżeli to ma być kompilka o Juventusie to chyba powinna przedstawić więcej piłkarzy, albo część historii (jakieś wątki). Dopiero wtedy można dopiero powiedzieć, że kompilka jest o Juventusie A filmik w którym jest ukazanych kilka goli kilku piłkarzy Juve wg mnie(ale wiem są gusta i guściki). Całość ogułem przedstawia się równie marnie. Błagam trochę mniej takich "dzieł", albo jak juz mają być to niech będą na jakimś poziomie.
edit
Ostatnio na forum pojawia się coraz więcej, beznadziejnych kompilacji. Czyli moda na kompilację. Urzytkownicy masowo robią filmiki, ale jak widać nie wszyscy się starają, aby utrzymać swoją pracę na dość wysokim poziomie. Nie inaczej jest z tą propozycją, choć myślałem, że to będzie wyjątek. Ale najwyraźniej się przeliczyłem. Materiały łapane na "czuja" (większość sciagana z JuvePoland w kolejności odwrotnej do chronologicznej). Całość nie trzyma się kupy. Nie wiadomo o czym opowiada ta kompilacja. Parę goli wybranych (chyba 4 zawodników, juve w czym jeden już nie). W to wepchnięta muzyka..., właśnie i to jaka muzyka? Rozumiem że są gusta i guściki, no ale Kasia Wilk śpiewająca o miłości to chyba nie za bardzo pasuje do właśnie tego typu filmiku. Wg mnie w kompilacji powinno się robić akcję filmiku do muzyki, a nie odwrotnie. Tu swoja drogą jest to robione w sposób oczywisty dla większości niedzielnych kompilatorów (klipy "w całości, nic nie powycinane {no może troszeczkę gdzie nie gdzie} ustawione jak leci, czyli w kolejności w jakiej się je zauważyło i wlepione do programu, a potem muzyka. Mogło być odwrotnie, ale widać, że na jedno wyszło i że nie przywiązywałeś zbytnio uwagi do zaimportowanej muzyki robiąc kompilację, czyli efek ten sam. Następny mankament to taki, że kompilacja jest o "niczym". ... - Wiem nazwałeś ją kompilką o Juventusie. Spoko, ale jeżeli to ma być kompilka o Juventusie to chyba powinna przedstawić więcej piłkarzy, albo część historii (jakieś wątki). Dopiero wtedy można dopiero powiedzieć, że kompilka jest o Juventusie A filmik w którym jest ukazanych kilka goli kilku piłkarzy Juve wg mnie(ale wiem są gusta i guściki). Całość ogułem przedstawia się równie marnie. Błagam trochę mniej takich "dzieł", albo jak juz mają być to niech będą na jakimś poziomie.
Wcale się nie dziwię. Chłopak zapoczątkował modę. A tu okazuje się, że kolejni jego "następcy" (są wyjątki) nie prezentują przynajmniej w połowie tego poziomu. Wkrotce, po jeszcze paru takich "takich dziełach" admini zabronią wystawiania, w tematach kompilek, w celu odśmiecenia forum. A co do twojego zdania o muzyce to powiedz w którym miejscu pasuje? Muzyka powinna się zgrywać, z filmem, a że Autor jednak postawił na traf z dysku w celu sprawdzenia to ja dziekuję. Widac, że film nie był dopasowywany do muzyki tylko nią pokryty. Nie musi się idealnie zgrywać, ale przynajmniej powinna pasować, a tu nie ma tego i nie ma tego.co ty mateuszek masz dzis zly dzien i chciales sie wyzyc na forum? komplikacja jest naprawde fajna mimo totalnego dola wywolanego gra z arsenalem cos sie w czlowieku raduje jak sie oglada ten filmik. muzyka jest rewelacyjna b pasuje do komplikacji, a ten moment Canna vs Totti najlepszy )) jak juz ktos zaczal oceniac w skali szkolnej to bede kontynuowal - 5
Przygotowuję się właśnie do stworzenia kompilacji o Juventusie. Mam nadzieję że przyjmie się wśród Userów. Inspirację czerpię własnie z pracy GHoeberXa a Valencji. Pozdrowienia.licze, ze w wkoncu jakis kompilator, podejmie sie takiego wyzwania i powstanie filmik jak ten o Valencii, ktory jednak tez jest krotki z wiadomych przyczyn... Valencia to Nie Juve
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 21:49 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.
- mesju
- Qualità Juventino
To tak swoją drogą...railis pisze:Nic dziwnego. Wrzuciłeś na Megaupload, więc 80% urzytkowników nie ściagnie, 10% zwątpi a pozostałe 10% opuści ten temat. Wrzuć na jakieś inne serwery np: Rapidshare, Uploading, czy Yourfilehost, a zobaczysz że komentarze się pojawią. Czy pozytywne, zobaczymy. POZDROWIENIA.

Jeśli uda mi się ściągnąć, to z przyjemnością obejrzę i w tym poście zamieszcze ocenę
EDIT
Obiecałem, więc piszę: niestety takich czy podobnych prac jest wiele. Choć sam pomysł nie jest zły, to kompilacja musiałaby pojawić się przed ostatnim meczem z Arsenalem i zawierać same udane akcje Juventusu, tak aby wszyscy uwierzyli, że trzeba walczyć... może to by pomogło :roll:
Innym (i chyba ostatnim) małym plusikiem jest jakość niektórych ujęć (choć inne pozostają wiele do życzenia), niezłe przechodzenie do kolejnych scen i polska muzyka, która występuje w kompilacjach niezwykle rzadko. A tak... akcje są za długie, praktycznie nic się nie dzieje

Moja ocena to 3-/6 => tak na zachęte i za pomysł, który jest trochę spóźniony
Powodzenia przy kolejnych pracach
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 22:53 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Sz.
- Juventino
I juz wrzucone
:
Można ssac
Wysokich transwerów! 

Można ssac

- Machnes
- Juventino
No wiec tak od dawna czekalem na komplilacje o takim temacie. Nawet fajnie sie ogladalo, ale taki temat to material na 20-25minutowy filmik
licze, ze w wkoncu jakis kompilator, podejmie sie takiego wyzwania i powstanie filmik jak ten o Valencii, ktory jednak tez jest krotki z wiadomych przyczyn... Valencia to Nie Juve
Kompliacja fajna, ale gdzie do Juventusu pasuje polska piosenka..
Ocena w skali szkolnej 4
PS. to raczej nie jest Maryla Rodowicz

PS. to raczej nie jest Maryla Rodowicz

- bianconerio
- Juventino
Co do piosenki to powinieneś dorzucić jeszczce urywki z drugiego meczu z Arsenalem (w tle "...zero do stracenia..."), a na koniec niekorzystny bezbramkowy rezultat ... to by oddalo obecnego ducha drtużyny
Smutne ale prawdziwe... :? Kompilacja fajna Tylko, że wiesz... materiałów troche mało i jak to ktoś już zauważył nie można oddać wszytskiego o klubie w 3 minuty, pokazujac same wygrane. A co z porażkami, historią?? Temat taki niedopieszczony
Ale wykonanie całkiem niezłe. Staraj sie dalej. Pozdro

- Mateo
- Juventino
Czemu wcześniej nie oceniłęm tej kompilacji? Ponieważ jest bardzo bardzo słaba.
Trzy minuty bezsensownego sklejenia materiałów, bez ładu i składu. Zero jakiejkolwiek tematyki i myśli przewodniej. Już na samym początku 20 sekund Del Piero zbiera się do wykonania wolnego z Interem! Później zwyczajna zlepka bramek i kilku zagrań piłkarzy Juventusu :roll: . Taką kompilacje może zrobić dosłownie każdy. Przynajmniej filmik Lorda_Juve o czymś opowiadał, a ten zupełnie nie niesie niczego ze sobą. Napisy końcowe również były kiepskie. Jedynym plusem jest ta bramka Kapo z jednego z przedsezonowych spotkań.
Muzyka również bardzo mnie rozczarowała. Nie dość, że polski kawałek, to jeszcze z gatunku typowych, tanich hitów. Choć jakiś czas temu słysząc jej refren w TV, pomyślałem, że pasowałaby do zapowiedzi meczu z Arsenalem, w którym nasi gracze mieli "Zero do stracenia". Niestety nie zagrali tak jakby naprawdę nie mieli niczego do stracenia.
Filmik jest po prostu bardzo kiepski, zupełnie mi się nie podoba. Dla mnie to jest taka trója z dwoma
. Ocena 3-/6. Może kiedyś uda Ci się zrobić coś lepszego.
Niestety coraz częściej na tym forum przychodzi nam ściągać i oglądać takie słabe kompilacje. Poziom zamiast wzrastać, chyli się ku dołowi, przez kilka kiepskich prac. Bo oczywiście są osoby, które zrobiły kawał dobrej roboty
. Po raz kolejny powtórze, że zaistniała "moda na kompilacje" i coraz więcej osób chce się bawić w te klocki, tyle, że wielu z nich nie robi niczego naprawdę dobrego i z pomysłem. Może w taki sposób wiele osób chce zaistnieć na forum?
.
.
To jest zespół Kto to? Kasia Wilk - Zero do stracenia.
Adijos
Trzy minuty bezsensownego sklejenia materiałów, bez ładu i składu. Zero jakiejkolwiek tematyki i myśli przewodniej. Już na samym początku 20 sekund Del Piero zbiera się do wykonania wolnego z Interem! Później zwyczajna zlepka bramek i kilku zagrań piłkarzy Juventusu :roll: . Taką kompilacje może zrobić dosłownie każdy. Przynajmniej filmik Lorda_Juve o czymś opowiadał, a ten zupełnie nie niesie niczego ze sobą. Napisy końcowe również były kiepskie. Jedynym plusem jest ta bramka Kapo z jednego z przedsezonowych spotkań.
Muzyka również bardzo mnie rozczarowała. Nie dość, że polski kawałek, to jeszcze z gatunku typowych, tanich hitów. Choć jakiś czas temu słysząc jej refren w TV, pomyślałem, że pasowałaby do zapowiedzi meczu z Arsenalem, w którym nasi gracze mieli "Zero do stracenia". Niestety nie zagrali tak jakby naprawdę nie mieli niczego do stracenia.
Filmik jest po prostu bardzo kiepski, zupełnie mi się nie podoba. Dla mnie to jest taka trója z dwoma

Niestety coraz częściej na tym forum przychodzi nam ściągać i oglądać takie słabe kompilacje. Poziom zamiast wzrastać, chyli się ku dołowi, przez kilka kiepskich prac. Bo oczywiście są osoby, które zrobiły kawał dobrej roboty

Zasnąłbyś na nimMachnes pisze:Nawet fajnie sie ogladalo, ale taki temat to material na 20-25minutowy filmik

Tym nie musisz się martwić, może nie dokładnie o takiej tematyce, ale coś podobnego powstanieMachnes pisze:licze, ze w wkoncu jakis kompilator, podejmie sie takiego wyzwania
Machnes pisze:PS. to raczej nie jest Maryla Rodowicz
To jest zespół Kto to? Kasia Wilk - Zero do stracenia.
Adijos

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
co ty mateuszek masz dzis zly dzien i chciales sie wyzyc na forum? komplikacja jest naprawde fajna mimo totalnego dola wywolanego gra z arsenalem cos sie w czlowieku raduje jak sie oglada ten filmik. muzyka jest rewelacyjna b pasuje do komplikacji, a ten moment Canna vs Totti najlepszy
)) jak juz ktos zaczal oceniac w skali szkolnej to bede kontynuowal - 5

- juveman7
- Juventino
Cieniutko. Zlepek goli ze słabą muzyką.
To tak jak bym oglądał gole które mam na komputerze i puścił bym sobie muzykę w jakimś programie. Nie każdy ma talent do kompilacji. Może jak oglądniesz kilka dobrych filmów o Juve bądz piłkarzach to zrobisz dużo lepszy film.
Ocena 3 / 10
To tak jak bym oglądał gole które mam na komputerze i puścił bym sobie muzykę w jakimś programie. Nie każdy ma talent do kompilacji. Może jak oglądniesz kilka dobrych filmów o Juve bądz piłkarzach to zrobisz dużo lepszy film.
Ocena 3 / 10
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Michal87
- Juventino
To zależy od twoich umiejętności. Na początek najlepiej zacząć od Windows Movie Maker albo Unlead Video Studio 8. Jak nabierzesz troche wprawy to możesz spróbować Sony Vegasflesh pisze:mugł by mi ktoś powiedzieć w jakim programie najlepiej robić KONPILACJE?? I jak wrzucic go na serwer?? zgury DZIEKI

- Jack
- Juventino
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/287283flesh pisze:mugł by mi ktoś powiedzieć w jakim programie najlepiej robić KONPILACJE?? I jak wrzucic go na serwer?? zgury DZIEKI
:doh:
www.google.plflesh pisze:A podal byś mi do tych programów linki?? DZIĘKI
- Michal87
- Juventino
Windows Movie Maker jest w każdym Windowsie XP. Unlead Video Studio 8 poszukaj na bearshare. A jeżeli zaczynasz dopiero swoją "kariere" kompilatora to nie zabieraj sie nawet za Sony Vegas, no chyba że jesteś wybitnie uzdolnionyflesh pisze:A podal byś mi do tych programów linki?? DZIĘKI